Forza Horizon 5 seitsemäs kausi tuo peliin viisi uutta Ferraria Kommentit pois päältä artikkelissa Forza Horizon 5 seitsemäs kausi tuo peliin viisi uutta Ferraria

Forza Horizon 5

Microsoftin ajopeli on saamassa seitsemännen kauden tämän viikon torstaina ja se tuo mukanaan yhdeksän uutta autoa, joista viisi on Ferrareita. Mukana on myös uusia Horizon Tour -tapahtumia.

Viidennellä kaudella juhlitaan Cinco de Mayo juhlapäivää uusien autojen ja kosmeettisten kilkkeiden muodossa. Viisi uutta Ferraria on saatavilla Festival Playlistin kautta suorittamalla erilaisia tehtäviä. Mukana on myös kaksi aiemmin Forza -peleissä näkemätöntä Ferraria.

Malleina ovat:

 • 1962 Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso
 • 1992 Ferrari 512 Testa Rossa
 • 2014 Ferrari California T
 • 2020 Ferrari F8 Tributo
 • 2020 Ferrari SF90 Stradale

Car Pass -kausipassin omistavat saavat tällä kaudella neljä autoa: 2003 Ford F-150 SVT Lightning, 2008 Dodge Magnum SRT-8, 2014 Forsberg Racing Nissan 370Z ”SafariZ” Safari Rally Tribute ja 2019 Toyota Tacoma TRD Pro.

Pelin tulevalla kahdeksannella kaudella tullaan näkemään uusia saksalaisia autoja merkeiltä kuten Porsche, Mercedes-Benz sekä Audi.

Voit lukea tarkemmin päivityksistä ja korjauksista pelin viralliselta sivustolta.

Forza Horizon 5 -peli on saatavilla ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle.

Pirteitä seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Pirteitä seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Bear and Breakfast

Edullisista pelipaketeista tunnettu tarjoilee parhaillaan pelipakettia, joka pirteitä seikkailupelejä kuten kolmiulotteinen tasohyppely , magian täyttämä sekä rento motellisimulaatio .

Paketti maksaa yhteensä 18,26 euroa ja se sisältää nämä pelit:

 • Wylde Flowers
 • Passpartout 2: The Lost Artist
 • Bear and Breakfast
 • Tinykin
 • Venba
 • Smushi Come Home
 • Mail Time

Paketin voi hankkia itselleen täältä. Kaikki ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös :llä. Paketti on hankittavissa ainoastaan joulukuun 20. päivään asti.

Rakkaan Banjo-Kazooien paluu alkaa näyttämään entistä varmemmalta Kommentit pois päältä artikkelissa Rakkaan Banjo-Kazooien paluu alkaa näyttämään entistä varmemmalta

Kyllä vain, meidän rakas , joka teki showpaini-tason paluun viime vuonna Nintendon Switch Onlinen loistokkaan palvelun kautta, on mahdollisesti saamassa täysin uuden pelin.

Fanit ovat huutaneet kurkkunsa käheänä kunnon paluun perään, ja huhuja on liikkunut kuin seiskalehden KÄÄK -palstalla konsanaan. – mitä jos tämä kaksikko tekee vielä näyttävän paluun?

Phil Spencer, itse pääperkele Gamingista täräytti ilmoille melkoisen pommin. Hän on kuullut fanien toiveet!


”Olette nähneet historiastamme, ettemme ole koskeneet jokaiseen franchisingiin, johon ihmiset toivoisivat meidän koskevan — Banjo-fanit, kuulen teidät. Mutta on totta, että kun löydämme oikean tiimin ja oikean tilaisuuden, rakastan palata uudelleen käsittelemään tarinoita ja hahmoja, joita olemme nähneet aiemmin.”

Joten nyt me täällä pidämme sormet ja varpaat ristissä, sillä uusi Banjo-Kazooie voi olla nurkan takana. Tätä on kieltämättä odotettu!