Fornite juhlistaa Batmanin 80-vuotisjuhlaa Kommentit pois päältä artikkelissa Fornite juhlistaa Batmanin 80-vuotisjuhlaa

on saamassa tänään vietettävän -päivän kunniaksi annoksen lepakkomies aiheista rekvisiittaa.

Päivitys tuo mukanaan aiheeseen sopivia kosmeettisia lisäyksiä kuten kaksi Batman -asua sekä Catwoman -asun. Mukana on myös Batmanin viitan kaltainen glider, heittokoukkuase ja Batarang -räjähde. Pelin Tilted Town muuntuu myös Gotham Cityksi.

Päivitykseen kuuluu myös aiheeseen liittyviä haasteita, jotka ovat voimassa lokakuun 1. päivään asti. Nämä läpäistyään pelaaja saa itselleen Gotham City Challenge -kokoelma, joka sisältää mm. Catwing gliderin.

Fortnite on risteytynyt aiemminkin useiden nimekkäiden elokuvien, sarjojen ja pelien kanssa kuten , , ja .

Robert Pattinsonin Batman-puku ilmestyy Arkham Knight -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Robert Pattinsonin Batman-puku ilmestyy Arkham Knight -peliin

The Batman

WB Games on vahvistanut, että Robert Pattinsonin -puku ilmestyy virallisesti -peliin.

Tieto tuli sen jälkeen, kun puku paljastui (ilmeisesti vahingossa) ja poistettiin hiljaa Epic Games Storen versiosta viime kuussa. Nintendo Switchin Batman: Arkham -trilogialle puku tulee saataville ensimmäisenä, kun kokoelma julkaistaan 1. joulukuuta. Muiden alustojen pelaajat voivat odottaa puvun saapumista myöhemmin, kuten paljastettiin uudessa Arkham Trilogy -traileriissa.

Rocksteady Studiosin yllätyspäivitys herätti kysymyksiä lokakuussa, kun Pattinsonin puku ilmaantui peliin ilman etukäteisilmoitusta ja poistettiin nopeasti käytöstä. Nyt pelaajat voivat iloita, että puku tekee virallisen paluunsa pian peliin, tarjoten faneille mahdollisuuden näytellä Batmanin roolia ainutlaatuisessa asussa.

Stranger Things VR lupaa viedä pelaajan Hawkingsin synkimpien salaisuuksien äärelle Kommentit pois päältä artikkelissa Stranger Things VR lupaa viedä pelaajan Hawkingsin synkimpien salaisuuksien äärelle

-studio Tender Clawsin odotettu pelijulkaisu, VR, jättää fanit hieman pidemmälle odotukselle, kun sen julkaisu Questille on siirretty. Alun perin suunniteltu marraskuulle 2023, julkaisu lykkääntyy hieman, kun studio ilmoittaa tarvitsevansa lisää aikaa varmistaakseen pelaajille parhaan mahdollisen pelikokemuksen. Uusi julkaisupäivä paljastetaan kuuleman mukaan hyvinkin pian.

Stranger Things VR:ää kehittänyt Tender Claws, tunnettu aiemmista VR-peleistään kuten Virtual Virtual Reality ja The Under Presents, lupaa tuoda pelaajille ainutlaatuisen kokemuksen Stranger Things -maailmasta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pelin tarkempi esittely paljastaa, että pelaajat saavat tutustua ennen näkemättömällä tavalla Stranger Things -maailmaan Vecnan roolissa. Vecna, pelin päähenkilö, tutkii tuntemattomia todellisuuksia, muodostaa mielisaarekkeen ja suunnittelee kostoa Eleveniä ja Hawkinsia vastaan.

Lisätietoa listauksen muodossa, mitä tulevaisuudessa ilmestyvältä peliltä voidaan odottaa:

  1. Telekineettisiä Voimia: Pelaajat voivat tarttua, murskata ja heittää vastustajiaan telekineettisten voimien avulla, tuoden ainutlaatuista toimintaa VR-maailmaan.
  2. Mielikuvituksellisia Matkoja: Pelaajat pääsevät elämään muistoja Henryn ajasta Hawkinsin laboratoriossa ja kokeilemaan toiseen maailmaan yhteydessä olevaa mielisaartta, mikä lupaa tarjota visuaalisesti vaikuttavia kokemuksia.
  3. Fanien Suosikkihahmojen Manipulointi: Pelaajat voivat asua fani-suosikkihahmojen, kuten Will Byersin ja Billy Hargroven, unissa ja muistoissa, manipuloiden heitä tekemään pelaajan tahtoa.
  4. Lopullinen Taistelu: Pelin huipentumana pelaajat seisovat Vecnanä ja käyttävät voimiaan tehdäkseen lopullisen vastarinnan, pelastaakseen ystävänsä ja viemään tarinan jännittävään päätökseen.
  5. Portaalien Hallinta: Pelaajat voivat avata ja sulkea portteja maailmojen ja todellisuuksien välillä, luoden lisäulottuvuutta pelikokemukseen.

Vaikka julkaisu lykkääntyy hieman, Tender Claws, Meta ja vakuuttavat, että viivästys on tehty tarjotakseen pelaajille mahdollisimman laadukkaan pelikokemuksen. Pidetään siis silmällä uusia päivityksiä ja tietoa Stranger Things VR:n julkaisusta, kun odotamme innolla pääsyä Upside Downin kiehtovaan maailmaan!