Frasier tekee paluun marraskuun alussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Frasier tekee paluun marraskuun alussa – katso uusi traileri

Frasier

Kelsey Grammer tekee paluun nimiroolissa uudessa -sarjassa, joka tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 3. marraskuuta.

on paljastanut, että kaksi ensimmäistä jaksoa uudesta Frasier-sarjasta, jonka pääosassa Kelsey Grammer palaa Emmy-palkittuun rooliinsa Frasier Cranena, saapuvat striimattavaksi palveluun yksinoikeudella 3. marraskuuta ja uusia jaksoja julkaistaan sen jälkeen joka perjantai.

Oikean studioyleisön edessä Los Angelesin Paramount Studiosilla filmattu 10 jakson mittainen uutuussarja seuraa, kuinka Frasier Crane (Grammer) palaa Bostoniin aloittamaan uuden elämänvaiheen. Luvassa on uusia haasteita, uusien suhteiden luomista ja vanhan unelman tai parin täyttymys. Frasier has re-entered the building!

Grammerin lisäksi uudessa sarjassa nähdään Jack Cutmore-Scott Frasierin Freddy-poikana, Nicholas Lyndhurst Frasierin entisenä opiskelukaverina ja nykyisenä yliopistoprofessorina Alanina, Toks Olagundoye Alanin työtoverina ja yliopiston psykologisen tiedekunnan johtajana Oliviana, Jess Salgueiro Freddyn Eve-kämppiksenä ja Anders Keith Frasierin David-veljenpoikana.

Frasierista vastaavat käsikirjoittajat Chris Harris (How I Met Your Mother) ja Joe Cristalli (Life in Pieces), jotka toimivat myös vastaavina tuottajina Kelsey Grammerin, Tom Russon ja Jordan McMahonin ohella. Sarjan on tuottanut CBS Studios yhteistyössä Grammerin Grammnet NH Productionsin kanssa. Uuden sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa on ohjannut legendaarinen ohjaaja ja televisiontekijä James Burrows, joka tunnetaan parhaiten kehutun Cheers-sarjan toisena luojana, vastaavana tuottajana ja ohjaajana sekä alkuperäissarjoista Frasier, Will & Grace ja Dear John. Sarjan levityksestä vastaa Paramount Global Content Distribution.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta alkuperäisen Frasierin TV-ensi-illasta. Sarja pitää yhä hallussaan komediasarjojen Emmy-palkintoennätystä 37 voiton ja 107 ehdokkuuden myötä. Alkuperäinen sarja on myös striimattavissa SkyShowtimessa.

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla.

SkyShowtimen uusi yksinoikeus Veronika on yliluonnollisilla elementeillä varusteltu trilleri Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtimen uusi yksinoikeus Veronika on yliluonnollisilla elementeillä varusteltu trilleri

julkisti vuoden 2024 uutuusohjelmistonsa, mukaan lukien odotetun alkuperäissarjan Veronikan. SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan ja sisältöjohtaja Kai Finke jakoivat innostavan uutisen Content London -tapahtuman paneelikeskustelussa.

on ruotsalainen rikos­trilleri, joka on maustettu yliluonnollisilla elementeillä. Sarja saa ensiesityksensä yksinomaan SkyShowtimessa. Pohjoismaiset supertähdet Alexandra Rapaport (Honour) ja Tobias Santelmann (SkyShowtimen yksinoikeussarjat Beforeigners ja Welcome to Utmark, sekä elokuvat Point Break ja Those Who Kill) näyttelevät päärooleja sarjassa.

Kahdeksanosaisen sarjan ovat luoneet ja käsikirjoittaneet Katja Juras ja Anna Lindblom (Gåsmamman), kun taas ohjaajaksi on valittu arvostettu Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds). SkyShowtime hankki Veronika-sarjan Viaplay Content Distributionilta, ja se tulee olemaan katsottavissa yksinomaan kaikilla SkyShowtimen markkina-alueilla.

Veronika-sarjan ensi-illan tarkka ajankohta julkistetaan ensi vuonna.

The Curse -komediasarja saapuu SkyShowtimelle tammikuun alussa Kommentit pois päältä artikkelissa The Curse -komediasarja saapuu SkyShowtimelle tammikuun alussa

The Curse

on vahvistanut julkaisupäivän odotetulle -sarjalle Tukholman kansainvälisillä elokuvajuhlilla. Kymmenen jakson mittainen SkyShowtime Original -sarja saa ensi-iltansa tammikuun 5. päivä 2024 ja sen ovat tuottaneet yhteistyössä SHOWTIME ja A24, ja tähtinä nähdään Oscar-voittaja Emma Stone, Nathan Fielder sekä Benny Safdie.

Vastaavien tuottajien Benny Safdien ja Nathan Fielderin yhdessä luoman ja käsikirjoittaman The Cursen keskiössä ovat vastanaineet Whitney ja Asher Siegel, joilla on hankaluuksia saada näkemyksiään ympäristöystävällisestä asumisesta läpi pienessä Españolan yhteisössä New Mexicossa. Asiat mutkistuvat, kun omalaatuinen tosi-TV-tuottaja Dougie näkee heidän tarinassaan mahdollisuuksia.

Sarjan edetessä pariskunta joutuu selvittelemään yhä hankalampia eettisiä ja moraalisia kysymyksiä samalla kun he yrittävät pitää suhdettaan yllä. Sarjan pääosissa ovat Emma Stone (La La Land, The Favourite), Nathan Fielder (The Rehearsal) ja Benny Safdie (Oppenheimer). Vierailevina tähtinä nähdään Oscar-ehdokas Barkhad Abdi, Emmy-ehdokas Corbin Bernsen ja Constance Shulman.

The Curse -sarja on SHOWTIMEn ja A24:n yhteistuotanto. Fielder on mukana myös ohjaajana. Emma Stone toimii vastaavana tuottajana, samoin Dave McCary ja Ali Herting Fruit Tree -nimen alla. Josh Safdie on myös mukana vastaavana tuottajana Elara-nimen alla.

The Curse tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen perjantaina 5. tammikuuta, ja julkaisun yhteydessä katsottavana on viisi ensimmäistä jaksoa.

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia).