Frankensteinin morsian herää jälleen – odotettu The Bride! sai julkaisupäivän Kommentit pois päältä artikkelissa Frankensteinin morsian herää jälleen – odotettu The Bride! sai julkaisupäivän

Maggie Gyllenhaalin tulkinta klassisesta hirviötarinasta sai julkaisupäivän. Elokuva on nimeltään ja se saapuu teattereihin 3. lokakuuta 2025, juuri sopivasti Halloweenin aikaan.

Gyllenhaal toimii tällä kertaa kolminkertaisessa roolissa ohjaten, kirjoittaen ja tuottaen elokuvan. Tähtien täyttämään näyttelijäkaartiin kuuluvat Christian Bale, Jessie Buckley ja Peter Sarsgaard. Myös Hollywoodin veteraanit Annette Bening ja Penelope Cruz nähdään valkokankaalla.

Juoniyksityiskohdat ovat vähäisiä, mutta tiedämme tarinan seuraavan yksinäistä Frankensteinia, joka etsii kumppania 1930-luvun Chicagossa. Hän liittoutuu lääkärin kanssa herättääkseen nuoren naisen henkiin, mutta tuloksena oleva morsian on jotain odottamatonta.

Tämä ei ole Gyllenhaalin ensimmäinen kerta kameran takana. Hänen vuoden 2021 elokuvansa The Lost Daughter sai kriitikoiden kiitosta ja hänen kokemuksensa sekä kameran edessä että takana lupaa tuoreen tulkinnan Frankensteinin morsiamen tarinasta.

ilmoitti myös muita julkaisupäivän muutoksia tänään, mukaan lukien uuden päivämäärän nimettömälle Paul Thomas Anderson -elokuvalle ja viivästyksen elokuvalle Alto Knights. Kuitenkin suurin muutos oli The Batman – Part II:n siirtyminen lokakuulle 2026.

Lähde: IGN

Mortal Kombat 2 saa ensi-iltansa syksyllä 2025 Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat 2 saa ensi-iltansa syksyllä 2025

Mortal Kombat

on ilmoittanut, että saapuu elokuvateattereihin loppuvuodesta 2025. Jatko-osa vuoden 2021 Mortal Kombat -elokuvalle saa ensi-iltansa -teattereissa 24. lokakuuta 2025.

Ohjaaja palaa ohjaamaan Mortal Kombat 2:sta, jonka käsikirjoittaa Moon Knight -sarjan käsikirjoittaja . Vahvistettuun näyttelijäkaartiin kuuluvat Karl Urban, Adeline Rudolph, Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson ja Tadanobu Asano. Myös Mehcad Brooks, Ludi Lin, Damon Herriman, Tati Gabrielle, Martyn Ford, Chin Han, Joe Taslim ja Hiroyuki Sanada ovat vahvistettujen näyttelijöiden listalla.

Huhuja Mortal Kombat 2:sta alkoi liikkua vuonna 2022, kun Slaterin huhuttiin olevan mukana käsikirjoituksessa. Aiemmin kuultiin myös huhua The Boys -sarjan Karl Urbanin kiinnityksestä Johnny Cagen rooliin. Urban on aiemmin nähty myös elokuvasarjassa Taru sormusten herrasta, uusissa Star Trek -elokuvissa sekä elokuvassa Thor: Ragnarök.

WWE-painija The Miz toivoi julkisesti saavansa Johnny Cagen roolin Mortal Kombat 2:ssa, mutta hän on sittemmin osoittanut tukensa Urbanille sanoen: ”Uskon, että hän tekee mahtavaa työtä Johnny Cagena, ja voit olla varma, että aion katsoa elokuvan.”

Ensimmäinen Mortal Kombat -elokuva voitti avausviikonlopun lipputulot vuonna 2021, ja se oli tuolloin toiseksi tuottoisin avausviikonloppu koronapandemian alkamisen jälkeen.

Lähde: IGN

The Batmanin jatko-osa lykkääntyy vuodella Kommentit pois päältä artikkelissa The Batmanin jatko-osa lykkääntyy vuodella

The Batman

The Batmanin jatko-osan julkaisua on siirretty lokakuuhun 2026. Elokuvan faneilta vaaditaan täten hieman enemmän kärsivällisyyttä jatko-osan odottelussa. ilmoitti, että – Part II on siirretty kokonaisella vuodella, ja se saapuu teattereihin nyt 2. lokakuuta 2026.

The Batman – Part II, jonka pääosassa hääräilee jatkossakin Robert Pattinson, oli alun perin määrä julkaista lokakuussa 2025. Viivästyksen myötä ensimmäisestä elokuvasta on kulunut lähes viisi vuotta.

Gunnin DCU:ssa tullaan näkemään oma Batman-elokuva, The Brave and the Bold, jonka odotetaan saapuvan vuonna 2026 tai 2027. Sillä välin DC-fanit voivat odottaa innolla James Gunnin Superman-elokuvaa, joka on nyt nimeltään Superman: Legacy, ja joka on edelleen suunniteltu heinäkuulle 2025.