Friday the 13th -peli saatavilla nyt myös Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Friday the 13th -peli saatavilla nyt myös Nintendo Switchille

Friday The 13th: The Game

Gun Median on vihdoin saapunut myös Nintendo Switchille. Verkkopelinäkin pelattava maailma sisältää kaikki tähän mennessä julkaistut sisällöt, kuten yksinpelaamisen haasteet, kaikki Jasonin muodot sekä Virtual Cabin -tutkimusmoodin. Pelin pääsee hankkimaan 40 dollarin hintaan. Tällä hetkellä peli on saatavilla Nintendo Switchille, :lle, :lle sekä Xbox Onelle.

Pelin kehittely kohtasi viime vuonna haasteita, kun alkuperäisen Friday the 13 -elokuvan käsikirjoittaja Victor Miller nosti syytteen tarinan omistavan, ohjaaja Sean Cunningham vastaan. Cunningham oli tehnyt lisenssisopimuksen Gun Median kanssa, eikä toimitusjohtaja Wes Keltner voinut jäädä odottamaan oikeuden lopullista päätöstä pelin suhteen. Sen vuoksi peliin ei voitu lisätä uusia toiminnallisuuksia vaan se luotiin valmiiksi peliä vastaan on käynnistynyt oikeudenkäynti. ei voinut lisätä peliin uusia versioita, karttoja tai Jason-versioita. Oikeudenkäynnin alettua he pystyivät ainoastaan keskittymään pelin toiminnallisuuksiin ja virusten torjuntaan.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.