Farming Simulator 22 vie pelaajat idylliselle ranskalaiselle maaseudulle Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 vie pelaajat idylliselle ranskalaiselle maaseudulle

Farming Simulator 22

Traktoreiden murina, mehiläisten surina ja moottorisahan pärinä ovat kaikki ääniä, joihin on helppo tottua 22 -pelin parissa. 22. marraskuuta julkaistava peli käy läpi uudella esittelyvideollaan Haut-Beyleronin idyllistä aluetta. Se on yksi pelin kolmesta erilaisesta alueesta ja tarjoaa mahdollisuudet maanviljelyyn, eläinten kasvattamiseen ja metsänhoitoon.

Eteläisen Ranskan välimerellisistä maisemista innoituksensa saanut Haut-Beyleron muistuttaa Nouvelle-Aquitainen, Provence-AlpesCôte d’Azuren ja Beynac-et-Cazenac’n kaltaisista alueista. Tämänkaltaiset ympäristöt ovat täydellisiä esimerkiksi oman viinitilan tai oliivipuutarhan kasvattamiseen. Näiden rakentamista ja kultivointia on myös tarjolla 22:n uusien kasvien myötä. Rypälepuutarhoista voidaan tuottaa muun muassa rypälemehua ja rusinoita, kun taas oliivipuut mahdollistavat oliiviöljyn tuotannon.

Kaunis ranskalaisympäristö sisältää myös vanhan linnan ja perinteiset gondoliveneet sekä paljon muuta upeaa nähtävää. Kaikkiaan alue sisältää 48 valmista peltoaluetta pelaajan käyttöön sekä mahdollisuuden luoda omia alueita. Kiehtovien tuotantolinjojen myötä pelaaja voi luoda entistäkin monipuolisemman maatilan täynnä tekemistä.

22 julkaistaan 5, ja S, sekä One -konsoleilla että :llä ja :llä 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

Microsoft on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Halo Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

Halo ilmestyy joulukuun 8. päivä Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi