Game Boy -pelit saapumassa Nintendo Switch -konsolille? Kommentit pois päältä artikkelissa Game Boy -pelit saapumassa Nintendo Switch -konsolille?

Nintendo Switch

Näyttäisi siltä, että ja Game Boy Advance -pelejä saattaisi olla tulossa Nintendon Switch -konsolille.

Huhu on peräisin 4chan -sivustolta, jonka kautta vuodettiin emulaattori nimeltään Hiyoko sekä Game Boy Advance -emulaattori Sloop. Molempien kehittäjänä on toiminut Nintendon Euroopan kehitysyksikkö.

Emulaattorit ovat NSP -muodossa, joka mahdollistaa niiden käytön modatuilla Switch -konsoleilla. Käyttäjien kertomuksien mukaan rom-pelit myös toimivat konsoleilla.

Tästä voidaan päätellä, että ja Game Boy Advance -pelit saattaisivat saapua Switch Online -pelivalikoimaan tulevaisuudessa.

Kommentoi

FIFA 23 ilmestyy syyskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 ilmestyy syyskuun lopulla

FIFA 23

Sportsin seuraava jalkapallopeli 23 ilmestynee syyskuun 30. päivä :lle sekä konsoleille.

Pelin kansitaiteessa nähdään tänäkin vuonna Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappe sekä Chelseassa että Australian maajoukkueessa pelaava Sam Kerr.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen.

Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

23 ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Assassin’s Creed -hahmot saapuvat Brawlhalla -taistelupelin areenoille Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed -hahmot saapuvat Brawlhalla -taistelupelin areenoille

Brawlhalla x Assassin's Creed

Ubisoft on tuomassa suositusta Assassin’s Creed -pelisarjasta tutut sankarit osaksi Brawlhallan vauhdikasta nujakointia.

Ilmaiseksi pelattava Brawlhalla on noussut suosituksi taistelupeliksi helpon lähestyttävyyden ja värikkään hahmokatraan myötävaikutuksella. Brawlhalla tunnetaan myös hauskoista crossover-tapahtumistaan, joissa muista peleistä tunnetut hahmot ottavat osaa pelin hauskoihin mittelöihin. Tällä kertaa tappelukarkeloihin osallistuvat äärimmäisen suositun Assassin’s Creed -pelisarjan huippuassassiini Ezio ja viikinkitaistelija Eivor.

Ezio on jo 56. taistelija pelin valikoimassa. Hänen lisäkseen uusi pelitapahtuma sisältää uudenlaisen pelimuodon, kaksi pelikarttaa ja pienempiä lisäyksiä. Ezion voi lisätä valikoimaansa pelin sisäisellä valuutalla, 7200 kultarahalla tai 100 mammuttikolikolla. Lisäksi saatavilla on kolme erilaista Ezio-asuvaihtoehtoa 140 mammuttikolikon kappalehintaan.

Ezion taistelutyyli mallintaa pelihahmon toimintaa Assassin’s Creed -peleissä eli miekaniskuin ja salaisen ranneterän käytöllä. Mukana on myös viitteitä pelisarjan Animus-simulaatioon ja Ezion käyttämiin erikoisesineisiin, kuten Apple of Edeniin.

AC Crossover -pelitapahtuma käynnistyy pelin sisäisellä aloituksella, joka tuo mukanaan Assassin’s Creed Valhalla -pelistä tutun Eivorin. Uutena pelimuotona oleva Bounty kutsuu pelaajan mukaan kolmeen erilaiseen taisteluhaasteeseen. Lisäksi mukana on kaksi uutta karttaa: Florence Rooftop ja Florence Terrace.

AC Crossover on ostettavissa 300 mammuttikolikon hintaan pelin sisäisestä kaupasta ja se sisältää mies- ja naispuoliset versiot Eivor-hahmosta. Näiden lisäksi pelitapahtumassa uutta ovat muun muassa Leap of Faith -ele Assassin’s Creed -pelistä ja kahdeksan uutta avataria. Pelin uudet esineet ovat ostettavissa ja käytettävissä myös rajoitetun ajan pelitapahtuman jälkeen.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on yli 50 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi