Fortniten uusi patsas kerää pelaajia ympärilleen osoittamaan kunnioitusta kuolleen Black Pantherin näyttelijän muistolle Kommentit pois päältä artikkelissa Fortniten uusi patsas kerää pelaajia ympärilleen osoittamaan kunnioitusta kuolleen Black Pantherin näyttelijän muistolle

Fortniten meneillä oleva kausi keskittyy Marveliin, ja siten pelissä on paljon supersankareiden skinejä, kosmetiikkaa sekä keräilytavaraa. -teemaisia sijainteja ja maamerkkejä on myös ilmestynyt kartalle. Tuoreimpana tulokkaana on massiivinen Panther’s Prowl -patsas, jonka luokse pelaajat menevät osoittamaan kunnioitusta Black Pantherille.

Pelaajat ottavat valokuvia patsaan luona ja jakavat niitä Twitterissä sekä Redditissä. Myös Black Pantherin skinin myynti on kasvanut pelissä.

Black Panther -elokuvan näyttelijä Chadwick Boseman menehtyi hiljattain, elokuun 28. päivä. 43-vuotiaalla näyttelijällä oli todettu paksusuolen syöpä neljä vuotta sitten.

Black Panther -patsas löytyy Fortnitessa tällä hetkellä läheltä Misty Meadowsia. Fortniten edustaja kertoi, että patsas oli jo aiemmin suunniteltu pystytettäväksi peliin.

Katso yhden pelaajan kohtaaminen patsaan kanssa:

Kommentoi

Lego ja Epic Games työstävät lapsille suunnattua metaverseä Kommentit pois päältä artikkelissa Lego ja Epic Games työstävät lapsille suunnattua metaverseä

The Group ja kehittäjä Games ovat ilmoittaneet työstävänsä lapsille ja perheille suunnattua metaverseä.

Tarkoituksena on luoda mukaansatempaava, inspiroiva ja turvallinen metaverse-kokemus perheen pienimmille. Projektin aikataulu ei ole vielä selvillä.

Molemmat yritykset ovat kouliintuneita virtuaalisten maailmojen luomisessa, parhaiten tunnettuna Fortnite -pelistä, jossa on järjestetty monenlaisia tapahtumia. puolestaan julkaisi hiljattain Lego Star Wars: The Skywalker Saga -pelin.

Kommentoi

Fortnite -pelaajat keräsivät yli 144 miljoonaa dollaria Ukrainan hyväksi Kommentit pois päältä artikkelissa Fortnite -pelaajat keräsivät yli 144 miljoonaa dollaria Ukrainan hyväksi

Fortnite

Games on onnistunut keräämään Fortnite -pelin kautta tehtyjen ostosten kautta sodasta kärsivälle Ukrainalle ja siellä toimiville humanitäärisille organisaatioille yli 144 miljoonaa dollaria. Kampanja kesti kahden viikon ajan.

Myös Microsoft lähti mukaan kampanjaan ja lahjoitti kaikki Xbox -alustoilla Fortniten kautta tehdyt tulot humanitääriseen apuun.

Ensimmäisen päivän aikana keräys onnistui saamaan yli 40 miljoonaa dollaria. Vertailun vuoksi Meta lahjoitti 15 miljoonaa, 10 miljoonaa ja n. 6 miljoonaa dollaria.

Kommentoi