Final Fantasy XIV -pelin suuri päivitys saapuu joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Final Fantasy XIV -pelin suuri päivitys saapuu joulukuussa

Final Fantasy XIV

on paljastanut, että Final Fantasy XIV -pelin seuraava iso päivitys, Patch 5.4. ilmestyy joulukuun alussa. Päivityksessä on mukana lisäsisältöä Shadowbringers-lisäosaan, uusia vierailijoita päätarinaan sekä se tuo mukanaan Emerald-aseen ja tutkijamoodin. Lisäksi peliin ilmestyy lisänä viulut soitettavana instrumenttina. Myös Triple Tiad -minipeli saa uudistetut säännöt ja uudet aikarajalliset turnajaiset. Paljon muutakin on luvassa joulukuussa.
kuvailee:

”Following the grand conclusion of the Shadowbringers story in Patch 5.3, players will set out on a new adventure” in the December update. The patch will also introduce the third installment in the Eden raid series, as well as the next chapter in the Sorrow of Werlyt questline.

Patch 5.35 päivitys saapuu tänään, lokakuun 13. päivä ja tuo mukanaan uutta sisältöä Final Fantasy XIV:een. Pelasta kuningatar -osioon tulee uusi kappale ja uutta sisältöä saadaan Bozjan Southern eturintamataisteluun. on vahvistanut, että pyörittää Final Fantasy XIV:sta nopeammin ja pelaajat voivat käyttää 4 Pro asetuksia.

Kommentoi

Farming Simulator 22 saa jälleen ilmaista sisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 saa jälleen ilmaista sisältöä

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli laajentuu ilmaisella AGI Pack -pelipäivityksellä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

AGI on maailman johtava maatalouslaitteiden valmistaja, joka on erikoistunut lannoitteisiin sekä muun muassa siementen ja jyvien käsittelyyn. Näihin kuuluvat myös varastointi ja säilytys, jotka ovatkin tärkeitä tekijöitä maataloustuotteiden saralla. Nyt AGI tulee osaksi jo entuudestaan monipuolista Farming Simulator 22 -pelikokemusta omilla tuotteillaan.

AGI Pack -lisäosa sisältää muun muassa ruuvikuljettimia, kuljetushihnoja, jyväsäilöitä ja muita huippuluokan käsittelykoneita maatilan vaativiin tarpeisiin. Lippulaivamallina on AGI STORM FX -käsittelylaite, jonka avulla tilallinen saa suurimot tehokkaasti talteen. Nämä uudenlaiset käsittelyvaiheet tekevät Farming Simulator 22 -pelistä entistä yksityiskohtaisemman ja aiempaa kokonaisvaltaisemman kokemuksen.

AGI-merkin myötä mukana ovat alamerkit, kuten Batco ja Westfield, joiden säilötekniikka mahdollistaa ensiluokkaisen tuotannon ja jatkojalostuksen suoraan omalta pellolta.

Farming Simulator 22 on saatavilla PlayStation 5, ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja :llä. Lisätietoa FSL-liigasta voi lukea täältä.

Kommentoi

The Sims 4 -peli sai englanninkieliseen versioon muokattavat pronominit Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -peli sai englanninkieliseen versioon muokattavat pronominit

Electronic Arts ja Maxis ovat julkistaneet uuden ominaisuuden The Sims 4 -pelin englanninkieliseen versioon: jatkossa pelaajat voivat itse valita Sims-hahmojensa pronominit.

Inklusiivisuus on ollut The Sims -pelin ydinarvo yli 22 vuoden ajan, ja pelin kehitystiimi uskoo monimuotoisuuden vievän heidän innovointiaan sekä koko yhteisöä eteenpäin. Tiimille on ollut tärkeää toteuttaa pronominipäivitys huolellisesti, ja se onkin tehnyt tiivistä yhteistyötä It Gets Better -projektin ja GLAAD-järjestön kanssa saadakseen paremman kuvan pronominien käytöstä ja vaikutuksista.

Pelaajat voivat kokea ensimmäisen kustomoitavien pronominien päivityksen The Sims 4 -pelin englanninkielisessä versiossa. Ominaisuutta on tarkoitus kehittää edelleen ja laajentaa muidenkin kieliversioiden saataville tulevaisuudessa.

The Sims 4 on saatavilla PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi