Farming Simulator 23 -maatilasimulaatio ilmestyi Switch -konsolille – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 23 -maatilasimulaatio ilmestyi Switch -konsolille – katso julkaisuvideo

Farming Simulator 23

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema -maatilasimulaatio on nyt saatavana Nintendo -pelikonsoleille.

Maaseudun auvoa ja ihanuutta sekä eläinten kanssa touhuamista on luvassa suositun pelisarjan Nintendo Switch -versiossa. Farming Simulator 23 esittelee maanviljelyn ohella metsänhoitoa ja muikean valikoiman erilaisia eläimiä, kuten lehmät, hevoset, porsaat ja tietenkin kanat. Eläintenhoidon ja näiden kasvatusten ohella tuotteita voi toimittaa myyntiin, kuten vaikkapa kuljettamalla kananmunia ihmisten saataville.

Erilaiset tuotantoketjut mahdollistavat kasvattamisen ohella myös monien viljakasvien ja muiden viljeltävien tuotteiden jatkojalostuksen. Kaikkiaan eri satokasveja on 14 erilaista, joten vaihtelua riittää myös lannoituksen, rikkaruohojen ja kastelun osalta.

Eri eläimet ja kasvit vaativat myös paljon hoitamista ja kovaa työtä, joten erilaisia edistyksellisiä työvälineitä tarvitaan runsaasti moneen eri tarpeeseen. Valikoimaa löytyy toista sataa erilaista, aina paalaimista traktoreihin ja kyntövälineistä metsäkoneisiin. Mukana on lukemattomia tunnettuja merkkejä, kuten Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, KRONE, Massey Ferguson, New Holland ja erityisesti suomalaisille tuttu Valtra.

Kahdesta pelikartasta löytyy useita erilaisia alueita, joilla virtuaalinen maanviljelijä viihtyy monin eri tavoin. Työnteon ohella näissä maisemissa pääsee myös rentoutumaan monin eri tavoin, kuten vaikkapa nauttimalla maisemista nauttien tai eläinten seurassa viihtyen.

Farming Simulator 23 on nyt saatavilla Nintendo Switch -pelikonsoleille.

Kommentoi

Klonkku-peli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Klonkku-peli ilmestyi – katso julkaisutraileri

The Lord of the Rings: Gollum

PAN Visioninin ja NACONin julkaisema -toimintaseikkailu taustoittaa rakastetun Klonkun tarinaa ja syventää tämän olemusta yksityiskohtaisella tasolla. Katso pelin julkaisuvideo alta.

Taru sormusten herrasta -kirjakokonaisuus on fantasiakirjallisuuden kiistaton klassikko ja roolipelien kummisetä. Sen luoma fantasiamaailma sisarkirjoineen on toiminut paitsi innoittajana lukemattomille kirjoille, myös valtavalle määrälle elokuvia, roolipelejä, videopelejä ja musiikkia. Kirjailija J.R.R. Tolkienin luoma tarina ja fantasiamaailma ovatkin nousseet vuosikymmenten saatossa sellaiseen arvostuksen ja kansainväliseen maineeseen, että pitkälti tämän ansiosta fantasiafiktio ylipäätään nauttii valtavirran suosiota.

Luonnollisesti kirjojen suosio on johtanut myös monenlaisiin sisarteoksiin, jotka ovat poikineet omia tarinoitaan ja laajentaneet kirjailija Tolkienin kehittämiä tarinoita omilla kertomuksillaan. Aivan kuten monet muutkin suosikkihahmot alkuperäisestä kirjatrilogiasta, myös ainutlaatuinen antisankari Klonkku on kasvanut myyttisiin mittoihin kirjojen ja elokuvien myötä. Erityisen kiehtovaksi Klonkun traagisen tarinan tekee se, ettei hän ole sen enempää sankari kuin roistokaan. Klonkku on omanlaisensa hahmo, jonka surulliselle tarinalle ei löydy vertaistaan.

Juuri tämän persoonallisuuden, ainutlaatuisuuden ja kiehtovuuden ansiosta Klonkku on ansainnut oman videopelinsä, jossa syvennytään Klonkun tekemisiin suurien tapahtumien rinnalla ennen lopullista kohtaloa. The Lord of the Rings: Gollum -toimintaseikkailu antaa pelaajalle mahdollisuuden kokea ja nähdä maailma Klonkun silmin. Olipa kyse Sauronin joukoista tai muista Keskimaan vaaroista, Klonkku joutuu jännittäviin kohtaamisiin kerta toisensa jälkeen. Klonkku ei kuitenkaan kohtaa pelkkää synkkyyttä ja väkivaltaa, vaan näkee myös elämän kauniita ja valoisia puolia taipaleensa varrella.

The Lord of the Rings: Gollum mahdollistaa Klonkun tarinan kokemisen upealla ja valloittavalla tavalla. Tätä pelikokemusta sävyttävät ensiluokkainen ääninäyttely ja koskettava musiikki, jotka tuovat Keskimaan eloon vaikuttavalla tavalla.

The Lord of the Rings: Gollum on saatavilla - ja sekä S -konsoleille, että :lle. Peli on tulossa myöhemmin myös Nintendo -konsolille.

Kommentoi

Huomenna ilmestyvän Gollum -pelin musiikkeihin perehdytään uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Huomenna ilmestyvän Gollum -pelin musiikkeihin perehdytään uudella videolla

The Lord of the Rings: Gollum

PAN Visionin jakelemassa ja NACONin julkaisemassa -toimintaseikkailussa kuultava musiikki poikkeaa Taru sormusten herrasta -tarinoiden tavanomaisesta tyylistä.

Valtavat ja eeppiset tarinat saavat yleensä rinnalleen isoja orkestereita, massiivisia sovituksia ja suorastaan sinfonisen mittaluokan musiikkikokemuksia. Koska muista Taru sormusten herrasta -tarinoista poikkeava Klonkun oma peli keskittyy yksittäiseen antisankariin, eikä niinkään suuriin taisteluihin, myös pelin musiikin suhteen on tehty näistä poikkeavia ratkaisuja. Siinä missä isot tapahtumat usein vaativat taustalleen massiivista äänivallia, Klonkun kohdalla kyse on pienemmistä asioista, yksityiskohdista ja vähäeleisyydestä. Klonkun tarina on intiimi ja tunteiltaan monimuotoinen, mikä myös kuuluu sen musiikissa.

The Lord of the Rings: Gollum -pelin musiikissa on haluttu tavoittaa monitahoisen hahmon eri tuntemuksia sekä pelissä nähtäviä kokemuksia, jotka heijastavat Klonkun matkaa läpi pelimaailman. Tämä myös kuuluu pelin sävellyksissä, joissa esiin nousevat enemmän yksittäiset soittimet ja näiden yksityiskohdat eikä niinkään isot orkesterisovitukset.

The Lord of the Rings: Gollum ilmestyy - ja sekä S -konsoleille, että :lle 25. toukokuuta. Peli on tulossa myöhemmin myös Nintendo -konsolille.

Kommentoi