FIFA 22 -pelin uudella trailerilla esitellään tuoretta HyperMotion -teknologia Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin uudella trailerilla esitellään tuoretta HyperMotion -teknologia

FIFA 22

EA Sports on julkaissut uuden trailerin tulevasta 22 -jalkapallopelistä. Videolla nähdään tuoretta HyperMotion -teknologiaa, joka valjastaa erityisesti uuden sukupolven konsolien tehoja.

HyperMotion -teknologiassa yhdistellään oikeilta pelaajilta Xsens -asujen avulla tallennettuja liikkeitä sekä koneoppimista. Vaikka aiemmissa FIFA -peleissä liikkeet on ollut sulavia, etenkin liikkeiden vaihtuessa on havaittu nykimisiä ja ongelmia. HyperMotionin povataan olevan suurin animaatiomuutos pelisarjan historiassa.

HyperMotionin lisäksi tulevassa pelissä maalivahdit on uudistettu täysin ja mm. niiden tekoälyä on paranneltu. Maalivahdit hakeutuvat eri paikoille maalia pelin edetetssä eri pelaajatyylien mukaan.

FIFA 22

Myös pallon fysiikanmallinnusta on paranneltu ja lopputuloksen luvataan olevan entistä realistisempi. Palloon vaikuttavat mm. nopeus, kääntö, ilmanvastus sekä nurmen kitka.

Saatavilla tulee olemaan myös entistä räjähtävämmät pyrähdykset. Pelaajat saa siis juoksemaan entistä dynaamisemmin palloa kuljetettaessa ja puolustaessa. Voit houkutella vastustajan pelaajat lähellesi ja pinkaista karkuun halutessasi.

FIFA 22

Lisäksi hyökkäystaktiikoihin on tuotu uusia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi haluta miten palloa pidetään omalla puoliskolla ja miten hyökkäys rakennetaan.

22 ilmestyy lokakuun 1. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle sekä Stadia -pelipalveluun.

Kommentoi

FIFAn ja EA Sportsin yhteistyö tulee päätökseen Kommentit pois päältä artikkelissa FIFAn ja EA Sportsin yhteistyö tulee päätökseen

FIFA 22

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa kuinka EA Sportsin ja :n yhteistyö FIFA -pelisarjan osalta saattaa tulla päätökseen. Nyt asia näyttäisi olevan virallista, sillä FIFA on julkaissut eli Kansainvälinen jalkapalloliitto on julkaissut oman tiedotteen aiheesta.

kertoo viestissään, että se aikoo laajentaa horisonttia pelien ja kehittäjien osalta. FIFA nosti lisenssimaksujaan ja pyysi seuraavasta neljästä kaudesta yli miljardi dollaria. Aiemmin EA on maksanut nimestä lisenssimaksuja 150 miljoonaa dollaria vuodessa.

rekisteröi aiemmin EA Sports FC -tavaramerkin, joka saattaa komeilla kehittäjän seuraavan pelin kannessa ensi vuonna.

Pelisarjan viimeisin osa 22 on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle sekä Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli Riders Republic tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että :lle ja Google Stadia-pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle Epic Games Store ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi