FreeSpace 2 ladattavissa ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa FreeSpace 2 ladattavissa ilmaiseksi GOGista

FreeSpace 2

20 vuoden iän ensi viikolla saavuttava avaruusräiskintä on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi GOG -palvelusta huomiseen asti.

Vuonna 1999 ilmestynyt peli jatkaa siitä mihin Descent: FreeSpace edeltäjänsä jäi ja jälleen kerran pelaaja pääsee taistelemaan mysteerisiä Shivans avaruusolioita vastaan samalla ihmiskuntaa ja tämän liittolaisia puolustaen. Vastaansa pelaaja saa myös näiden molempien kapinallisryhmät Hammer of Light sekä Neo Terran Front -joukot.

FreeSpace 2 ei grafiikallaan elostele, mutta muuten se on kestänyt aikaa hyvin.
ei grafiikallaan elostele, mutta muuten se on kestänyt aikaa hyvin.

Muuta huomionarvoista kyseisestä pelistä voinee mainita sen että se kehitettiin vuodessa ja sai huomattavasti positiivisia arvosteluita ilmestyessään. Tästä huolimatta peli ei myynyt hyvin joten se jäi suurimmalta osin unholaan.

Voit ladata FreeSpace 2 -pelin PC:lle täältä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi