Firaxis Gamesin Marvel’s Midnight Suns ilmestyy maaliskuussa 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Firaxis Gamesin Marvel’s Midnight Suns ilmestyy maaliskuussa 2022

Marvel's Midnight Suns

ja julkistivat uuden taktisen ’s Midnight Suns -roolipelin, joka sijoittuu Marvel-universumin synkemmälle puolelle ja jossa pelaajat kohtaavat yliluonnolliset joukot liittoutuessaan Midnight Sunsien kanssa maapallon viimeiseksi puolustuslinjaksi manalaa vastaan.

Hydrana tunnettu järjestö on onnistunut taikuuden ja tieteen kieron liiton avulla herättämään Lilithin, kaikkien demonien äidin, vuosisataisesta unestaan. Lilith ei kaihda keinoja täyttääkseen muinaisen ennustuksen ja kutsuakseen takaisin pahan herransa, Chthonin.

Katkeamispisteeseen ajetut Avengersit päättävät epätoivoissaan taistella Hellfirellä tulta vastaan ja värväävät avukseen Midnight Sunsien − Nico Minorun, Bladen, Magikin ja Ghost Riderin − nuoret sankarit, joiden voimat kumpuavat yliluonnollisista lähteistä ja joiden perimmäinen tarkoitus on nimenomaan estää ennustusta toteutumasta. Yhdessä he herättävät eloon muinaisen soturin − Hunterin, Lilithin hylkäämän lapsen ja ainoan sankarin, joka on koskaan hänet onnistunut kukistamaan.

”Olemme innoissamme saadessamme tehdä yhteistyötä Firaxis Gamesin kanssa. Heissä yhdistyy taktisten pelien loistava osaaminen ja aito rakkaus Marvelin yliluonnollista puolta kohtaan”

Toteaa Bill Rosemann, Vice President of Creative, Games

’s Midnight Suns ei pelkästään tarjoa pelaajille tilaisuutta elää legendaaristen sankareiden rinnalla, vaan he voivat myös kokea uuden alkuperäistarinan, joka sukeltaa syvälle Marvel-universumin kammottaviin varjoihin. Pimeys laskeutuu. Nouse!

”Kasvoin -sarjakuvien kanssa ja rakastin niitä. Minulle ja tiimilleni on kunnia, että nämä hahmot ja heidän tarinansa on annettu vastuullemme. Jos olet Marvelin, roolipelien tai taktisten pelien fani, Marvel’s Midnight Suns herättää nämä rakastetut hahmot eloon tavalla, jota et ole koskaan aiemmin saanut todistaa.”

’s Midnight Sunsin Creative Director, Firaxis Games.

debytoi tämänpäiväisen gamescom: Opening Night Liven aikana upean elokuvallisen trailerin, jossa Hunter herätettiin dramaattisesti eloon. Hän on -universumin ensimmäinen muokattava alkuperäissankari.

Pelin on kehittänyt Firaxis Games, ylistetyistä ja maailmankuuluista Civilization- ja XCOM-pelisarjoista vastannut legendaarinen studio. ’s Midnight Suns sisältää kuuluisan kattauksen sankareita mm. Avengersista, X-Menistä ja Runawaysistä, ja se lupaa elokuvallisen taktista taistelua supersankariotteella, peliin vaikuttavia ystävyyksiä ja Marvelin synkempää puolta käsittelevän unohtumattoman seikkailun.

2K ja Firaxis Games aikovat julkaista ensi viikolla ’s Midnight Sunsin pelivideon maailman ensi-illalla, jossa esitellään uusi mukaansatempaava ja erittäin muokattava taktinen taistelujärjestelmä.

’s Midnight Suns on tarkoitus julkaista maaliskuussa 2022, ja se saapuu PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille että PC:lle Steam ja Store -palveluiden kautta.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla

theHunter: Call of the Wild

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu Humble Bundle tarjoaa uusimmalla pelipaketillaan theHunter: Call of the Wild -metsästyspeliä sekä kaikkia sen lukuisia lisäosia kuten Bloodhound, Rancho del Arroyo sekä Te Awaroa National Park.

  • Maksamalla ainoastaan euron saat theHunter: Call of the Wild -pelin.
  • Mikäli maksat paketista 6,33 euroa saat peruspelin lisäksi myös Trophy Lodge Spring Creek Manor, Weapon Pack 2, Parque Fernando, Duck and Cover Pack, Vurhonga Savanna, Wild Goose Chase Gear, Weapon Pack 1, Medved-Taiga, ATV SABER 4X4 sekä Tents & Ground Blinds -lisäosat.
  • Jos maksat 12,96 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi Rancho del Arroyo, Bloodhound, Te Awaroa National Park, Silver Ridge Peaks, Smoking Barrels Weapon Pack, Cuatro Colinas Game Reserve, Saseka Safari Trophy Lodge, High-Tech Hunting Pack, Weapon Pack 3, Yukon Valley sekä Treestand & Tripod Pack -lisäosat.

Paketti on ostettavissa aina lokakuun 29. päivään asti. Peli on Steam -koodi PC:lle.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli Riders Republic tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että PC:lle ja Google Stadia-pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle Epic Games Store ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi