Fortniten uusi patsas kerää pelaajia ympärilleen osoittamaan kunnioitusta kuolleen Black Pantherin näyttelijän muistolle Kommentit pois päältä artikkelissa Fortniten uusi patsas kerää pelaajia ympärilleen osoittamaan kunnioitusta kuolleen Black Pantherin näyttelijän muistolle

Fortniten meneillä oleva kausi keskittyy Marveliin, ja siten pelissä on paljon supersankareiden skinejä, kosmetiikkaa sekä keräilytavaraa. Marvel-teemaisia sijainteja ja maamerkkejä on myös ilmestynyt kartalle. Tuoreimpana tulokkaana on massiivinen Panther’s Prowl -patsas, jonka luokse pelaajat menevät osoittamaan kunnioitusta Black Pantherille.

Pelaajat ottavat valokuvia patsaan luona ja jakavat niitä Twitterissä sekä Redditissä. Myös Black Pantherin skinin myynti on kasvanut pelissä.

-elokuvan näyttelijä Chadwick Boseman menehtyi hiljattain, elokuun 28. päivä. 43-vuotiaalla näyttelijällä oli todettu paksusuolen syöpä neljä vuotta sitten.

Black Panther -patsas löytyy Fortnitessa tällä hetkellä läheltä Misty Meadowsia. Fortniten edustaja kertoi, että patsas oli jo aiemmin suunniteltu pystytettäväksi peliin.

Katso yhden pelaajan kohtaaminen patsaan kanssa:
https://youtu.be/l2FiDpYTG00

Kommentoi

Unreal -pelimoottorin uusi MetaHuman -työkalu mahdollistaa tulevaisuuden pelihahmot Kommentit pois päältä artikkelissa Unreal -pelimoottorin uusi MetaHuman -työkalu mahdollistaa tulevaisuuden pelihahmot

Unreal Engine - MetaHuman

-pelin luoja Epic Games on lanseerannut uuden pelihahmojen luontityökalun nimeltään MetaHuman. Työkalu on osa firman Unreal Engine -pelimoottoria.

Selainpohjaisella työkalulla varsin vakuuttavien ja elävän näköisten hahmojen luonti onnistuu ainoastaan minuuteissa. Hahmot pystytään myös yhdistämään moderneihin liikkeentunnistusmekanismeihin, jolloin hahmoille saadaan entistä elävämmät liikkeet ja eleet.

Vielä ei ole varmaa milloin Epic julkaisee teknologiansa laajempaan levikkiin, mutta siitä enemmän kiinnostuneet voivat tilata uutiskirjeen Unreal Enginen kotisivuilta.

Kommentoi

Terminator ja Sarah Connor -aiheiset skinit saatavilla Fortnite -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator ja Sarah Connor -aiheiset skinit saatavilla Fortnite -peliin

Fortnite x Terminator

Juuri hiljattain Predator -aiheisella skinillä päivittynyt jatkaa hittileffojen kimaraa ja tällä kertaa vuorossa on The Terminator. Klassisen T-800 -hahmon lisäksi peliin saadaan myös Sarah Connor -aiheinen skini.

Hahmot myötäilevät vuoden 1991 Terminator 2: Judgment Day -elokuvan hahmoja ja ne ovat hankittavissa pelin omasta kaupasta 1500 V-Bucksin hintaan.

Hahmoskinien lisäksi saatavilla on muita leffasta ammentavia tavaroita kuten T-800 Endoskeleton Arm Back Bling, Combat Knife, HK Sky Net Uplink Back Bling ja Techno-Grip Axe.

Fortnite x Terminator

Kommentoi