Friday the 13th -peli saatavilla nyt myös Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Friday the 13th -peli saatavilla nyt myös Nintendo Switchille

Friday The 13th: The Game

Median on vihdoin saapunut myös Nintendo Switchille. Verkkopelinäkin pelattava maailma sisältää kaikki tähän mennessä julkaistut sisällöt, kuten yksinpelaamisen haasteet, kaikki Jasonin muodot sekä Virtual Cabin -tutkimusmoodin. Pelin pääsee hankkimaan 40 dollarin hintaan. Tällä hetkellä peli on saatavilla Nintendo Switchille, :lle, 4:lle sekä Onelle.

Pelin kehittely kohtasi viime vuonna haasteita, kun alkuperäisen Friday the 13 -elokuvan käsikirjoittaja Victor Miller nosti syytteen tarinan omistavan, ohjaaja Sean Cunningham vastaan. Cunningham oli tehnyt lisenssisopimuksen Median kanssa, eikä toimitusjohtaja Wes Keltner voinut jäädä odottamaan oikeuden lopullista päätöstä pelin suhteen. Sen vuoksi peliin ei voitu lisätä uusia toiminnallisuuksia vaan se luotiin valmiiksi peliä vastaan on käynnistynyt oikeudenkäynti. ei voinut lisätä peliin uusia versioita, karttoja tai Jason-versioita. Oikeudenkäynnin alettua he pystyivät ainoastaan keskittymään pelin toiminnallisuuksiin ja virusten torjuntaan.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi