Forza Motorsportin ensiesittelyssä paljastettiin uusia herkkuja Kommentit pois päältä artikkelissa Forza Motorsportin ensiesittelyssä paljastettiin uusia herkkuja

on juuri antanut ensikatsauksen Forza Motorsportin alkuminuutteihin. Pelaajat pääsevät pian ohjaamaan vuoden 2024 Chevrolet Corvette E-Rayta Maple Valleyssä sekä osallistumaan jännittävään Hakonen kestävyyskilpailuun 2023 No.01 Cadillac Racing V-Series.R:llä.

Lisäksi Builders Cup Intro Series paljastaa uusia autoja kokoelmasta, kuten 2019 Subaru STI S209, 2018 Honda Civic Type R ja 2018 Ford Mustang GT. Mutta siinä ei kaikki, sillä paljastettiin myös uusi rata, Grand Oak Raceway, jolla pelaajat voivat kilpailla vuoden 2018 Honda Civic Type R:llä.

Tätä odotettua autopelispektaakkelia voit jo nyt ennakkotilata Microsoft Storesta ja Steamista. Onnekkaat Premium Editionin ennakkotilaajat pääsevät ajamaan radoilla jo 5.10.2023, kun taas kaikki muut pelaajat pääsevät rattiin 10.10.2023.

on saatavilla Xbox Series X|S -konsoleille, Windows 10- ja 11 PC:lle Microsoft Storen ja Steamin kautta sekä Xbox Game Passissa konsolille, PC:lle ja Cloud Gamingille (beta).

Forza Motorsport -ajopeli ilmestyy lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Forza Motorsport -ajopeli ilmestyy lokakuussa

Uusi Motorsport -peli ilmestyy vihdoin lokakuun 10. päivä :lle ja sekä S -konsoleille.

Järjestyksessään kahdeksas -peli kantaa pelkästään nimeä ilman numeroa 8. Pelisarjalle ominaisesti kyseessä on enemmän simulaatiopohjainen peli verrattuna arcade-henkiseen Forza Horizon -sarjaan.

Mukana tulee olemaan yli 500 autoa kuten Audi RS E-Tron GT, Brabham ST62, Chevrolet Corvette Stingray, Koenigsegg Jesko, Porsche 911 GT3, Acura ARX-05 DPi, Audi R8 LMS GT3, Chevrolet Corvette C8 R sekä Mazda 787B.

Pelattavia alueita on yli 20 ja mukana ovat muuttuvat sääolosuhteet ja vuorokaudenajat. Pelissä on myös täysin uusittu fysiikanmallinnus ja ajoon vaikuttavat nyt myös asiat kuten radan pinnan lämpötila, joka puolestaan vaikuttaa pitoon.

Peli tukee 4K laatua 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudella. Mukana on erittäin realistiset heijastukset, auton hajoamiset sekä vaihtuva päivänvalo. Pelissä pelaajat pääsevät myös hallitsemaan tankkauksia ja renkaiden vaihtoa.

Forza Motorsport ilmestyy Xbox Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle lokakuun 10. päivä.

Tulevasta Forza Motorsport -pelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta Forza Motorsport -pelistä saatiin kaksi uutta traileria

Forza Motorsport

Seuraavasta -pelistä on saatu ensimmäiset trailerit, jotka voit katsoa alta. Pelin on määrä ilmestyä ensi vuoden keväällä :lle ja sekä S -konsoleille.

Järjestyksessään kahdeksas Motorsport -peli kantaa pelkästään nimeä ilman numeroa 8. Pelisarjalle ominaisesti kyseessä on enemmän simulaatiopohjainen peli verrattuna arcade-henkiseen Forza Horizon -sarjaan.

Peli tukee 4K laatua 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudella. Mukana on erittäin realistiset heijastukset, auton hajoamiset sekä vaihtuva päivänvalo. Pelissä pelaajat pääsevät myös hallitsemaan tankkauksia ja renkaiden vaihtoa.

Pelissä on myös täysin uusittu fysiikanmallinnus ja ajoon vaikuttavat nyt myös asiat kuten radan pinnan lämpötila, joka puolestaan vaikuttaa pitoon. Pelissä myös sää voi vaihtua ja renkaista irtoava kumi kasautuu radalle, vaikuttaen ajoon.

Mukana on autoja kuten Audi RS E-Tron GT, Brabham ST62, Chevrolet Corvette Stingray, Koenigsegg Jesko, Porsche 911 GT3, Acura ARX-05 DPi, Audi R8 LMS GT3, Chevrolet Corvette C8 R sekä Mazda 787B.

Forza Motorsport ilmestyy Xbox Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle keväällä 2023.