Farming Simulator 22 Premium Edition esittelee liudan uusia maatalouskoneita – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 Premium Edition esittelee liudan uusia maatalouskoneita – katso video

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Premium Edition tulee sisältämään uusia maatalouskoneita ja muita uudistuksia. Voit katsoa esittelyvideon alta.

Marraskuussa ilmestyvä peli sisältää kuusi pelikarttaa, seitsemän virallista päivityspakettia ja kaksi laajennusosaa. Näiden myötä tarjolla onkin kaikkien aikojen laajamittaisin maanviljelypeli, jossa riittää mahdollisuuksia monenlaiseen virtuaaliseen maatalouteen, metsänhoitoon ja eläinten kasvattamiseen. Kattavan yksinpelin lisäksi peli tarjoaa mittavat mahdollisuudet moninpeliin sekä yhteistyömuotoisen pelaamisen merkeissä että kilpapelaamiseen keskittyvien pelimuotojen parissa.

Pelin jo entuudestaan kattavaa ajoneuvo- ja työkonevalikoimaa on laajennettu uusin vaihtoehdoin. Yli 35 uutta kulkuneuvoa ja lisälaitetta tarjoavat paljon koettavaa oman virtuaalimaatilan parissa. Täysin uusia merkkejä ovat Dewulf, Gorenc, Agrio ja WIFO. Näiden ohella aiemmin mukana olevat valmistajat, kuten BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland ja SaMASZ, saavat täydennystä aiempien työkoneiden rinnalle.

Premium-version aiemmin julkaisemattomana pelikarttana nähdään Keski-Eurooppaan sijoittuva Zielonka, joka tarjoaa täydelliset viljelymahdollisuudet erilaisten vihannesten kasvattamiseen. Uusia viljeltäviä kasvilajeja ovat porkkanat, palsternakka ja punajuuri, jotka rikastuttavat jo entuudestaan kattavan lajivalikoiman tarjontaa. Näiden myötä tarjolle tulee myös uusia tuotantoketjuja ja valmistuslaitoksia, joita pelaaja voi hyödyntää maanviljelyn ohella.

Premium-versio sisältää myös alkuperäisen pelin kahden ensimmäisen pelivuoden lisäosat, joita ovat Antonio Carraro, Kubota, Vermeer, Göweil, Hay & Forage. Näiden ohella tarjolle tulee myös kaksi vielä julkistamatonta lisäosaa. Myös Platinum-pelilaajennuksen sisältämät osat, kuten Volvo-työkoneet, sen uusi pelikartta ja pelimekaaniset päivitykset ovat osa Premium-päivityksen tarjontaa.

Sekä Farming Simulator 22 -peruspelille ostettava Zielonka-karttapaketti että tämän lisäosan ja peruspelin sisältävä Farming Simulator 22: Premium Edition julkaistaan 14. marraskuuta , ja S, sekä -pelikonsoleille, että - ja :lle. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Pirteitä seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Pirteitä seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Bear and Breakfast

Edullisista pelipaketeista tunnettu tarjoilee parhaillaan pelipakettia, joka pirteitä seikkailupelejä kuten kolmiulotteinen tasohyppely , magian täyttämä sekä rento motellisimulaatio .

Paketti maksaa yhteensä 18,26 euroa ja se sisältää nämä pelit:

  • Wylde Flowers
  • Passpartout 2: The Lost Artist
  • Bear and Breakfast
  • Tinykin
  • Venba
  • Smushi Come Home
  • Mail Time

Paketin voi hankkia itselleen täältä. Kaikki ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös :llä. Paketti on hankittavissa ainoastaan joulukuun 20. päivään asti.

Voi kauhia paikka! – Resident Evil 4 -kauhupeli saapuu PSVR2 -laitteelle joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Voi kauhia paikka! – Resident Evil 4 -kauhupeli saapuu PSVR2 -laitteelle joulukuussa

Resident Evil 4

ja julkaisevat Resident Evil 4 -selviytymispelin myös -laitteelle 8. joulukuuta.

-tila tukee koko pääjuonikampanjaa ja tarjoaa lisätason uppoutumista Leon S. Kennedyn pelastustehtävään”, tiedottaa lehdistötiedote.

”Kokemus antaa pelaajille mahdollisuuden nähdä pelottava maailma suoraan Leonin silmin ja nauttia ympäristöstään PlayStation VR2:n 4K HDR -näytöllä.”

Resident Evil -pelisarja tunnetaan vaikuttavasta tunnelmastaan, jossa kauhu, toiminta ja selviytymispelien osatekijät yhdistyvät saumattomasti toisiinsa. Aiemmin Resident Evil Village -peli sai oman PlayStation VR2 -virtuaalilasipäivityksensä ja toi hyytävän kauhukokemuksen uudelle tasolle. Sama on vuorossa Resident Evil 4 -toimintaseikkailun kohdalla, jossa kauhua herättävät viholliset ja äärimmäisen tunnelmallinen pelimaailma tuodaan äärimmäisen läheltä nähtäväksi jännitysnäytelmäksi.

Pelastustehtävässä oleva sankari Leon S. Kennedy ajautuu keskelle hirvittäviä kokemuksia ja saa vastaansa painajaismaisia vihollisia. Mielipuolinen kultti, sen eläimelliset jäsenet ja ylimaallisilta tuntuvat viholliset pistävät Leonin koville tämän etsiessä pakokeinoa piinaavasta tilanteesta. Selviytymiskauhun, kiivaan toiminnan ja seesteisen ongelmanratkonnan yhdistelmänä toimiva Resident Evil 4 tarjoaa upeita hetkiä vaikuttavassa pelimaailmassa täynnä yksityiskohtia ja upeaa pelitunnelmaa.

Virtuaalilaseilla koettava peli tekee kokemuksesta entistä sävähdyttävämmän, jännittävämmän ja kiehtovamman kokemuksen, jossa pelin hirvitykset tulevat suoraan iholle. Kauhukokemuksista ja jännittävistä hetkistä iloa saavat pelaajat ovat pelin parissa kuin kotonaan, sillä peli huokuu synkkää kauneutta ja upeaa äänimaailmaa. Virtuaalilaseilla koettuna peli tuntuukin siltä kuin olisi itse keskellä tapahtumien myrskynsilmää.

Uusittu pelikokemus ei jää vain virtuaalilasien varaan. Pelaaja saa lisäksi nauttia uudenlaisesta ohjaustavasta PlayStation VR2 Sense -ohjaimilla. Tämän myötä pelaaja pääsee kokemaan Leonin toimet liikeohjauksen kautta, joka tuo pelaamiseen aivan uudenlaista fyysisyyttä. Myös aseiden hallinta tuntuu aiempaa luonnollisemmalta -ohjainten avulla.