Gamestop on sulkemassa kauppojaan Pohjoismaissa Kommentit pois päältä artikkelissa Gamestop on sulkemassa kauppojaan Pohjoismaissa

Gamestop

on sulkemassa myymälöitään Pohjoismaissa ja tarkemmin Norjassa ja Ruotsissa.

Aiheesta kertoi ruotsalainen Computer Sweden -sivuston, jonka mukaan yritys on lähettänyt työntekijöilleen viestejä, joissa kerrotaan myymälöiden alasajosta ensi vuoden aikana. Ilmeisesti myös suomalaiset työntekijät ovat saaneet viestejä kauppojen mahdollisista sulkemisista.

Nähtäväksi jää poistuuko katukuvasta Pohjoismaissa tyystin, vai säilyykö osa myymälöistä. Jo pitkään taloudellisessa ahdingossa ryvenneellä yhdysvaltalaisella ketjulla on lähes 6000 myymälää ympäri maailman. Suurin syy yrityksen taloudellisiin ongelmiin on fyysisten pelien myynnin lasku ja palveluiden kuten Live, Networkin sekä Steamin suosio.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla Early Access tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa PC:lle Steam ja GOG -palveluiden kautta sekä Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Nintendon klassikko Final Fight ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendon klassikko Final Fight ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Final Fight

Capcom jakaa parhaillaan ilmaiseksi SNES-klassikkopeliä Final Fight PC:lle Steamin kautta. Peli on osa Capcom Stadium -kokoelmaa.

Peli ilmestyi alunperin Super Nintendo -konsolille vuonna 1989 ja siinä Mad Gear Gang niminen jengi hallitsee Metro Cityn kaupunkia. Kolme kostonhimoista kansalaista aloittaa kuitenki taistelun pahuutta vastaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

Voit ladata Final Fight -pelin PC:lle ilmaiseksi täältä.

Kommentoi