FIFA 22 -pelin parhaat palloilijat julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin parhaat palloilijat julkaistiin

FIFA 22

Sports on julkaisemassa uutta 22 -jalkapallopeliään lokakuun 1. päivä. Nyt pelin 22 parasta pelaaja on paljastettu. Samalla julkaistiin myös Valioliigan 20 parasta pelaajaa.

 1. Lionel Messi (RW) – Argentiina
 2. Robert Lewandowski (ST) – Puola
 3. Cristiano Ronaldo (ST) – Portugali
 4. Kevin De Bruyne (CM) – Belgia
 5. Kylian Mbappé (ST) – Ranska
 6. Neymar Jr (LW) – Brasilia
 7. Jan Oblak (GK) – Slovenia
 8. Harry Kane (ST) – Englanti
 9. N’Golo Kanté (CDM) – Ranska
 10. Manuel Neuer (GK) – Saksa
 11. Marc-André ter Stegen (GK) – Saksa
 12. Mohamed Salah (RW) – Egypti
 13. Gianluigi Donnarumma (GK) – Italia
 14. Karim Benzema (CF) – Ranska
 15. Virgil van Dijk (CB) – Hollanti
 16. Joshua Kimmich (CDM) – Saksa
 17. Son Heung-min (LM) – Etelä-Korea
 18. Alisson Becker (GK) – Brasilia
 19. Thibaut Courtois (GK) – Belgia
 20. Casemiro (CDM) – Brasilia
 21. Ederson Santana de Moraes (GK) – Brasilia
 22. Sadio Mané (LW) – Senegal

aikoo julkaista tulevien päivien aikana lisää pelaajia ja näiden pistearvoja. Tuloillaan on myös parhaimmat alle 21-vuotiaat pelaajat, nopeimmat pelaajat sekä parhaiten kehittyneet pelaajat.

ilmestyy lokakuun 1. päivä 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille, :lle sekä Stadia -pelipalveluun.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Dark Pictures Anthology: ilmestyy lokakuun 22. päivä 5, ja S, sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Farming Simulator 22 tuo mukanaan ison kirjon eläimiä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 tuo mukanaan ison kirjon eläimiä

Farming Simulator 22

Kuukauden päästä julkaistava Farming Simulator 22 tarjoaa pelisarjan monipuolisimman maanviljelykokemuksen lukuisine eri viljelykasveineen ja kattavine työkonevalikoimineen. Samalla pelisarja on laajentunut myös entistä laajemmalla eläinkirjolla, sillä mitäpä olisi maatila ilman kotieläimiä?

Porsaat, kanat, lampaat, lehmät, hevoset ja monet muut kotieläimet ovat mukana Farming Simulator 22:n valikoimassa ja nämä ovatkin yksi kiehtovimpia tapoja laajentaa omaa maatilaa. Maatilan omien elukoiden lisäksi luonnossa vaeltaa myös villieläimiä, jotka elävöittävät ympäristöä ihastuttavalla tavalla.

Erilaisten nisäkkäiden ja lintujen ohella mukana ovat mehiläiset, joiden avulla voidaan tuottaa hunajaa pelaajan omalta kotitilalta käsin. Mehiläisiä voidaan hyödyntää myös kasvien pölyttämisessä esimerkiksi auringonkukkien ja perunoiden lähellä.

Lisäksi vuodenaikojen myötä tulee tarve kasvihuoneille, joiden avulla vihanneksia ja marjoja voidaan viljellä myös kylmempinä kausina.

Entistä monipuolisempi Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 julkaistaan PlayStation 5, ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi