Friday the 13th -peli saatavilla nyt myös Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Friday the 13th -peli saatavilla nyt myös Nintendo Switchille

Friday The 13th: The Game

Median on vihdoin saapunut myös Switchille. Verkkopelinäkin pelattava maailma sisältää kaikki tähän mennessä julkaistut sisällöt, kuten yksinpelaamisen haasteet, kaikki Jasonin muodot sekä Virtual Cabin -tutkimusmoodin. Pelin pääsee hankkimaan 40 dollarin hintaan. Tällä hetkellä peli on saatavilla Nintendo Switchille, :lle, 4:lle sekä Xbox Onelle.

Pelin kehittely kohtasi viime vuonna haasteita, kun alkuperäisen Friday the 13 -elokuvan käsikirjoittaja Victor Miller nosti syytteen tarinan omistavan, ohjaaja Sean Cunningham vastaan. Cunningham oli tehnyt lisenssisopimuksen Median kanssa, eikä toimitusjohtaja Wes Keltner voinut jäädä odottamaan oikeuden lopullista päätöstä pelin suhteen. Sen vuoksi peliin ei voitu lisätä uusia toiminnallisuuksia vaan se luotiin valmiiksi peliä vastaan on käynnistynyt oikeudenkäynti. ei voinut lisätä peliin uusia versioita, karttoja tai Jason-versioita. Oikeudenkäynnin alettua he pystyivät ainoastaan keskittymään pelin toiminnallisuuksiin ja virusten torjuntaan.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi