FIFA 20 -pelin Volta -katufutismoodi esitellään uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 20 -pelin Volta -katufutismoodi esitellään uudella trailerilla

Syyskuun lopulla ilmestyvän FIFA 20 -pelin katufutistila Volta on saanut oman trailerinsa. Volta -pelimuoto ammentaa aikoinaan erillisinä peleinä myydyistä Fifa Street -peleistä.

Volta -pelitilassa voit rakentaa täysin oman pelaajasi, valitsemalla tälle oman tyylin ja varusteet. Valittavana on aina pelaajan sukupuolesta pituuteen ja naamatatuoinneista hiustyyleihin. Tyylinikkareille löytyy valinnanvaraa vaatteista ja muusta tilpehööristä.

Pelitilassa omaa joukkuetta voi kehittää Volta Tour -tilassa ja omaa pelaajaansa puolestaan Volta Story -tilassa. Oman joukkueensa etenemistä ja putoamista voi puolestaan todistaa Volta League -tilassa.

Voltassa voi myös vaihtaa pelaajien määrää kentällä. Vaihtoehtoina on 3 vastaan 3, 4 vastaan 4, 5 vastaan 5 sekä perinteiset Futsal -säännöt.

ilmestyy syyskuun 24. päivä Playstation 4, One sekä Switch -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi