Frostpunk on saamassa jatkoa – katso ensimmäinen Frostpunk 2 traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Frostpunk on saamassa jatkoa – katso ensimmäinen Frostpunk 2 traileri

Frostpunk 2

Mainetta ja suosiota niittänyt kaupungin rakentelua ja selviytymistä yhdistelevä Frostpunk on saamassa jatkoa uuden pelin myötä. Voit katsoa ensimmäisen esittelyvideon alta.

Peli on parhaillaan vasta kehityksen alkuvaihessa, eikä sillä ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa. Alustavasti peli on tulossa ainakin :lle Steam, Games ja GOG palveluiden kautta. Mahdollisista konsoliversioista ei ole vielä tietoa, mutta edeltäjä sai konsoliversion myöhemmin.

Frostpunk pelissä elettiin vaihtoehtoista 1800-luvun loppua, jossa tulivuoret purkautuivat ja peittivät näin tuhkallaan auringon, aiheuttaen maailmanlaajuisen jääkauden. Pelaajien tehtävänä on pitää hengissä ihmisjoukkoa jatkuvasti tasapainoillen resurssien kuten hiilen, puun ja ruuan suhteen. Joudut jatkuvasti tekemään myös vaikeita päätöksiä ihmisten hyvinvoinnin suhteen.

Frostpunk 2 -pelissä resursseista hiili tulee korvautumaan öljyllä.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. VI, Injustice 2 Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös Mortal Kombat XL ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös VI, Injustice 2 Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat Steam koodeja PC:lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red on ilmoittanut viivästyttävänsä Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3: Wild Hunt -hittipeliensä uuden sukupolven päivityksiä.

Syyskuussa kehittäjä lupasi julkaista päivitykset vielä ennen tämän vuoden loppua, mutta nyt julkaisu näyttänee siirtyneen Cyberpunkin osalta vuoden 2022 ensimmäiselle neljännekselle ja Witcherin osalta toiselle neljännekselle.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi