Fortniten päivittyvä paritus lupaa tasapuolisemmat mittelöt Kommentit pois päältä artikkelissa Fortniten päivittyvä paritus lupaa tasapuolisemmat mittelöt

Epicin mukaan Fortniten paritus on ollut alusta asti samanlainen, joten nyt on aika hiota sitä reilummaksi ja monipuolisemmaksi eri pelaajien tarpeisiin ja tasoihin.

Uusi algoritmi osaa parittaa saman taitoluokan pelaajat keskenään. Päivitys ei kuitenkaan ilmesty kerralla, vaan pikkuhiljaa eri alueittain samalla kun sitä monitoroidaan ja testataan. lupaa kyllä kertoa, milloin tämä uusi päivitys on kokonaan otettu käyttöön.

Seuraavassa kaudessa esitellään myös botit, eli tekoälypelaajat. Botit toimivat pelissä kuten ihmispelaajat, ja opettavat pelaajaa kehittämään taitojaan. Mitä paremmaksi pelaaja tulee, sitä vähemmän botteja hän kohtaa. Botteja ei kuitenkaan tulla näkemään kilpailullisissa moodeissa.

Lähde: Gamesin webbisaitti.

Kommentoi

The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri

Fortnite x The Witcher

on tuomassa yhteistyössä Gamesin kanssa The Witcher päähahmon Geralt of Rivian osaksi peliä.

Geralt saapuu osaksi peliä pelin neljättä kautta ja tulee saataville kauden puolessa välissä. Videolla nähdään miten Geralt on tyylitelty osaksi Fortniteä.

on saamassa seuraavan sukupolven konsoleiden päivityksen joulukuun 14. päivä.

Kommentoi

Epic Games tarjoaa kolme peliä ilmaiseksi PC:lle – Knockout City, Shadow of the Tomb Raider ja Submerged Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games tarjoaa kolme peliä ilmaiseksi PC:lle – Knockout City, Shadow of the Tomb Raider ja Submerged

Shadow of the Tomb Raider

Games Store jakaa tällä viikolla peräti kolme peliä täysin ilmaiseksi PC:lle. Mukana on polttopallomoninpeli Knockout City, Shadow of the Tomb Raider -toimintaseikkailupeli, sekä Submerged: Hidden Depths -seikkailupeli.

on vauhdikas moninpeli, jossa pelaajat tarvitsevat polttopallosta tuttuja heittämisen, kiinniottamisen ja väistämisen taitoja pärjätäkseen kilpailuhenkisissä otteluissa. Pelata voi joko 3 vastaan 3, 4 vastaan 4 tai kaikki kaikkia vastaan -pelitiloissa. Yhteensä joukkueessasi voi olla pelaajia 32 kappaletta. Pelihahmoja voi luonnollisesti tuunata makunsa mukaan erilaisten vaatteiden ja varusteiden avulla. Voit ladata pelin ilmaiseksi Games Storesta, mukaan saa Armazillo Bundlen.

Shadow of the

Shadow of the Tomb Raider on alunperin vuonna 2018 ilmetynyt toimintaseikkailupeli, joka sai uusinnon viime vuonna. Peli on kolmas osa Tomb Raider Survivor -trilogiasta ja järjestyksessään koko pelisarjan 12. osa. Pelissä rientää pelastamaan maailmaa Mayjojen maailmanlopulta. Voit ladata pelin täältä.

Submerged: Hidden Depths

Seikkailupeli Submergedissä pelaajat pääsevät tutkimaan uponnutta kaupunkia, josta ainoastaan pilvenpiirtäjän huiput sinnittelevät pinnalla. Pelissä ei lainkaan taistella vaan, seikkaillaan kolmannesta persoonasta. Pelaajat voivat valita pelihahmokseen Mikun tai Takun, joista toisella on voima, jota tämä haluaa käyttää hyvään. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi