Fornite juhlistaa Batmanin 80-vuotisjuhlaa Kommentit pois päältä artikkelissa Fornite juhlistaa Batmanin 80-vuotisjuhlaa

on saamassa tänään vietettävän Batman -päivän kunniaksi annoksen lepakkomies aiheista rekvisiittaa.

Päivitys tuo mukanaan aiheeseen sopivia kosmeettisia lisäyksiä kuten kaksi Batman -asua sekä Catwoman -asun. Mukana on myös Batmanin viitan kaltainen glider, heittokoukkuase ja Batarang -räjähde. Pelin Tilted Town muuntuu myös Cityksi.

Päivitykseen kuuluu myös aiheeseen liittyviä haasteita, jotka ovat voimassa lokakuun 1. päivään asti. Nämä läpäistyään pelaaja saa itselleen City Challenge -kokoelma, joka sisältää mm. Catwing gliderin.

on risteytynyt aiemminkin useiden nimekkäiden elokuvien, sarjojen ja pelien kanssa kuten The Avengers, Borderlands 3, ja Stranger Things.

Kommentoi

MultiVersus -taistelupelin uudella videolla ammattipelaajat ottavat mittaa toisistaan Kommentit pois päältä artikkelissa MultiVersus -taistelupelin uudella videolla ammattipelaajat ottavat mittaa toisistaan

MultiVersus

Games on julkaisemassa uutta MultiVersus -taistelupeliä, jossa lukuisat sen eri universumit kohtaavat. Nyt pelistä on saatu uusi pelivideo, jossa ammattipelaajat ottavat mittaa toisistaan.

Videolla nähdään 2 vastaan 2 ottelu, jossa FGC ammattipelaajat ApologyMan ja Spooky taistelevat parhaiten suljetussa alpha-versiossa pärjänneitä Brokkr ja Leviathan pelaajia vastaan.

Peliä on kehittämässä Player First Games ja tyyliltään se on ilmaispelattava tiimityöskentelyyn ja sosiaaliseen pelaamiseen keskittyvä tasohyppelyä ja taistelua yhdistelevä peli.

Pelissä kuullaan Warnerin tv-sarjojen ja elokuvien puolelta tuttuja ääninäyttelijöitä Maisie Williams (Game of Thrones), Kevin Conroy (Batman), Estelle (Steven Universe) ja Matthew Lillard (Scooby Doo).

MultiVersus -pelin avoin beta-kokeilu alkaa heinäkuussa 2022 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Borderlands 3 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Borderlands 3 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Borderlands 3

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi suosittua huumorilla höystettyä 3 -loottiräiskintäpeliä.

Alunperin vuonna 2019 ilmestyneessä pelissä pelaajat pääsevät jälleen metsästämään miljoonia aseita Vault Hunterin roolissa. Valittavana on neljä eri hahmotyyppiä ja jokaisella on valtavat määrät erilaisia taitoja sekä muokattavuutta.

Pelata voi joko yksin tai yhdessä kavereiden kanssa ja tarkoituksena on pelastaa kotiplaneettasi galaksin häikäilettömämpien kulttijohtajien käsistä.

on ladattavissa ilmaiseksi :lle ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi