Game of Thrones näyttelijät kiinnitetty tulevaan The Last of Us -tv-sarjaan Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones näyttelijät kiinnitetty tulevaan The Last of Us -tv-sarjaan

The Last of Us

:n tuleva -aiheinen tv-sarja on saanut ensimmäiset näyttelijäkiinnityksensä. näyttelijät Bella Ramsey ja Pedro Pascal tulevat näyttelemään uudessa sarjassa.

Bella Ramsey (Game of Thrones)
Bella Ramsey näytteli Lyanna Mormontin roolia Game of Thrones -sarjassa.

Lyanna Mormontin hahmosta tunnettu Ramsey tulee näyttelemään päähahmo Ellien roolia ja Oberyn Martellin roolissa nähty Pascal puolestaan toista päähahmoa Joelia.

Tulevan sarjan pilotin ohjaajaksi nimettiin aiemmin venäläinen Kantemir Balagov, joka tunnetaan mm. Toiseen maailmansotaan sijoittuvan Beanpole -elokuvan ohjaajana.

Sarjan käsikirjoituksesta puolestaan vastaa -sarjan parissa työskennellyt Craig Mazin ja sarjan tuotannossa on mukana pelin käsikirjoittaja Neil Druckmann. Ensimmäisen jakson piti alunperin ohjata Johan Renck (Chernobyl), mutta tämä jättäytyi pois aikatauluongelmien vuoksi.

Pedro Pascal (Game of Thrones)
Pedro Pascal nähtiin Oberyn Martellin roolissa Game of Thrones -sarjassa.

Sarjan tuotantoon osallistuu myös Naughty Dogin toimitusjohtaja Evan Wells, sekä monia menestyneitä sarjoja kuten The Sopranos, The Wire ja Six Feet Under HBO:lle tuottanut Carolyn Strauss.

Ensimmäisen pelin tarinassa pandemia on ravisuttanut maailmaa ja selviytyjät pakenevat tartunnan saaneita tai tappavat toisiaan saadakseen ruokaa ja aseita. Päähahmo Joel joutuu salakuljettamaan 14-vuotiaan Ellien armeijan karanteenialueelta läpi Yhdysvaltojen.

Pelisarjan ensimmäinen osa The Last of Us ilmestyi vuonna 2013 ja odotettu jatko-osa saapui -konsolille kesäkuun 19. päivä.

Kommentoi

Diablo 2: Resurrectedin pelaajat voivat tuoda uusintajulkaisuun alkuperäispelin tallennukset Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo 2: Resurrectedin pelaajat voivat tuoda uusintajulkaisuun alkuperäispelin tallennukset

Diablo 2: Resurrectediä pelaavien on mahdollista tuoda alkuperäisjulkaisun tallennukset uuteen versioon ja jatkaa peliä parannetuilla grafiikoilla.

Ominaisuudesta kerrottiin IGN:n haastattelussa, jossa toimittajat jutustelivat Diablo 2: Resurrectedin tuottajan Matthew Cederquistin kanssa.

”Kun työskentelimme Remasterin parissa mietimme, että mahtaisivatkohan vanhat tallenustiedostot toimia, joten me vain rykäsimme ne sinne ja se toimi! Tämä on paras ominaisuus ikinä!” Tuottaja hehkutti.

Harvalla lienee tallella vielä Diablo 2 -pelin tallennuksia ottaen huomioon kuinka vanhasta pelistä jo on kyse, mutta on silti mukava tietää, että mahdollisuus jatkaa vanhoja seikkailuja on kuitenkin olemassa.

Diablo 2: Resurrected julkaistaan PC:lle, - ja PlayStation 5 -konsoleille sekä Xbox Series X|S -laitteille.

Kommentoi

Elite Dangerous: Odyssey -lisäosan pelattava alpha-versio ilmestyy maaliskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Elite Dangerous: Odyssey -lisäosan pelattava alpha-versio ilmestyy maaliskuun lopulla

Elite Dangerous: Odyssey

Kovasti odotettu Elite Dangerous -avaruussimulaation Odyssey -lisäosa tulee saamaan pelattavan alpha-demon PC:llä maaliskuun 29. päivä. Samalla lisäosa on saanut uuden 8-minuuttisen pelivideon.

Maksullisen lisäosan piti ilmestyä alunperin alkuvuodesta, mutta sen julkaisua jouduttiin siirtämään keväälle 2021 koronaviruksen aiheuttamien ongelmien vuoksi. Konsoleille lisäosa ilmestyy vasta syksyllä 2021.

Kokelujaksolle halajavat joutuvat hankkimaan Odysseyn Deluxe Alpha -version, joka kustantaa 46,99 euroa. Mukaan saa myös pelin virallisen ääniraidan.

Odysseyn myötä pelaajat pääsevät ensimmäistä kertaa planeettojen pinnalle kävelemään ja taistelemaan ensimmäisestä persoonasta kuvattuna. Saatavilla on paljon erilaisia aseita aina tarkkuuskivääreistä, automaattiaseisiin, kranaatteihin ja ohjuksenheittimiin. Eri asetyyppejä ovat plasma, laser ja kineettiset aseet.

Planeetoilta löytyy avaruusasemia ja vartioasemia, joista puolestaan voi löytää NPC-hahmoja jotka tarjoavat tehtäviä tai vaihtoehtoisesti vastarintaa.

Odyssey -lisäosa saapuu Elite Dangerous -peliin myöhemmin keväällä 2021 PC:lle ja syksyllä 2021 ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi