Free Fire -peliin perustuva teemapuhelin tulossa Realme valmistajalta Kommentit pois päältä artikkelissa Free Fire -peliin perustuva teemapuhelin tulossa Realme valmistajalta

realme 9 Pro+ Free Fire

Nimekkäistä yhteiskumppaneistaan ja korkealaatuisista älypuhelimistaan tunnettu on yhdistänyt voimansa maailman johtaviin mobiilipeleihin lukeutuvan -toimintapelin kanssa. Huippusuosittu peli tuo battle royale -tyylisen toiminnan tehokkaan Realme 9 Pro+ Free Fire Edition -älypuhelimen näytölle. Vauhdikas 50 pelaajan selviytymiskamppailu alkaa, kun pelaajat hyppäävät laskuvarjoillaan autiolle saarelle ja taistelevat 10 minuuttia tavoitteenaan olla viimeinen selviytyjä.

Uudistettu teemapuhelin on saanut innoituksensa Free Fire -toimintapelin maailmasta ja tyylistä. Tämä näkyy rajoitetun saatavuuden pelipuhelimessa kuoressa, digisisällössä, pakkausmateriaaleissa ja värimaailmassa. realme 9 Pro+ Free Fire Edition henkii pelin tunnelmaa ja tyyliä myös tarvikkeiden osalta, sillä paketissa on mukana Free Fire -pelimaailman kartta ja ainutlaatuisia Free Fire -tarroja.

Vaativa pelaaminen edellyttää puhelimelta suorituskykyä. Realme 9 Pro+ Free Fire Edition -teemapuhelin on yksi maailman ensimmäisistä tehokasta Dimensity 920 5G -suoritinta käyttävistä malleista. Kuuden nanometrin ja kahdeksan ytimen tehosuoritin mahdollistaa huippuluokan pelattavuuden kaikissa tilanteissa. Grafiikka on edustavasti esillä kirkkaalla 6,5 tuuman ja 90 hertsin Super AMOLED -näytöllä. Laadukkaasta äänentoistosta huolehtii kahden kaiuttimen Dolby Atmos -äänijärjestelmä. Pelikokemusta parantavat myös puhelimen monipuoliset värinätehosteet ja 60 watin huippunopea SuperDart-lataus, jolla puhelimen akku täyttyy puolilleen vain 15 minuutissa.

Hinta ja saatavuus

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition -älypuhelin tulee Euroopassa myyntiin rajoitetusti Amazon-verkkokaupassa 2. toukokuuta alkaen 419,99 euron hintaan. Julkaisuviikon ajan puhelin on saatavana tarjoushintaan 369,99 euroa.

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia ilmestyy PC:lle ja Switchille maaliskuun alussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia ilmestyy PC:lle ja Switchille maaliskuun alussa – katso uusi traileri

Snufkin: Melody of Moominvalley

Ruotsalainen julkaisija ja norjalainen studio ovat julkaisemassa musiikillista seikkailupeliä :lle ja Nintendo Switchille maaliskuun 7. päivä.

Tämä kauniisti luotu peli loihtii kirjailija Tove Janssonin rakastetun Muumimaailman eloon kutsuen pelaajat ihmetystä herättävälle matkalle täynnä syvällisiä tarinoita ja koskettavan tunteikkaita hetkiä.

”Miljoonat kaikenikäiset lukijat ovat rakastuneet Muumi-tarinoihin. Heille tämä peli tarjoaa uuden tavan tutustua tuttuihin hahmoihin tilanteissa, jotka olisivat voineet tapahtua alkuperäisissä tarinoissa, mutta jotka heräävät nyt eloon uudessa ja upeassa ympäristössä. Peli esittelee samalla hahmot upeasti sellaiselle yleisölle, jolle muumit eivät ole tuttuja ja jotka löytävät varmasti suosikkinsa sen hahmokatraan joukosta.” 

toteaa Moomin Charactersin toimitusjohtaja Roleff Kråkström.

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia on tarinoiden täyttämä musiikkiseikkailu, jossa Nuuskamuikkunen entisöi laaksoa ja auttaa sitä kodikseen kutsuvia veikeitä ja unohtumattomia hahmoja ja otuksia. Muumilaaksoon on ilmestynyt joukko kammottavia puistoja, jotka häiritsevät sen maisemaa ja luonnonharmoniaa. Pääset Nuuskamuikkusena harhauttamaan konstaapeleita, irrottamaan kylttejä ja kaatamaan väärin asetettuja patsaita, kun yrität palauttaa luonnon ja asukkien kodit entiselleen ja estää samalla uutteran puistonvartijan suunnitelmat.

  • Hyppää lämminhenkiseen ja tarinoiden täyttämään seikkailupeliin, joka on luotu satukirjojen tyyliin.
  • Aja niuho puistonvartija ja hänen kamalat puistonsa pois Muumilaaksosta luotettavan huuliharppusi, hiiviskelyn ja matkalla tapaamiesi ystävien avulla.
  • Tapaa yli 50 ihastuttavaa hahmoa ja olentoa, jotka kutsuvat Muumilaaksoa kodikseen.
  • Koe kertomuksellinen peli ja ihastuttavia tarinoita ja tehtäviä, joiden keskiössä ovat Tove Janssonin rakastetut hahmot.
  • Tutki Muumilaakson avointa maailmaa ja ratkaise matkan varrella musiikki- ja ympäristöpulmia selvittääksesi mitä laaksolle on tapahtumassa.
  • Sukella kauniiseen äänimaailmaan, jonka musiikki ja melodiat on sävelletty yhteistyössä Sigur Rósin kanssa.

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia ilmestyy PC:lle ja Nintendo Switchille maaliskuun 7. päivä. Pelin voi ennakkotilata jo tänään. - ja -versiot julkaistaan myöhemmin.

[Steam item=”1808680″]

Turtle Beachin uusi lippulaivaohjain Stealth Ultra on nyt saatavilla Suomessa Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin uusi lippulaivaohjain Stealth Ultra on nyt saatavilla Suomessa

Turtle Beach Stealth Ultra Wireless Smart Game Controller

on julkaissut odotetun Stealth Ultra -langattoman ohjaimen Xbox -konsoleille Suomessa.

Ohjain on saanut kiitosta kriitikoilta ja tarjoaa pelaajille monipuolista hallintaa ja mukautettavuutta eri alustoilla. Se käyttää Turtle Beachin omaa langatonta teknologiaa Xbox- ja Windows-laitteiden kanssa ja tukee Bluetoothia Smart TV:issä sekä -laitteissa.

Muihin ominaisuuksiin kuuluu myös magneettiset hallitehosteiset sauvat, tarkat mikrokytkinpainikkeet ja erikoinen Connected Command Display -näyttö.

“Kun Stealth Ultra on saanut paljon kiitosta kriitikoilta ja siitä on tullut Turtle Beachin historian nopeimmin myydyin ohjain, siitä on selvästi tullut ehdottomasti haluttu ohjain. Tiimimme on jälleen kerran toimittanut asiantuntevasti ensiluokkaiset komponentit, rakenteen laadun ja ominaisuudet, jotka nostavat Stealth Ultra -ohjaimen markkinoiden muiden ohjainten yläpuolelle ja kohottavat koko tuoteryhmän rimaa. Tämä virstanpylväs korostaa sitoutumistamme siihen, että tarjoamme pelaajille huipputeknologiaa ja vertaansa vailla olevan pelikokemuksen.”

toteaa Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalista myynnistä vastaava vanhempi varajohtaja.

Turtle Beachin Designed for Xbox Stealth Ultra Wireless Smart Controller on saatavilla 199,99 euron hintaan valmistajan verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä Suomessa.