FIFA 22 -pelin musiikit ovat nyt kuunneltavissa Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin musiikit ovat nyt kuunneltavissa

Fifa 22

Sports on julkaissut tulevan FIFA 22 -jalkapallopelin sekä VOLTA-katufutistilan ääniraidat.

Yhteensä kappaleita on kahdella soittolistalla 122 ja artisteja on 27 eri maasta. Mukana on mm. ruotsalainen dj-kollektiivi Swedish House  sekä ranskalainen tuottaja DJ Snake & Malaa. Lisäksi listoilta löytyy mm. Glass Animals, Polo & Pan, Bakar sekä CHVRCHES.

VOLTA ääniraidalla kuullaan mm. britti drill artisti Headie One, atlantalainen hip-hop duo Earthgang sekä brittiartisti John Newman.

Pelissä tullaan myös näkemään pelipaitoja artisteilta kuten Swedish House Mafia, AJ Tracey, CHIKA ja DJ Snake.

ilmestyy lokakuun 1. päivä 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille, PC:lle sekä Google Stadia -pelipalveluun.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin asutettuja tähtijärjestelmiä, sekä niiden eri ryhmittymiä.

Asutettua aluetta pelistä löytyy oman galaksimme ympäriltä noin 50 valovuoden päähän ja sitä hallitsee pääosin kaksi suurta toisiaan vastaan sotivaa ryhmittymää United Colonies sekä Freestar Collective.

Pelistä löytyy myös avaruuden merirosvot Crimson Fleet, väkivaltaiset Spacerit sekä uskonnollisesti fanaattiset House of Va’Ruun. Pelaajat puolestaan kuuluvat tutkimusryhmä Constellationiin.

Aiemmin pelistä on vuotanut mm. videopätkiä sekä kuvituskuvia. Kerroimme myös aiemmin pelin vuoropuheluista, joita tulee olemaan tuplasti esimerkiksi Skyrim -peliin verrattuna.

Starfield ilmestyy yksinoikeudella Series X ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi

God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna

God of War

Pitkään spekuloitu aiemmin PlayStation -yksinoikeuspeli on saapumassa PC:lle ensi vuoden alussa. Peli löytyy jo Steam -palvelusta ja sen voi lisätä toivelistalle.

Sony jatkaa siis aiemmin aloittamaansa kaavaa ja tuo yksinoikeuspelejään saataville myös PC-pelaajille. Aiemmin yritys on julkaissut mm. Horizon Zero Dawn ja Death Stranding -pelit PC:lle. Myös Uncharted: Legacy of Thieves -kokoelma on tulossa alkuvuodesta 2022 PC:lle sekä PlayStation 5 -konsolille.

God of War -pelin PC-versiossa tulee olemaan parannuksia kuten tarkemmat grafiikat, tuki -resoluutiolle sekä ultrawide -näytöille. Myös ruudunpäivitysnopeus on vapaa. Luonnollisesti grafiikoista löytyy myös enemmän säädettävää. Peli tukee myös hiiri ja näppäimistö ohjausta.

Lisäksi pelin PC-version mukana tulee viisi skinipakettia Death’s Vow Armor Sets, Exile’s Guardian Shield, Buckler of the Forge Shield, Shining Elven Soul Shield sekä Dökkenshieldr Shield.

ilmestyy PC:lle tammikuun 14. päivä 2022. Pelisarjan uusin osa God of War: on puolestaan tulossa ensi vuoden puolella PlayStation 5 -konsolille ja ehkä myös tulevaisuudessa PC:lle.

Kommentoi