Free Fire -peliin perustuva teemapuhelin tulossa Realme valmistajalta Kommentit pois päältä artikkelissa Free Fire -peliin perustuva teemapuhelin tulossa Realme valmistajalta

realme 9 Pro+ Free Fire

Nimekkäistä yhteiskumppaneistaan ja korkealaatuisista älypuhelimistaan tunnettu on yhdistänyt voimansa maailman johtaviin mobiilipeleihin lukeutuvan Free Fire -toimintapelin kanssa. Huippusuosittu peli tuo battle royale -tyylisen toiminnan tehokkaan Realme 9 Pro+ Edition -älypuhelimen näytölle. Vauhdikas 50 pelaajan selviytymiskamppailu alkaa, kun pelaajat hyppäävät laskuvarjoillaan autiolle saarelle ja taistelevat 10 minuuttia tavoitteenaan olla viimeinen selviytyjä.

Uudistettu teemapuhelin on saanut innoituksensa Free Fire -toimintapelin maailmasta ja tyylistä. Tämä näkyy rajoitetun saatavuuden pelipuhelimessa kuoressa, digisisällössä, pakkausmateriaaleissa ja värimaailmassa. 9 Pro+ Edition henkii pelin tunnelmaa ja tyyliä myös tarvikkeiden osalta, sillä paketissa on mukana Free Fire -pelimaailman kartta ja ainutlaatuisia Free Fire -tarroja.

Vaativa pelaaminen edellyttää puhelimelta suorituskykyä. 9 Pro+ Edition -teemapuhelin on yksi maailman ensimmäisistä tehokasta Dimensity 920 5G -suoritinta käyttävistä malleista. Kuuden nanometrin ja kahdeksan ytimen tehosuoritin mahdollistaa huippuluokan pelattavuuden kaikissa tilanteissa. Grafiikka on edustavasti esillä kirkkaalla 6,5 tuuman ja 90 hertsin Super AMOLED -näytöllä. Laadukkaasta äänentoistosta huolehtii kahden kaiuttimen Dolby Atmos -äänijärjestelmä. Pelikokemusta parantavat myös puhelimen monipuoliset värinätehosteet ja 60 watin huippunopea SuperDart-lataus, jolla puhelimen akku täyttyy puolilleen vain 15 minuutissa.

Hinta ja saatavuus

9 Pro+ Edition -älypuhelin tulee Euroopassa myyntiin rajoitetusti -verkkokaupassa 2. toukokuuta alkaen 419,99 euron hintaan. Julkaisuviikon ajan puhelin on saatavana tarjoushintaan 369,99 euroa.

Kommentoi

FIFA Mobile päivittyi valmennustilalla – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA Mobile päivittyi valmennustilalla – katso traileri

FIFA Mobile

:n Mobile -mobiilipeli on saanut uuden päivityksen myötä liudan tuoreita ominaisuuksia. Mukana on mm. Manager Mode -valmennustila ja parannuksia pelimekaniikkaan.

Valmennustilassa pelaajat voivat suunnitella strategioita etukäteen ja säätää taktiikoita reaaliajassa. Tilassa ottelut etenevät täysin automaattisesti ja pelaajat voivat valita neljästä valmiista taktiikka-asetuksesta: Attacking, Control, Counter sekä Defense.

Pelimekaniikkaan on pävitetty mm. pelaajan valinnan vaihtoehtoja, maalivahteja on paranneltu sekä heikomman jalan virheitä on säädetty.

Lisäksi peliin on saatu uusia maajoukkueiden pelipaitoja sekä logoja yli 30 eri maasta.

on saatavilla iOS ja Android -laitteille.

Kommentoi

The Division valtaa mobiililaitteet – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Division valtaa mobiililaitteet – katso uusi traileri

The Division Resurgence

Julkaisija ja pelinkehittäjä laajentaa suosittua Tom Clancy’s The Division -pelisarjaa iOS- ja Android-mobiilipelialustoille. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Tom Clancy’s The Resurgence on ilmaiseksi pelattava toimintapeli, jossa yhdistyvät toisiinsa roolipelielementit ja taktinen ulottuvuus. Kolmannen persoonan kuvakulmasta koettava mobiilipeli sukeltaa The Division -pelisarjasta tuttuun maailmaan, jonka lähitulevaisuus kouristelee katastrofaalisten tapahtumien kourissa. Peli esittelee täysin uuden tarinalinjan uusine hahmoluokkineen ja vihollisryhmittymineen.

The Division Resurgence sijoittuu maailmanlaajuisen kriisin jälkeiseen aikaan nykypäivän New Yorkissa. Pelin tapahtumat sijoittuvat samalle aikajanalle Tom Clancy’s The Division- ja Tom Clancy’s The Division 2 -pelien kanssa, mutta lähestyvät tapahtumia eri perspektiivistä. New York on sekasorron vallassa ja erilaiset jengiryhmittymät ovat vallanneet alueita. Samalla ensimmäisen aallon Strategic Homeland Division -toimijat saavat tehtäväkseen rauhoittaa alueita ja suojella siviilejä väkivaltaisilta ryhmittymiltä tavoitteenaan rakentaa parempaa huomista. Samalla pelaaja tutustuu uusiin merkittäviin taustahahmoihin ja -tarinoihin, jotka syventävät pelimaailman tapahtumia ja seuraussuhteita.

Avoimen pelimaailman The Division Resurgence on pelaajan koluttavissa joko yksin tai kiehtovissa moninpelitiloissa. Mukana on muun muassa haastavia yhteistyötehtäviä ja tarinavetoisia operaatioita, jotka tarjoavat kutkuttavia hetkiä upeasti luodussa pelimaailmassa. Näyttävä peligrafiikka eri yksityiskohtineen syventää tarinankerrontaa ja antaa pelaajille paljon nähtävää hahmonkehityksen ja saaliin keräämisen ohella.

Pelaaja voi räätälöidä omaa hahmoaan varusteita ja aseita keräämällä sekä olemassa olevia varusteita virittämällä. Paremmat varusteet aseista erikoistavaroihin parantavat pelaajahahmon mahdollisuuksia vihamielisessä ympäristössä ja korostavat pelin roolipelimäisyyttä. Myös kehityksen myötä avautuvat erikoiskyvyt ja nimikkoaseet tuovat vaihtelua ja kiehtovuutta hahmonkehitykseen. Erilaisten erikoistaitojen, aseiden ja varusteiden synergiaedut muiden Division-agenttien kanssa moninpelitehtävissä ovatkin yksi pelin merkittävimmistä yksityiskohdista.

The Division Resurgence -peliä kehitetään ja optimoidaan lukemattomille erilaisille iOS- ja Android -mobiililaitteille. Jotta pelaaminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja mielekästä, peliä testataan eri tavoin niin pelattavuuden kuin käyttöliittymänkin osalta. Pelaajat voivat jo nyt rekisteröityä pelisivustolle saadakseen kutsun pelin eri testivaiheisiin. Rekisteröityminen tapahtuu täältä.

Pelin julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin. Peli tulee ilmaiseksi ladattavaksi iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille App Store- ja Play -kauppapaikoista.

Kommentoi