For Honor -taistelupelin seitsemäs pelivuosi alkaa kerettiläisissä tunnelmissa Kommentit pois päältä artikkelissa For Honor -taistelupelin seitsemäs pelivuosi alkaa kerettiläisissä tunnelmissa

For Honor

Ubisoft on viemässä For Honor -taistelupelin seitsemännen pelivuoden syvälle sodan syövereihin, jossa pahuus on voitolla ja sankarit heikoilla.

Heathmoorin pelimaailma ui synkemmissä vesissä kuin kenties koskaan aiemmin sen hurjassa historiassa. Harkosin joukot ovat murjoneet muut sotasaappaansa alle ja maailmassa eletään suurta epävarmuuden ja pelon aikaa. Swords of Injustice -nimellä kulkeva seitsemäs pelivuosi tarjoaakin pelaajille entistä synkempiä sävyjä, mutta myös toivonpilkahduksia.

Uusi pelivuosi tuo mukanaan kaksi uutta sankaria, neljä uutta hahmoskiniä, uudet battlepass-edistymiskortit, uusia ilmaisia tapahtumakortteja sekä -tapahtuman ja muita tapahtumia. Lisäksi uusi pelivuosi tuo mukanaan historian tuulahduksia, taistelukenttiä, sankarijuhlia ja paljon muuta uutta koettavaa.

Swords of Justice -pelivuosi on jaettu neljään eri vaiheeseen, joista jokaisella on oma Battlepass-edistymiskorttinsa. Lisäksi jokaisessa neljästä pelikaudesta on kaksi isompaa päivitystä, joihin sisältyy omat julkistuksensa, kuten tapahtumia tai muita merkittäviä lisäyksiä. Uuden pelivuoden ensimmäinen vaihe kestää maaliskuun puolivälistä kesäkuun puoliväliin, jolloin alkaa kolmen kuukauden mittainen toinen vaihe. Puolestaan 14. syyskuuta on vuorossa pelivuoden kolmas vaihe, kun taas pelivuoden neljäs ja viimeinen kausi alkaa 14. joulukuuta.

Jokaisella kaudella on luvassa uusia haarniskavariaatioita, joita on tarjolla tasaisesti ritari-, viikinki-, samurai-, wu lin- ja -sotureille. Aivan ensimmäisenä ovat vuorossa päivitykset ritarille ja samuraille, jotka tulevat saataville heti tänään uuden pelikauden myötä.

Tarinallisesti uuden pelivuoden ensimmäinen Heresy-kausi keskittyy kerettiläisyyteen. Vaikka pyhäinjäännösten oli tarkoitus yhdistää Heathmoorin kansat, mielipuoliset julistajat alkoivatkin vannoa niiden olevan jumalallisten ilmestysten merkkejä. Tämä johti palvontapaikkojen käyttöön kieroutuneella tavalla. Tähän uuteen uhkaan vastasivat vastavoimat muodostamalla inkvisition, jonka tehtävänä olisi puhdistaa maa kerettiläisyydestä. Mikä alkoi fanaatikkojen teloittamisella, johtikin pian vastarintaan ja edessä olisi jälleen uusi kolme tahoa mukaansa vetävä sisällissota.

Yksi keskeisistä uutuuksista on 16. maaliskuuta alkava ja 6. huhtikuuta päättyvä Heresy of the Relics -tapahtuma ja siihen liittyvä pelitila, jossa kaksi eri pelaajien ohjaamaa armeijaa ja yksi tekoälyohjattu taho ottavat mittaa toisistaan. Tämän rajatun ajan tapahtuman myötä saatavilla on ainutlaatuisia rajoitetun ajan palkintoja, kuten aseita ja kosmeettisia päivityksiä.

Edessä on siis dramaattinen ja vauhdikas pelivuosi täynnä konflikteja, kiehtovia käänteitä ja hurjia taisteluita. Pelaaja pääsee ottamaan osaa tapahtumiin sotureillaan ja nauttimaan matkasta uusin hahmopäivityksin sekä monien pelitapahtumien myötä.

on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+ -tilauspalveluista.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa

Rainbow Six Siege Blast R6 Major

kokoaa 24 maailman parasta Rainbow Six Siege -tiimiä Kööpenhaminan BLAST R6 Major -pelitapahtumaan.

Kööpenhaminassa 24. huhtikuuta ja 7. toukokuuta välisenä aikana pelattava peliturnaus on uuden BLAST R6 -ekosysteemin ensimmäinen tapahtuma. Ubisoftin ja BLASTin yhteistyössä järjestämä peliturnaus on samalla uuden pelivuoden ensimmäinen R6 Major -tapahtuma, jossa nähdään maailman huippuluokan tiimit ottamassa mittaa toisistaan.

Uusi kisamuoto toivottaa myös yleisön paikan päälle tervetulleeksi katsomaan turnauksen loppuotteluita. Tapahtuma järjestetään Forum Copenhagen -tapahtumakeskuksessa Kööpenhaminassa, joten paikan päälle saapuminen on tehty helpoksi myös ulkomaisille vierailijoille.

Turnaus on jaettu kolmeen eri vaiheeseen, joista kaksi ensimmäistä pelataan ilman yleisöä. Ensimmäinen vaihe käydään läpi 24.–27. huhtikuuta ja toinen vaihe 29. huhtikuuta ja 3. toukokuuta välisenä aikana. Tapahtuma huipentuu yleisölle avoimeen päätökseen 5.–7. toukokuuta.

Turnauksen esikarsinnat ovat jo meneillään ja joukkueet kisaavatkin mukaan pääsystä yhdeksällä eri alueella. Näistä mukaan valitaan 24 parasta joukkuetta, jotka kisaavat peräti 750 000 dollarin palkintopotista. Lisäksi joukkueet palkitaan kisamenestyksestä pisteillä, jotka ratkaisevat vuoden 2024 Six Invitational -mestaruuskisoihin pääsyn Brasiliassa.

Tanska tunnetaan vahvana Rainbow Six Siege -kilpapelaamiseen maana, joka on aiemmin tuonut maailmalle muun muassa lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin, Niclas ‘Pengu’ Mouritzenin, sekä tuoreen Six Invitational -voittajan ja kisojen parhaana pelaajan palkitun kisaajan, Benjamin ‘Benjamaster’ Derelin.

BLAST R6 Major on yksi kilpaurheilun suurimmista kansainvälisistä tapahtumista tänä vuonna ja samalla Kööpenhaminan ensimmäinen isomman kokoluokan Siege-pelitapahtuma. Vuoden 2023 toinen BLAST R6 Major -pelitapahtuma järjestään marraskuussa Yhdysvalloissa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

 on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

Interactive on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä ja sen kehityksestä vastaa entinen The Sims pomo Rod Humble ja Second luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

ilmestyy :lle ja Epic Games Storen kautta Early Access tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi