Final Space – Kausi 1 – Netflix Kommentit pois päältä artikkelissa Final Space – Kausi 1 – Netflix

Final Space - Kausi 1 - Netflix

6.4 / 10
Arvostimme Moniulotteiset hahmot, klassinen sankaritarina, toimiva musiikki ja soundtrack. Moitimme Kehno alku, loppuunkuluneet scifiviittaukset ja avaruusooppera alkaa olla jo aika nähty. Loppujen lopuksi... Final Space jakaa odotetusti mielipiteitä, ei ole missään nimessä täydellinen, mutta jaksaa silti kantaa kymmenen jakson mittaisen ensimmäisen kautensa loppuun asti.

Final Spacen tarina alkaa vuodesta 2016, jolloin sarjan luoja julkaisi avaruusooppera-animaation pilottijakson Youtubessa. Pilotti ja sarja on rakennettu pitkälti samanlaisista elementeistä: surullinen piano, painottomassa avaruudessa leijuvat vainajat ja päähahmo Garyn ärsyttävä, surkeinta mahdollista traileriäänen imitaatiota muistuttava tapa puhua.

Final Spacen tarina alkaa siitä, että avaruusaluksella vankina oleva kolmen pennin Zapp Brannigan, Gary, löytää vihreän pallon muotoisen avaruusolion joka hokee ’tsukuti’ ja tuhoaa planeettoja. Sarja alkaa niin huonosti kuin scifi-sarja vain voi alkaa. Vitsit jäävät puolitiehen, päähahmo ärsyttää ja koko hahmokatras on kokoelma väsyneitä scifi-kliseitä aina :a kanavoivaan aluksen tekoälyyn asti.

Mutta sitten homma alkaa toimia. Noin neljännen jakson kohdalla hahmoihin alkaa tulla syvyyttä ja vie täysin mukaansa. Sarja muutti Netflixille hiljattain :ltä ja on hyvin samankaltainen kuin tuoreempi Disenchantment. Kumpikin sarja on haastava sillä saralla, että hahmoihin on aluksi vaikea päästä sisälle mutta lopulta, kun kausi on loppunut, niistä on vähintään yhtä vaikea päästää irti. Sarjat, kuten South Park ja laukovat vitsiä vitsin perään, ja pitävät fokuksen hauskana olemisessa. Sarjaa voi aika varauksetta suositella ihmisille, joiden mielestä Rick and Morty ei ole mennyt myöhemmissä kausissa huonompaan suuntaan.

Final Spacesta löytyy lopulta syvyyttä joka jaksaa kantaa läpi kymmenen jakson. Hahmot vaikuttavat aluksi hyvin monella tavalla epämiellyttäviltä, mutta se mikä saa pitämään niistä on se loputon jalous, rohkeus ja uhrautuvaisuus mitä kustakin löytyy läheisten puolesta. Nämä ominaisuudet ovat enemmän kuin tervetulleita fiktioon, varsinkin aikana jolloin ihmisen ideaaliksi on muodostunut varallisuutta ja valtaa puoleensa vetävä sosiopaatti. ei ole klassikko, mutta se on oikein hyvä sarja ja tuo mustaa ja valkoista aikana jolloin niiden olemassaolon on taas ikäväkseen saanut todeta. Jos taas näkee pelkkiä harmaan sävyjä, kannattaa varmaan mennä näyttämään kaihiansa lääkärille.

Final Space Netflixissä

Kommentoi

Cyberpunk: Edgerunners -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk: Edgerunners -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri

Cyberpunk: Edgerunners

Netflixin tuleva 2077 -aiheinen animesarja on saanut ensimmäisen trailerinsa. Voit katsoa sen alta.

saatiin osana Netflixin Geeked Week 2022 -tapahtumaa, joka vietetään kesäkuun 6.-10. päivä.

Sarjan tuotannosta vastaa suositun Kill la Kill -animesta tunnettu Studio Trigger. Kymmenosainen sarja sijoittuu pelistä tuttuun Cyberpunkin maailmaan.

Edgerunners kertoo kadulla elävästä lapsesta, joka yrittää selvitä kaikin keinoin Cyberpunkin teknologiakeskeisessä maailmassa ryhtymällä lainsuojattomaksi. Sarjan ohjaajana toimii Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) ja apulaisohjaajana Masahiko Otsuka (Gurren Lagann, Promare).

saapuu Netflix -suoratoistopalveluun syyskuussa 2022.

Kommentoi

Netflixin tulevasta Resident Evil -sarjasta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tulevasta Resident Evil -sarjasta saatiin uusi traileri

Resident Evil / Netflix

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Resident Evil -kauhusarjasta. Sarja saapuu palveluun heinäkuun 14. päivä. Voit katsoa trailerin alta.

Uudella trailerilla perehdytään enemmän sarjan kahteen aikalinjaan: ennen maailmanlaajuista epidemiaa ja sen puhkeamisen jälkeen.

Sarja sijoittuu vuoteen 2036 ja 14 vuotta maailmanlaajuisen epidemian aiheuttaman tuhon jälkeen. Jade Wesker taistelee selviytyäkseen maailmassa, jonka verenhimoiset tartunnan saaneet ja muut hirviöt ovat vallanneet. Jadea askarruttaa isänsä arveluttavat yhteydet Umbrella Corporationiin sekä mitä tapahtui tämän siskolle Billielle.

Sarjan pääosissa nähdnää Lance Reddick (Albert Wesker), Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti sekä Turlough Convery.

Sarjan on käsikirjoittajana ja tuottajana toimii Mary Leah Sutton, sekä avustavina tuottajina Robert Kulzer, Oliver Berben ja Martin Moszkowicz.

on aiemmin julkaissut CGI-animaatiosarjan nimeltään Resident Evil: Infinite. Neljäjaksoinen sarja ilmestyi palveluun viime vuonna.

Netflixin Resident Evil -sarja saapuu palveluun heinäkuun 14. päivä.

Kommentoi