Gamedev Fund tarjoaa varhaisen vaiheen rahoitusta indie-pelinkehittäjille Kommentit pois päältä artikkelissa Gamedev Fund tarjoaa varhaisen vaiheen rahoitusta indie-pelinkehittäjille

Gamedev Fund

on valmis ottamaan vastaan rahoitushakemuksia kehittäjätiimeiltä eri EU-maista. Varhaisen vaiheen sijoitusrahasto on perustettu edistämään lupaavien korkealaatuisten PC- ja konsolipelien menestystä.

on tulosta pelialan veteraanien halusta antaa takaisin yhteisölle. Olemme huomanneet, että monen vuoden kokemuksen jälkeen alalla sinulla alkaa olla luontainen halu jakaa tietämystä ja auttaa muita menestymään. Voimme samaistua pelinkehittäjiin, ymmärrämme heidän tarpeensa ja sen, miltä tuntuu olla yrityksen perustajan asemassa. Tiedämme, kuinka haastavaa on hankkia rahoitusta -pelille, ja siksi yhdistimme voimamme ja keräsimme varoja tukeaksemme monia tiimejä, jotka haluavat julkaista pelinsä.”

sanoo Vytautas Dobilas, Gamedev Fundin toinen perustaja.

Sen lisäksi, että tarjoaa rahoitusta ensiluokkaisille -peleille :llä ja konsoleilla. Sillä on myös kasvava joukko mentoreita, jotka ovat innokkaita jakamaan neuvoja ja antamaan ohjeita pelien menestyksekkääseen kehittämiseen ja julkaisemiseen. Tiimi pyrkii aktiivisesti laajentamaan neuvonantajien, muiden pääomasijoittajien ja julkaisijoiden verkostoaan, jotta pelinkehittäjätiimit saataisiin yhteen alan tärkeiden henkilöiden kanssa, jotka voivat auttaa heitä menestymään.

Pelinkehittäjätiimit, joilla on demo valmiina voivat tehdä hakemuksen täällä.

Kommentoi

Kauhuseikkailu Lorelai ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhuseikkailu Lorelai ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Lorelai

GOG -pelikauppapaikka jakaa tällä kertaa ilmaisena pelinä kauhua ja seikkailua yhdistelevää Lorelai -peliä.

on erityisesti aikuiseen makuun suunnattu psykologinen trilleripeli ja aikuistumistarina, jossa peli päähahmo, nuori nainen yrittää paeta helvetillisestä kodistaan.

Vuonna 2019 ilmestynyt peli on jatkoa ja Downfall -peleillä ja viimeinen osa R. Michalskin Devil Came Through trilogiaa.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä PC:lle aina huomiseen torstaihin 23. maaliskuuta asti.

Kommentoi

Paalaus saapuu suosittuun Farming Simulator 22 -maataloussimulaatioon Kommentit pois päältä artikkelissa Paalaus saapuu suosittuun Farming Simulator 22 -maataloussimulaatioon

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming 22 -maatilasimulaatio laajeni Göweil Pack -lisäosan sisältämillä ominaisuuksilla.

Göwel Pack on vuoden ensimmäinen Farming 22:n sisältöpäivitys ja tuo mukanaan monipuolisia työkoneita virtuaalisen maatilan hoitoon. Keskiössä ovat erilaiset paalaimet ja paalaustyökalut sekä näiden paketointiin erikoistuneet laitteet. Yhdeksän erikoiskonetta kattava kokemus tarjoaa välineitä muun muassa sokerijuurikkaan, maissin ja rehun käsittelyyn. Näppärästi paketoidut maatilan tuotokset voi vastaavasti varastoida ja käyttää omien eläinten ruokintaan tai vaihtoehtoisesti myydä.

Nimensä mukaisesti lisäosapaketti keskittyy Göweilin laitteisiin, joita ovat muun muassa paalaustyökaluyhdistelmä LT-Master F115 ja VARIO-Master V140 sekä G4010 Q Profi -paalain ja monipuolinen G1015, jolta hoituu tuotteiden kuljetus, paketointi ja kasaus kaikki yhdellä kertaa. Muita mukana olevia laitteita ovat Göweil-valmisteiset mallit RBG, BTGQU, G-1 F125 Kombi, G-1 F125 ja G5020.

Lisäksi GIANTS ja Göweil tuovat myöhemmissä päivityksissä lisää työtä helpottavia apuvälineitä, kuten säiliörehutankkeja ja paalinkääntäjiä, jotka helpottavat ja tehostavat maatilan toimintaa. Luvassa onkin vielä kolme lisäosapakettia sekä yksi isompi laajennusosa vielä vuoden 2023 aikana.

Farming 22 Platinum Edition ja on saatavilla PlayStation 5, ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja :llä.

Kommentoi