Final Fantasy VII Remake saa päivityksen PlayStation 5 -konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Final Fantasy VII Remake saa päivityksen PlayStation 5 -konsoleille

Sonyn viimeöisessä State of Playssa julkistettiin kauan odotetulle Final Fantasy VII Remakelle -päivitys sekä lisäjakso.

Päivitys tulee omana julkaisunaan nimeltä Intergrade. Uutta nimikettä koristavat muutamat graafiset parannukset sekä sujuvammin rullaava kuvantaajuus. Osana uutta julkaisua tulee myös uusi jakso jatkamaan Cloudin kavereiden tarinaa. Kuten traileristakin näkee, siinä pelaajat tulevat ohjaamaan Yuffie Kisaragia omassa seikkailussaan.

Square Enixin pressitiedotteessa tarkennetaan, että ne jotka osivat alkuperäisjulkaisun -konsolille voivat he PlayStation 5 -konsolilla päivittää nimikkeen grafiikat Intergraden tasolle ilmaiseksi. Yuffien omasta jaksosta kiinnostuneet joutuvat tosin ostamaan lisäjakson erikseen.

Päivitysmahdollisuudet eivät luonnollisesti koske niitä, jotka ostivat levyllisen PlayStation 4 -julkaisun ja omistavat nyt tuoreimman konsolin digiversion, joka ei sisällä levyasemaa.

lisäjaksoineen julkaistaan 10. kesäkuuta tänä vuonna.

Asiasta kertoi Eurogamer.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.