Frostpunk -lautapelin joukkorahoituskampanja ylitti tavoitteensa 1000 prosentilla Kommentit pois päältä artikkelissa Frostpunk -lautapelin joukkorahoituskampanja ylitti tavoitteensa 1000 prosentilla

Frostpunk: The Board Game

Post-apokalyptinen kaupunginrakentelua ja selviytymistä yhdistelevän -pelin lautapeliversio on onnistunut keräämään joukkorahoituskampanjassaan yli 1000% tavoiteltua enemmän.

Pelin alkuperäinen tavoite oli 200 000 euroa ja se saavutettiin jo alle tunnissa kampanjan alkamisen jälkeen. Peliä rahoittaneet yli 15 000 tukijaa onnistuivat keräämään 2 miljoonaa euroa.

Frostpunk: The Board Game

Kaikki peliä tukeneet saavat kaikki kampanjassa ilmoitetut elementit kuten uudet rakennukset, kartta-asetukset, skenaariot sekä pelin tukena toimivan sovelluksen, joka mahdollistaa etäpelaamisen.

Tältä näyttää tuleva Frostpunk 2 – katso uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tuleva Frostpunk 2 – katso uusi pelivideo

Frostpunk 2

Kovasti odotetusta -kaupunginrakentelupelistä on saatu uusi pelivideo. Peli ilmestyy vuoden 2024 alkupuolella.

Peli tulee olemaan heti saatavilla Game Passilla, mikä tarkoittaa, että palvelun tilaajat voivat pelata peliä sen julkaisupäivänä ilman erillistä maksua. 2 tulee myös saataville myöhemmin Xbox Game Passilla, sekä julkaisun yhteydessä Xbox Series X ja S -konsoleille.

Frostpunk 2:ssa pelaajat ottavat hoitaakseen Stewardin roolin, jonka tehtävänä on valvoa kasvavaa metropolia armottoman hyytävässä maailmassa. Heidän on harkittava tarkkaan yhteiskunnan tarpeita ja vaatimuksia, varmistettava ruoka ja suojapaikat kansalleen, sekä käsiteltävä kansalaisten huolenaiheita ja katujen rikollisuutta.

Peli sisältää uuden poliittisen järjestelmän, jossa valtuutetut voivat äänestää, vakuuttuneina tai ilman, lakien hyväksymiseksi kansan tahdon mukaisesti ja ohjata koko kaupunki useisiin mahdollisiin tulevaisuuksiin.

”Olemme uskomattoman ylpeitä siitä, että voimme tuoda Frostpunk 2:n PC Game Passiin heti ensimmäisenä päivänä. Uskomme, että Game Pass on loistava tapa esitellä uusille pelaajille pelejämme, ja odotamme innolla, että voimme jakaa Frostpunk 2:n laajemmalle yleisölle.”

sanoi Jakub Stokalski, 11 bit studiosin luova johtaja.

Frostpunk 2 julkaistaan vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla. Peli on saatavilla heti PC Game Passilla ja tulee myöhemmin saataville Xbox Game Passilla Xbox Series X sekä S -konsoleille.

The Alters scifi-selviytymispelin päähahmon monet eri identiteetit esillä uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa The Alters scifi-selviytymispelin päähahmon monet eri identiteetit esillä uudella trailerilla

The Alters

This War Is Mine ja -peleistä tuttu on julkaisemassa uutta scifi-selviytymispeliä nimeltään . Nyt pelin päähahmon Janin monista eri identiteeteistä on saatu avaava traileri, jonka voit katsoa alta.

Pelissä pelaajat omaksuvat avaruusinsinööri Jan Dolskin roolin ja löytävät itsensä haaksirikkoutuneena autiolta planeetalta. Planeetta on kääntymässä kohti aurinkoa kohtalokkain seurauksin ja Janin tehtävänä on suojautua monistamalla itsensä paikallisen Rapidium-kiteen avulla.

Jatkuvasti liikkeessä olevassa tukikohdassa tiimityöskentely ja laajan asiantuntemuksen kartuttaminen ovat eloonjäämisen kannalta välttämättömiä. Valitsemalla eri polkuja muille Altereille, he oppivat erilaisia taitoja. Niistä tulee korvaamattomia paitsi tukikohdan ylläpitämisessä myös tehtävissä, kuten ruoanlaitossa, pinnan tutkimiseen tarvittavien työkalujen valmistamisessa ja tärkeiden resurssien keräämisessä.

Altersit ovat kuitenkin paljon muutakin kuin vain pelkkiä resursseja. Ne ovat tuntevia olentoja, joilla on omat tunteensa, ongelmansa, tavoitteensa ja joskus eksistentiaaliset epäilyksensä tarkoituksestaan. Erilaisuudestaan huolimatta niiden yhteinen tavoite on pakeneminen, mikä kuvastaa Janin päättäväisyyttä selviytyä.

The Alters on tulossa :lle.