Fortniten karkkivärit saavat DX12-tuen Kommentit pois päältä artikkelissa Fortniten karkkivärit saavat DX12-tuen

Värikkäästä ja hauskasta grafiikasta tunnettu saa myös -tuen itselleen. on jo ilmoittanut -korteille tämän tuen. Ihan tarkkaa tietoa ei ole koska päivitys tulee, kuin ihan nyt pian. Tuen pitäisi antaa useille pelaajille suorituskykyyn parannuksia, kun peli ei enää ole niin riippuvainen CPU-tehoista – mutta odottaen, että tietokoneesi komponentit tukevat :sta. Myöskin on vaatimuksena, vaikka virallista tukea 7:lle onkin työstetty.

Voisiko tämä päivitys myös kieliä uuden grafiikkateknologian, kuten ray-tracigin käytöstä?

Kommentoi

The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri

Fortnite x The Witcher

Red on tuomassa yhteistyössä Gamesin kanssa päähahmon Geralt of Rivian osaksi peliä.

Geralt saapuu osaksi peliä pelin neljättä kautta ja tulee saataville kauden puolessa välissä. Videolla nähdään miten Geralt on tyylitelty osaksi Fortniteä.

3: Wild Hunt on saamassa seuraavan sukupolven konsoleiden päivityksen joulukuun 14. päivä.

Kommentoi

Epic Games tarjoaa kolme peliä ilmaiseksi PC:lle – Knockout City, Shadow of the Tomb Raider ja Submerged Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games tarjoaa kolme peliä ilmaiseksi PC:lle – Knockout City, Shadow of the Tomb Raider ja Submerged

Shadow of the Tomb Raider

Games Store jakaa tällä viikolla peräti kolme peliä täysin ilmaiseksi PC:lle. Mukana on polttopallomoninpeli Knockout City, Shadow of the Tomb Raider -toimintaseikkailupeli, sekä Submerged: Hidden Depths -seikkailupeli.

Knockout City

Knockout City on vauhdikas moninpeli, jossa pelaajat tarvitsevat polttopallosta tuttuja heittämisen, kiinniottamisen ja väistämisen taitoja pärjätäkseen kilpailuhenkisissä otteluissa. Pelata voi joko 3 vastaan 3, 4 vastaan 4 tai kaikki kaikkia vastaan -pelitiloissa. Yhteensä joukkueessasi voi olla pelaajia 32 kappaletta. Pelihahmoja voi luonnollisesti tuunata makunsa mukaan erilaisten vaatteiden ja varusteiden avulla. Voit ladata pelin ilmaiseksi Games Storesta, mukaan saa Armazillo Bundlen.

Shadow of the

Shadow of the Tomb Raider on alunperin vuonna 2018 ilmetynyt toimintaseikkailupeli, joka sai uusinnon viime vuonna. Peli on kolmas osa Tomb Raider Survivor -trilogiasta ja järjestyksessään koko pelisarjan 12. osa. Pelissä Lara Croft rientää pelastamaan maailmaa Mayjojen maailmanlopulta. Voit ladata pelin täältä.

Submerged: Hidden Depths

Seikkailupeli Submergedissä pelaajat pääsevät tutkimaan uponnutta kaupunkia, josta ainoastaan pilvenpiirtäjän huiput sinnittelevät pinnalla. Pelissä ei lainkaan taistella vaan, seikkaillaan kolmannesta persoonasta. Pelaajat voivat valita pelihahmokseen Mikun tai Takun, joista toisella on voima, jota tämä haluaa käyttää hyvään. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi