Fortniten päivittyvä paritus lupaa tasapuolisemmat mittelöt Kommentit pois päältä artikkelissa Fortniten päivittyvä paritus lupaa tasapuolisemmat mittelöt

Epicin mukaan Fortniten paritus on ollut alusta asti samanlainen, joten nyt on aika hiota sitä reilummaksi ja monipuolisemmaksi eri pelaajien tarpeisiin ja tasoihin.

Uusi algoritmi osaa parittaa saman taitoluokan pelaajat keskenään. Päivitys ei kuitenkaan ilmesty kerralla, vaan pikkuhiljaa eri alueittain samalla kun sitä monitoroidaan ja testataan. lupaa kyllä kertoa, milloin tämä uusi päivitys on kokonaan otettu käyttöön.

Seuraavassa kaudessa esitellään myös botit, eli tekoälypelaajat. Botit toimivat pelissä kuten ihmispelaajat, ja opettavat pelaajaa kehittämään taitojaan. Mitä paremmaksi pelaaja tulee, sitä vähemmän botteja hän kohtaa. Botteja ei kuitenkaan tulla näkemään kilpailullisissa moodeissa.

Lähde: Gamesin webbisaitti.

Kommentoi

Fall Guys saavutti 20 miljoonan pelaajan rajan muuttuessaan ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys saavutti 20 miljoonan pelaajan rajan muuttuessaan ilmaiseksi

Fall Guys

Suursuosittu Fall Guys -peli muuttui hiljattain ilmaispelattavaksi ja saapui samalla vihdoin Series X ja S, Xbox One, sekä Switch -konsoleille. Peli onnistui saavuttamaan 20 miljoonan pelaajan rajan ainostaan kahden päivän aikana.

Heti muututtuaan ilmaiseksi pelin palvelimet tukkeutuivat ryntäyksen vuoksi, mutta asiat saatiin korjattua suhteellisen nopeasti.

Samalla peliin saatiin uusi Free For All -kausi, joka toi mukanaan uuden kausipassin sekä pelin sisäisen valuutan, jolla pystyy ostamaan kosmeettisia kilkkeitä. Päivityksen myötä myös pelin 5 -version pelikokemuksta paranneltiin.

Kaikki pelin versiot eri alustoilla tukevat ristiinpelaamista ja myös eteneminen tallentuu alustojen välillä. Voit siis pelata missä vain ja kenen kanssa tahansa.

Epic Games osti alkuvuodesta 2021 Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic. Tämän myötä peli siirtyy :llä Steam -palvelusta Epic Games Storen puolelle.

Fall Guys on saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Switch -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Fall Guys on nyt pelattavissa ilmaiseksi – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys on nyt pelattavissa ilmaiseksi – katso uusi traileri

Fall Guys

Suursuosittu Fall Guys -peli on nyt muuttunut ilmaispelattavaksi. Samalla peli on saapunut vihdoin Xbox Series X ja S, Xbox One, sekä Nintendo Switch -konsoleille. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Päivityksen myötä peliin saadaan uusi Free For All -kausi, joka tuo mukanaan uuden kausipassin sekä pelin sisäisen valuutan, jolla voi ostaa kosmeettisia kilkkeitä.

Päivityksen myötä myös pelin PlayStation 5 -version pelikokemuksta on paranneltu. Kaikki pelin versiot eri alustoilla tukevat ristiinpelaamista ja myös eteneminen tallentuu alustojen välillä. Voit siis pelata missä vain ja kenen kanssa tahansa.

:lle ja PlayStation 4 -konsolille pelin ostaneet tulevat saamaan Legacy Pack -sisältöpaketin, jonka mukana tulee erityiset Nickname, Nameplate, Regal, Veggie Dog sekä Dwarf -asu.

Epic Games osti alkuvuodesta 2021 Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic. Tämän myötä peli siirtyy :llä Steam -palvelusta Epic Games Storen puolelle.

Fall Guys on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi