Farming Simulator 22 -turnaus suorana lähetyksenä tulevana viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -turnaus suorana lähetyksenä tulevana viikonloppuna

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema on tulevan viikonlopun kuuma kilpapeli, kun pelin viides turnauskausi jatkuu.

Jo vuosien ajan viihdyttänyt Farming Simulator -pelin kisaliiga FSL eli Farming Simulator League tarjoaa tulevana viikonloppuna viihdettä kaikille kilpapelaamisen ystäville. Luvassa on verkkopelitapahtuma, johon osallistuvat pelaajat keräävät liigapisteitä suoritustensa mukaisesti. Liigan parhaimmat mittelevät myöhemmin mestaruuskisoissa, jonka kisapotissa on palkintorahaa yhteensä yli 200 000 euron edestä.

Tämän viikonlopun liigatapahtuma kestää koko viikonlopun eli 10.-11. helmikuuta. Kisatapahtuma striimataan klo 11.00 Suomen aikaa alkaen GIANTSin Twitch-kanavalla.

Jatkoa tämän viikonlopun verkkotapahtumalle on luvassa huhtikuussa, kun GIANTS osallistuu CAGGTUS-tapahtumaan Leipzigissa. Tuolloin pelijoukkueet kohtaavat toisensa kasvotusten jännittävässä ESL-turnauksessa. Myös tästä kerätyt pisteet vievät joukkueita lähemmäs mestaruusottelua. Viimeinen karsintakisa on vuorossa 25.-26. toukokuuta, joka pelataan verkkotapahtumana.

Team HELM johtaa toistaiseksi pistetilastoissa tuntuvalla erolla, mutta muut tiimit, kuten Trelleborg ja astragon ovat molemmat pistejahdissa mukana. Kaikkiaan kahdeksan eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta ottelevat heinäkuussa pelin maailmanmestaruudesta FarmCon 24 -tapahtumassa.

Sekä Farming Simulator 22 ja Farming Simulator 22: Premium Edition ovat saatavilla , ja S, sekä -pelikonsoleille, että - ja :lle. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja Linux -alustoilla.