Friday the 13th -peli saatavilla nyt myös Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Friday the 13th -peli saatavilla nyt myös Nintendo Switchille

Gun Median on vihdoin saapunut myös Nintendo Switchille. Verkkopelinäkin pelattava maailma sisältää kaikki tähän mennessä julkaistut sisällöt, kuten yksinpelaamisen haasteet, kaikki Jasonin muodot sekä Virtual Cabin -tutkimusmoodin. Pelin pääsee hankkimaan 40 dollarin hintaan. Tällä hetkellä peli on saatavilla Nintendo Switchille, :lle, :lle sekä Xbox Onelle.

Pelin kehittely kohtasi viime vuonna haasteita, kun alkuperäisen Friday the 13 -elokuvan käsikirjoittaja Victor Miller nosti syytteen tarinan omistavan, ohjaaja Sean Cunningham vastaan. Cunningham oli tehnyt lisenssisopimuksen Gun Median kanssa, eikä toimitusjohtaja Wes Keltner voinut jäädä odottamaan oikeuden lopullista päätöstä pelin suhteen. Sen vuoksi peliin ei voitu lisätä uusia toiminnallisuuksia vaan se luotiin valmiiksi peliä vastaan on käynnistynyt oikeudenkäynti. ei voinut lisätä peliin uusia versioita, karttoja tai Jason-versioita. Oikeudenkäynnin alettua he pystyivät ainoastaan keskittymään pelin toiminnallisuuksiin ja virusten torjuntaan.

Kommentoi

Ubisoft lykkää jälleen The Settlers -pelin julkaisua Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft lykkää jälleen The Settlers -pelin julkaisua

Jatkoa Blue Byten kehittämään kaupunginrakennus-strategiapeliin The Settlersiin on odoteltu jo pitkään, ja nyt sitä joudutaan odottelemaan lisää, kun Ubisoft ilmoitti julkaisun lykkääntyvän. Järjestyksessään pelisarjan kahdeksannen pelin ensiuutisista ilmoitettiin jo vuonna 2018, ja sen oli tarkoitus ilmestyä alunperin vuoden 2019 syksynä.

The Settlers -pelistä on julkaistu kuvakaappauksia ja pelin rakenteesta on kerrottu tarkempia kuvauksia. Pelin parissa työskentelevä tiimi on nyt ilmoittanut, että haluaa julkaista laadukkaan peliä, joten he tarvitsevat lisäaikaa sen työstämiseen. Päätös ei ollut helppo, eikä tiimi anna uutta arviota ilmestymisen ajankohdasta. Lisäajallaan pelin kehittäjät käyvät läpi pelaajien lähettämiä palautteita, ideoita sekä ehdotuksia, joiden pohjalta työstävät parhaan mahdollisen pelin.

Alkuperäinen The Settlers ilmestyi vuonna 1993, ja sarjan edellinen osa ilmestyi vuonna 2010. Uusi peli tulee tulevaisuudessa pelattavaksi :lle, Xbox Onelle sekä :lle.

Kommentoi

Dreams -pelialusta saa VR-tuen tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Dreams -pelialusta saa VR-tuen tässä kuussa

Dreams

Media Moleculen ja Playstationin Dreams -pelialusta on saamassa VR-tuen heinäkuun lopulla. Päivitys tulee olemaan täysin ilmainen pelin omistaville.

Päivityksen myötä tulee myös oppaita, miten VR-pelejä voi luoda. Myös valmiiksi luotuja VR-pelejä on saatavilla.

Inside the Box VR-päivitys ilmestyy Dreamsiin heinäkuun 22. päivä.

Kommentoi