Finnish Esports League yhteistyöhön Jimm’s PC-Storen kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Finnish Esports League yhteistyöhön Jimm’s PC-Storen kanssa

Finnish Esports League (FEL)

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, on sopinut yhteistyöstä suomalaisia kilpapeliliigoja ja -turnauksia järjestävän Finnish Esports Leaguen (FEL) kanssa.

Yhteistyöllä FEL:n kanssa Jimm’s hakee entistä vahvempaa asemaa suomalaisen kilpapelaamisen ytimessä. Jimm’s ja FEL ovat jo pitkään olleet mukana samoissa tapahtumissa ja toimineet suomalaisen e-urheilun taustavoimissa, mutta varsinaista virallista yhteistyötä ei ole tähän mennessä ollut. Jimm’sin lisäksi yhteistyössä on mukana myös noblechairs, joka on saksalainen huipputason pelituolien valmistaja. Tavoitteena on, että e-urheilijat ja pelaajat muutenkin kiinnittäisivät erityistä huomiota tuoliensa laatuun ja ergonomiaan. FEL:n kautta tätä viestiä saadaan välitettyä suomalaisille e-urheilijoille ja pelaajille entistä paremmin.

”Olen iloinen, että olemme vihdoin löytäneet toisemme ja työ jatkuu nyt yhdessä. Haluamme jatkaa elektronisen urheilun tukemista kaikissa sen muodoissa ja FEL on avainasemassa kilpapelitapahtumien järjestämisessä Suomessa”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Paikalliset kilpapelisarjat ja turnaukset ovat tärkeä koetinkivi suomalaisten kilpapelaajien kehittymisessä maailmanluokan huipuiksi. Teemme kaikkemme, jotta suomalaiset kilpapelaajat pääsevät ja pysyvät maailman parhaimmistossa.”

”Odotamme innolla yhteistyötä Jimm’sin kanssa. Kyseessä ei ole ainoastaan yksi tunnetuimmista ja näkyvimmistä brändeistä Suomen elektronisen urheilun kentässä, vaan myös yritys, joka haluaa FEL:n tavoin viedä kotimaista kilpapelikulttuuria yhä ammattimaisempaan suuntaan”, kommentoi Finnish Esports Leaguen myynti- ja markkinointijohtaja Matti Kailanto.

”Jimm’sillä on merkittävä rooli Suomen elektronisen urheilun yhteisössä ja heidän tekemisensä laatu on ollut aina vakuuttavaa, emmekä voisi olla iloisempia, että pääsemme käärimään hihamme heidän kanssaan. Näemme tässä yhteistyössä valtavasti potentiaalia”, hehkuttaa puolestaan Finnish Esports Leaguen toimitusjohtaja Jussi Halme.

FEL järjestää kilpapelaamisen liigoja ja livetapahtumia useissa eri peleissä. Liigatoiminta käynnistyi vuonna 2016 ja vuosi 2019 oli FEL:n historian ylivoimaisesti suurin niin palkintorahojen kuin myös pelivalikoiman osalta. -liiga oli viime vuonna suurempi kuin koskaan yhteensä 60 000 euron palkintopotilla. Lisäksi CS-liigan kevätkaudella oli jaossa yksi paikka 100 000 euron -megatapahtuman karsintaan. Syyskaudella oli jaossa suora paikka 100 000 dollarin DreamHack Open -turnaukseen Ruotsiin. FEL järjesti vuonna 2019 myös Overwatchin virallisen eSM-turnauksen, Cupin, jonka potissa oli 10 000 euroa. Tom Clancy’s -liigan ensimmäinen kausi huipentui syyskuun lopussa ja sen palkintopotissa oli 2 500 euroa.

Kommentoi

Uudella operaattorilla vahvistunut Rainbow Six: Siege -toimintapeli tarjoaa ilmaista pelattavaa Kommentit pois päältä artikkelissa Uudella operaattorilla vahvistunut Rainbow Six: Siege -toimintapeli tarjoaa ilmaista pelattavaa

Rainbow Six Siege Crystal Guard

Crystal Guard -pelikausi tuo mukanaan kroatialaisen Osa-hyökkäysoperaattorin, jolla on luodinkestävä ja läpinäkyvä Talon-8-taistelukilpi. Tämä monikäyttöinen ja taktinen suojavaruste voidaan asettaa maahan, ovenkarmeihin tai ikkunoihin, jolloin se tarjoaa tulisuojaa monin eri tavoin näköhavaintoja estämättä. Kilpeä voidaan myös kantaa, joskin ilman asetta ja painonsa vuoksi vain kävelyvauhdilla. Osan pääaseena on joko 556 Xl -rynnäkkökivääri tai PDW9-konepistooli. Käsiaseena Osa luottaa PMM-pistooliin.

Pelipäivitys tuo myös merkittäviä uudistuksia ja muutoksia kolmeen pelikarttaan. Bank-, Coastline- ja Clubhouse-kentät on rakennettu täysin alusta pelitasapainoa korjaten sekä kenttien toimivuutta hioen. Esimerkiksi kulkuväyliä, ikkunoita ja pomminsijoituspaikkoja on muutettu. Päivityksen myötä rakennusten hajoamisominaisuuksia sekä ääniä ja valaistusta on kohennettu entistä paremmaksi.

Myös operaattorihahmot ovat saaneet osakseen muutoksia ja tasapainotuksia. Muutoksen läpikäyneitä operaattoreita ovat Finka, Sledge, Glaz, Iana, Twitch, IQ, Mute ja Fuze.

on ilmaispelattavissa pidennetyn viikonlopun eli 9.-12. syyskuuta välisen ajan sen kaikilla eri pelialustoilla. Pelin eri versioita on myös saatavilla tämän ajanjakson ajan alennushinnoin. Lisätietoa pelin ilmaisviikonlopusta on saatavilla täältä.

Rainbow Six Siege -pelistä julkaistaan myös uusi keräilyversio tulevan syksyn aikana. Ubisoft Store -kauppapaikasta saatavilla oleva keräilylaatikko sisältää Sledge-hahmon vasarajäljitelmän ja Sparkle Tachanka -chibikoristeen sekä valikoiman digitaalisia päivityksiä Rainbow Six: Siege -pelissä käytettäväksi.

Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Rainbow Six Siege liittyy mukaan PlayStation Tournaments Open Series -peliturnaukseen Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege liittyy mukaan PlayStation Tournaments Open Series -peliturnaukseen

Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s -moninpeli liittyy osaksi PlayStation Tournaments Open Series -peliturnauksia 1. syyskuuta 2021 alkaen. Yhteistyön myötä PlayStation ja Ubisoft tuovat Rainbow Six Siegen kiehtovat ja taktiset peliottelut osaksi PlayStation 4 -pelikonsolin turnaustarjontaa entistä näkyvämmin.

Luvassa on viikoittaisia karsintapelejä, joista parhaat pelaajat pääsevät edustamaan pelialuettaan kilpailullisissa koitoksissa kerran kuukaudessa. Suomessa ja muualla Euroopan alueella asuvat pelaajat saavat oman viikkoturnauksensa perjantaisin.

Palkintoina turnauksissa on sekä pelin sisäisiä palkintoja, kuten kosmeettista sisältöä ja pelivaluuttaa, että oikeita rahapalkintoja. Lisäksi kuukausittaiset turnaukset sisältävät omat lisäpalkintonsa pelaajista parhaimmille. Peliturnauksiin voi rekisteröityä täältä. Osoitteesta löytyy lisätietoa turnaussäännöistä ja palkinnoista.

Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi