FIA European Truck Racing Championship -ajopeli ilmestyy heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa FIA European Truck Racing Championship -ajopeli ilmestyy heinäkuussa

PAN Finlandin jakelema ja Gamesin julkaisema FIA European julkaistaan 18. heinäkuuta sekä 4-, Xbox One- ja Switch -pelikonsoleille että :lle.

FIA European sysää pelaajan valtavien, yli viisi tonnia painavien kuorma-autojen ohjaimiin. Nämä valtavat tehonpesät ottavat toisistaan mittaa neljässä 45 kilometrin mittaisessa kisassa, jossa pelkkä nopeus ja ajotaidot eivät vielä ratkaise voittajaa.

Pelin dynaaminen säänvaihtelu, realistinen ja yksityiskohtainen fysiikanmallinnus sekä jarrujen toiminta vesijäähdytyksineen tekevät FIA European Truck Racing Championship -ajopelistä ainutlaatuisen ja nautittavan kokemuksen.

FIA European Truck Racing Championship -pelissä on mukana peräti 45 virallista kisa-ajoneuvoa useilta eri valmistajilta. Näitä ovat muun muassa Volvo, MAN, Mercedes Benz, Iveco, Freightliner ja Western Star. Erilaisia ratoja on kahdeksan ja ne ovat tarkkaan mallinnettuja oikean maailman ERTC-ratoja. Lisäksi mukana on ikonisia ratoja, kuten Laguna Seca, COTA ja Fuji Speedway. Kokonaisuus on viimeistelty 20 ajotiimillä ja näiden kisakuljettajilla.

Lisäksi FIA European sisältää viisin yksinpelimuotoa ja viisi erilaista moninpelitilaa, joiden ansiosta valikoimaa riittää moneen makuun.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi