Farming Simulator 25 vie hittipelisarjan ensimmäistä kertaa Aasiaan Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 25 vie hittipelisarjan ensimmäistä kertaa Aasiaan

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema on tulossa ja se lupaa olla kaikkien aikojen suurin ja monipuolisin maanviljelypeli. Miljoonien pelaajien rakastama sarja laajenee entisestään tuoden mukanaan uusia ominaisuuksia, uutta sisältöä ja upeita ympäristöjä.

Uusia seikkailuja idässä ja lännessä

Farming Simulator 25 vie pelaajat ensimmäistä kertaa Itä-Aasiaan, missä heillä on mahdollisuus viljellä riisiä rehevillä maisemilla. Pohjois-Amerikan laajat viljelysmaat ja Keski-Euroopan vehreät maisemat jokineen ja lampineen tarjoavat puolestaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia kokeneillekin virtuaalifarmareille. Jokaisella pelialueella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa, jotka tekevät pelaamisesta entistäkin monipuolisempaa.

Uusia viljelykasveja ja eläimiä

Uusien ympäristöjen myötä peliin tulee myös uusia viljelykasveja, kuten kahta eri riisilajiketta ja pinaattia. Yhteensä viljeltäviä kasveja on yli 20 erilaista, joista jokainen vaatii omat työkalunsa ja työmenetelmänsä. Myös eläinkanta on laajentunut eksoottisella amerikanbiisonilla, jota voidaan kasvattaa omilla karjatiloilla. Uudet kasvit ja eläimet tarjoavat entistäkin enemmän mahdollisuuksia oman maatilan laajentamiseen ja tuotantoketjujen kehittämiseen.

Laaja valikoima koneita ja ajoneuvoja

Pelaajien avuksi tulee laaja valikoima koneita ja ajoneuvoja, joiden avulla kaikki työt sujuvat tehokkaasti. Mukana on yli 400 erilaista laitetta yli 150 kansainväliseltä huippuvalmistajalta, kuten Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Kubota, Massey Ferguson, New Holland ja Valtra. Aasialaiseen maanviljelyyn on tarjolla myös uusia erikoiskoneita, jotka sopivat erityisesti riisinviljelyyn.

Moninpeli ja yhteistyö

Farming Simulator 25:ssä voi pelata joko yksin tai yhdessä muiden pelaajien kanssa moninpelitiloissa. Moninpeli tarjoaa yhteistyöhenkistä puuhailua, jossa eri työtehtäviä voi jakaa muiden pelaajien kesken tai suorittaa yhteistyössä vaativimmatkin askareet.

Kehittynyt pelimoottori

Farming Simulator 25 hyödyntää GIANTS Engine 10 -pelimoottoria, joka tarjoaa entistäkin upeamman grafiikan ja paremman fysiikanmallinnuksen. Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa aiempaa vaikuttavammat sumu- ja varjotehosteet, dynaamiset säävaihtelut ja aiempaa realistisempi maan muokkautuminen. Nämä yksityiskohdat tekevät pelistä kaikkien aikojen hurmaavimman maanviljelykokemuksen.

Erikoispainos PC:lle

Pelin -versiosta julkaistaan myös ainutlaatuinen keräilijänpainos, joka sisältää USB-liitäntään kytkettävän käynnistysavaimen traktorin käynnistämiseen pelissä. Lisäksi keräilijänpainokseen sisältyy 16-bittisen Mega Drive -pelikonsolin toimintaa emuloiva versio sekä cd-levy, joka sisältää 15 kappaletta Chris Hülsbeckin säveltämää ja pelin tunnelmaan sopivaa musiikkia.

Julkaisu ja ikäraja

Farming Simulator 25 julkaistaan 12. marraskuuta 2024 ja sekä S -pelikonsoleille, että PC- ja -tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation

Ubisoft on herättänyt henkiin viime näkemättömästä Assassin's Creed 3 -esittelyversiosta tutun eliminointianimaation tulevaa Japanissa sijoittuvaa Assassin's Creed Shadowsia varten.

Tämän yksityiskohdan havaitsi Reddit-käyttäjä BrunoHM, joka huomasi vastaavan liikkeen Shadows-pelin tuoreessa trailerissa verrattuna vuoden 2012 PAX East -messuilla esiteltyyn Assassin's Creed 3 -esittelyversioon. Animaatiossa hahmo hyppää vihollisen selkään, iskee tätä ja kierähtää sitten eteenpäin säilyttääkseen vauhtinsa.

Tätä Assassin's Creed 3 -animaatiota ei koskaan julkaistu yleisölle, vaan sitä näytettiin vain lehdistölle ja alan sisäpiirille PAX East -messuilla. YouTube-kanava Kuriatsu julkaisi kuitenkin videota, jossa nähtiin tämä animaatio.

Vaikka kyseessä ei teknisesti ole uudelleenkäytetty animaatio, koska sitä ei ollut lopullisessa Assassin's Creed 3 -pelissä, fanit ovat silti innoissaan nähdessään tämän poistetun liikkeen palaavan Assassin's Creed Shadowsiin, joka sijoittuu Japaniin.

Assassin's Creed Shadowsin pääosissa nähdään kaksi hahmoa: hiivittelevä shinobi Naoe ja historiallinen hahmo Yasuke, joka oli tosielämän afrikkalainen soturi japanilaisen sotaherran palveluksessa. Peli on määrä julkaista 12. marraskuuta 2024 erikoisversiot ostaneille, ja perusversio seuraa perässä 15. marraskuuta Peli saapuu , , Xbox Series ja alustoille.

Dead Rising tekee paluun upeampana kuin koskaan – Deluxe Remaster saapuu syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Rising tekee paluun upeampana kuin koskaan – Deluxe Remaster saapuu syyskuussa

Huomio kaikille intohimoisille zombienmetsästäjille! Valmistaudu palaamaan Willamette Parkview -ostoskeskukseen uskomattomalla tarkalla kuvalla. on virallisesti paljastanut Deluxe Remasterin julkaisupäivämäärän ja ominaisuudet.

Yllätysteaserin jälkeen viime viikolla Capcom kertoi lisää rakastetun zombienmässymisklassikon remasteroidusta versiosta. Pelin on määrä ilmestyä syyskuun 18. päivänä 2024.

Kyseessä ei ole pelkkä graafinen päivitys. Kehittäjä Rysosuke Murai lupaa lähes uusintavertamuksen. Dead Rising Deluxe Remasteria pyörittää RE Engine, jonka ansiosta peli toimii sulavalla 4K-resoluutiolla ja 60 kuvalla sekunnissa.

Remasterointi tuo mukanaan myös useita pelattavuusparannuksia. Pelaajat voivat nyt liikkua tähdatessaan, mikä ei ollut mahdollista alkuperäisessä julkaisussa. Myös NPC-hahmojen käyttäytymistä on viritetty mukaansatempaavampaa kokemusta varten.

Elämänlaatua parantaviin ominaisuuksiin kuuluu parannettu käyttöliittymä ja autotallennuksen lisääminen. Tarina äänitetään kokonaan yhdeksällä kielellä, mikä rikastuttaa entisestään kerrontaa.

Niille, jotka kaipaavat lisää sisältöä, Capcom tarjoaa digitaalisen deluxe-version, joka sisältää bonusasuja ja uutta taustamusiikkia ostoskeskukseen. Fyysinen julkaisu on suunniteltu marraskuulle 2024.

Ilmoitus merkitsee tervetullutta paluuta Dead Rising -sarjalle. Vaikka useita vuosia on kulunut viimeisestä alkuperäisestä pelistä, faneja ei ole unohdettu. Aiemmin tänä vuonna Capcom sisälsi Dead Risingin franchise revival survey -kyselyyn vihjaillen mahdollisista tulevista projekteista.

Vuonna 2006 julkaistu Dead Rising sai nopeasti omistautuneen seuraajakunnan, erityisesti Xbox 360 -omistajien keskuudessa. Pelistä syntyi menestyksekäs sarja Capcomille, ja kolme jatko-osaa julkaistiin 2000-luvun lopulla ja 2010-luvun alussa.

Viimeisin osa, Dead Rising 4, julkaistiin vuonna 2016 Xbox Onelle ja :lle. PlayStation 4 -versio nimeltä Frank's Big Package seurasi vuotta myöhemmin. Dead Rising 4 sai kuitenkin ristiriitaisia arvosteluja ja menestyi kaupallisesti heikosti.

Pettymyttävät myynnit johtivat uuden Dead Rising -pelin peruuntumiseen ja Dead Rising -pelejä vuodesta 2010 lähtien kehittäneen studion Capcom Vancouverin sulkemiseen.

Dead Rising Deluxe Remasterin avulla fanit voivat elää uudelleen alkuperäisen zombienmässäämisen kaaoksen modernilla uudelleentekemisellä. Toivottavasti tämä onnistunut remasterointi raivaa tietä tuleville seikkailuille Dead Risingin hullussa maailmassa!