GameXpo-pelitapahtumassa nähdään 1000 pelaajan PUBG-liveturnaus Kommentit pois päältä artikkelissa GameXpo-pelitapahtumassa nähdään 1000 pelaajan PUBG-liveturnaus

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, järjestää yhteistyössä Finlandin, Messukeskuksen, Elisan sekä muiden kumppaniensa kanssa 1000 pelaajan PUBG-liveturnauksen -oelitapahtumassa Helsingin messukeskuksessa 15-17.11.2019.

PUBG eli PlayerUnknown's Battlegrounds on yksi suosituimmista peleistä Suomen e-urheilijoiden keskuudessa. PUBG:lla on muun muassa oma Suomen mestaruusliiga, jossa kilpailee yhteensä 64 pelaajaa 4 hengen joukkueissa. PUBG on myös kasvussa maailmanlaajuisesti. Hiljattain DFC Intelligence -tutkimusyhtiö ennusti, että suosittujen Battle Royale -pelien liikevaihto kasvaa tänä vuonna kolmanneksen ja ylittää viiden miljardin dollarin rajapyykin jo ensi vuonna. Samassa ennusteessa PUBG ohittaisi Fortniten suosituimpana Battle Royale -pelinä.

PUBG1000-turnaus tarjoaa kaikille yli 16-vuotiaille avoimen mahdollisuuden kokeilla PUBG-kilpapelaamista GameXpo-tapahtumassa. Jopa yli 1 000 pelaajalla on mahdollisuus osallistua PUBG-liveturnaukseen, jossa kilpaillaan yhteensä 5 000 euron palkintopotista. Turnaukseen voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista vain saapumalla paikalle. Yhden pelikierroksen enintään 80 pelaajasta kolme parasta pääsevät sunnuntaina järjestettävään finaaliin. Tarkemmat turnaussäännöt ja palkintopotin jako löytyvät osoitteesta www.PUBG1000.gg.

”Viime vuonna ensimmäinen PUBG1000-liveturnauksemme oli kaikilla mittareilla menestys, joten halusimme jatkaa menestyskonseptia tänäkin vuonna”, kommentoi Jimm's PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Me ja kumppanimme toimivat turnauksen mahdollistajina, mutta vasta innokkaat pelaajat luovat onnistuneen turnauksen. Kaikki ovat tervetulleita pelaamaan ja kokeilemaan miltä kilpapelaaminen tuntuu yleisön edessä.”

PUBG1000-turnausta voi seurata myös suorina lähetyksinä tai tallenteina Viihteeltä, Elisa Viihde Sportilta ja Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalta. Elisan lisäksi muita PUBG1000-turnauksen kumppaneita ovat , , ja .

Logitech päivitti ammattimaisen PRO-rattiohjaimensa Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech päivitti ammattimaisen PRO-rattiohjaimensa

Logitech G PRO Racing Wheel & Pedals

Oheislaitteiden valmistaja tuo myyntiin uuden version PRO-rattiohjaimestaan ja aloittaa tänään myös Logi PLAY Days -kampanjan, joka tarjoilee huokeita alennuksia pelivälineistä.

Uusi versio Logitech G PRO -rattiohjaimesta on nyt saatavilla. Se tarjoaa enemmän joustavuutta ja räätälöintiä -pelaajille samalla säilyttäen tutut Direct Drive -suoravetomoottorin ja TRUEFORCE-voimapalautetekniikan. Paranneltu rattiohjain on suunniteltu ammattilaistason suorituksia varten ja se tarjoaa mukaansatempaavan kilpakokemuksen uskomattomalla tehollaan ja uudenlaisella ajotuntumallaan.

Logitech G PRO Racing Wheel -rattiohjain ja Logitech PRO Racing Pedals -polkimet tuovat ajosimulaatioita ajaville kilpakuljettajille ja muille harrastuksensa vakavasti ottaville virtuaalikuljettajille korkeatasoiset ja monipuoliset ohjausvälineet. Rattiohjain ja polkimet on suunniteltu yhdessä ammattilaistason simulaatiokuljettajien kanssa ja kehitetty vastaamaan heidän vaativiin tarpeisiinsa.

Logitech G PRO -rattiohjain on nyt saatavana kolmena eri versiona, joista uusin on pelkästään PC-tietokoneille sopiva malli. Viime syksynä julkaistut - ja -yhteensopiva sekä - ja sekä S -yhteensopiva malli jatkavat mallistossa entiseen tapaan. Konsoliyhteensopivat mallit ovat yhteensopivia myös PC-tietokoneiden kanssa.

Myös NASCAR-ammattikuljettaja Bubba Wallace käyttää Logitech-rattiohjaimia harjoitellessaan virtuaalisesti ennen radalle saapumista. Hänen kommenttinsa on julkaistu uudessa esittelyvideossa, joka on katsottavissa alta.

Logi PLAY Days

Uuden rattiohjaimen myyntiin tulo tapahtuu samaan aikaan #LOGIPLAYDAYS-kampanjan kanssa. Se järjestetään 13.-19.9.2023. Logi PLAY Days juhlii kaikkialla Euroopassa peliteknologian innovaatioita tuomalla pelaajille jopa 40 prosentin alennuksia joistakin myydyimmistä Logitech G -tuotteista. Logi PLAY Days -kampanja sisältää laajan valikoiman pelituotteita kuulokkeista ja pelihiiristä uuteen kädessä pidettävään G CLOUD -pelikonsoliin ja Logitech G923 -rattiohjaimeen.

Hinta ja saatavuus

Logitech PRO Racing DD11 Base PC ja Logitech PRO Racing GT D Rim PC tulevat myyntiin välittömästi 749 ja 299 euron kuluttajahinnoin. Aiemmat Logitech G PRO Racing Wheel ja Logitech PRO Racing Pedals ovat saatavilla 1 099 ja 389 euron hintaan.

Logitech julkaisi kilpapelaajille suunnattuja pinkkejä pelilaiteuutuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech julkaisi kilpapelaajille suunnattuja pinkkejä pelilaiteuutuuksia

Logitech

Maailman johtavimpiin oheislaitteiden valmistajiin kuuluva tuo uuden sukupolven ammattilaistason Logitech G PRO X TKL Lightspeed -pelinäppäimistön ja Logitech G PRO X Superlight 2 -pelihiiren kaikkien pelaajien saataville.

Kilpapelaaminen peleineen ja liigoineen kehittyy kovaa vauhtia. Samalla kasvavat myös ammattilaispelaajien vaatimukset ja tarpeet, sillä kovatasoisessa kilpapelaamisessa vaaditaan myös asianmukaiset oheislaitteet. Voiton ja häviön ero voi johtua paitsi harjoittelun puutteesta, myös käytössä olevista välineistä. Uudet pelinäppäimistö ja pelihiiri on suunniteltu kilpapelaajan tiukat vaatimukset mielessä. Keskeisiä ominaisuuksia ovat huippuluokan suorituskyky, tarkkuus ja miellyttävä muotoilu, jotka kaikki vaikuttavat pelisuorituksiin.

Logitech G on viimeisen kolmen vuoden aikana käyttänyt sadoittain tunteja peliammattilaisten kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi suomalaisen ENCE-tiimin pelaajat. Aika on käytetty ammattilaistasoisten PRO-oheislaitteiden kehittämiseen, joita on mukautettu ja hienosäädetty peliammattilaisilta saadun palautteen mukaan. Uusi pelinäppäimistö ja pelihiiri täydentävät aiemmin tänä vuonna julkistettuja Logitech G PRO X 2 Lightspeed -pelikuulokkeita, muodostaen näin ammattilaistasoisen laitteistokokonaisuuden. Yhdistettynä samaan ohjelmistoon tämä kolminaisuus muodostaa korkeatasoisen pelikokemuksen vailla vertaa.

”Uusi kiehtova PRO-mallistomme juontuu tinkimättömästä pyrkimyksestä tuoda pelaajille huippuunsa hiotut ja suorituskykyiset oheislaitteet, jotka vastaavat eliittitason peliammattilaisten ja muiden korkeatasoisten kilpapelaajien vaatimuksiin. Nämä tuotteet ovat upeita esimerkkejä omistautuneisuudestamme suorituskyvyn, nopeuden ja luotettavuuden kehittämisessä. Tämän on mahdollistanut pitkäkestoinen yhteistyö peliammattilaisten kanssa. Heidän palautteensa avulla olemme voineet hioa ja parannella tuotteitamme. Näin voimme taata parhaan mahdollisen toimivuuden ja laadun sekä ensiluokkaiset innovaatiot pelituotteissa.”

kommentoi kilpapelipuolen tuotepäällikkö Brent Barry

Logitech G PRO X Superlight 2

Langattoman Logitech G PRO X Superlight 2 -pelihiiren suunnittelussa on menty tarkkuus, suorituskyky ja luotettavuus edellä. Tämä on mahdollistettu huipputeknologialla, kuten mekaanisoptisilla Lightforce-kytkimillä, joissa hyödynnetään mekaanisten ja optisten kytkinten parhaita puolia yhdessä. Lisäksi vallankumouksellinen Hero 2 -anturi kykenee jopa 500 tuuman sekuntinopeuteen ja peräti 32 000 DPI-tarkkuuteen. Kaksinkertaisen rakenteensa ansiosta anturi pysyy menossa mukana jopa hiirtä nostettaessa tai kallistettaessa.

Käyttäjien toiveesta hiiren suunnittelussa on noudatettu edellisen Superlight-mallin palkittua muotoilua. Painoa hiirellä on vain 60 grammaa, mikä tekee sen käytöstä ihanteellisen kevyttä. Lataaminen tapahtuu mukana tulevalla USB-C-johdolla ja yhdellä latauksella virtaa riittää jopa 95 tunniksi. Hiiri tukee myös Powerplay-hiirimaton langatonta lataamista. Hiiren 25 kilohertsin päivitystaajuus ja ääriliukkaat PFTE-jalakset viimeistelevät ammattilaistason pelihiiren.

Hiiri tulee myyntiin kolmella eri värivaihtoehdolla, jotka ovat musta, valkoinen ja pinkki.

Logitech G PRO X TKL Lightspeed

Kompakti ja langaton Logitech G PRO X TKL Lightspeed -näppäimistö on muotoiltu kätevän kokoiseksi. Sen ansiosta näppäimistön voi kääntää helposti sopivaan peliasentoon ja ottaa mukaan pelitapahtumiin. Monipuolinen näppäinten ohjelmoitavuus, Lightsync-värivalaistus, omat toimintopainikkeet äänen- ja videotoistoon sekä äänenvoimakkuuden vierityspainike täydentävät monipuolisesti räätälöitävän näppäimistön. Viiveettömästä langattomasta toimivuudesta vastaa Logitech G:n luotettava Lightspeed-teknologia. Lightspeed-vastaanottimen lisäksi näppäimistö voidaan liittää tietokoneeseen myös langattomalla Bluetooth-yhteydellä tai mukana tulevalla USB-C/USB-A-kaapelilla.

Läpikuultavien PBT-näppäimistöhattujen läpi hohkaa näyttävä Lightsync RGB -valaistus, jota voidaan käyttää sekä pelaamisen apuna että pelitunnelman luomisessa. Näppäinhatut voidaan halutessa myös vaihtaa muiden valmistajien valmistamilla vaihtoehdoilla. Peliammattilaisten toiveesta näppäimiin voi mukauttaa lisää erilaisia äänen- ja videonhallintapainikkeita. Näppäimistön voi valita kolmella eri värillä eli mustana, valkoisena ja pinkkinä sekä kahdella kytkinvaihtoehdolla, jotka ovat taktiilit GX Brown- ja lineaariset GX Red -kytkimet. Lisäksi näppäimistön mukana tulee kätevä kantolaukku pelimatkoja varten.

Logitech PRO X 2 Lightspeed Pink

Samaan aikaan julkaistaan myös PRO-näppäimistöä ja -hiirtä täydentävät Logitech PRO X 2 Lightspeed -pelikuulokkeet pinkkinä värivaihtoehtona. Samoista pelikuulokkeista on jo aiemmin tullut myyntiin mustat ja valkoiset mallit. Näin koko uudistetun PRO-tuoteperheen voi halutessaan hankkia yhdellä ja samalla värisävyllä tai halutessaan yhdistellä eri värejä haluamallaan tavalla.

Langattomat Logitech G PRO X 2 Lightspeed -pelikuulokkeet ovat yhdistelmä erottelukykyistä äänentoistoa, huipputason teknologiaa ja miellyttävää muotoilua. Pelikuulokkeet ovat alansa ensimmäiset, joissa käytetään vallankumouksellisia PRO-G Graphene -elementtejä. Kilpapelaamisessa äänentoiston selkeys ja pelaajien välinen kommunikointi ovat äärimmäisen tärkeitä menestyksen kannalta. Uusissa 50 millimetrin tarkkuussäädetyissä PRO-G-elementeissä käytetään herkkiä grafeenikalvoja, joiden ainutlaatuisen luonnollinen joustavuus takaa ensiluokkaisen äänentoiston, jollaista ei ole ennen pelikuulokkeissa kuultu. Kuulokkeissa on myös huippunopean Lightspeed-teknologian lisäksi langaton Bluetooth-yhteys sekä 3,5 millimetrin stereoliitäntä. Virtaa langattomaan käyttöön riittää peräti 50 tunniksi.

Logitech G HUB -sovellus

Kaikki Logitech G PRO -tuoteperheen oheislaitteet ovat helposti räätälöitävissä näitä yhdistävän Logitech G HUB -ohjelmiston kautta. Sillä voidaan muokata muun muassa hiiren DPI-asetusta, herkkyyttä ja monia muita toimintoja sekä näppäimistön ohjelmoitavia painikkeita. Myös kaikkien eri laitteiden valaistusasetukset löytyvät helposti ohjelmistosta. Laitteiden omaan muistiin tallennettavat toiminnot voidaan säätää OMM-asetuksista. Lisäksi ohjelmistosta löytyy tuki esimerkiksi Streamlabs-ohjelmistolaajennukselle.

Vastuullinen tuotekehitys

Korkealuokkaisten valmistusmateriaalien ja huippuluokan ominaisuuksien ohella Logitech tukee vastuullista tuotekehitystä. Kaikkien Logitech G -pelituotteiden lailla myös PRO-pelituotteet on valmistettu hiilineutraalisti. Logitech hyvittää hiilijalanjälkensä tukemalla metsien istuttamista, käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja tukemalla hiilipäästöjä vähentäviä yhteisöjä. Lisäksi pakkauksissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä. Lisätietoja Logitechin kestävän kehityksen toimista löytyy täältä.

Logi PLAY Days

Uusi PRO-sarjan julkistus tapahtuu juuri ennen #LOGIPLAYDAYS-kampanjaa, joka järjestetään 13.-19.9.2023. Logi PLAY Days juhlii kaikkialla Euroopassa peliteknologian innovaatioita tuomalla pelaajille jopa 40 prosentin alennuksia joistakin myydyimmistä Logitech G -tuotteista. Logi PLAY Days -kampanja sisältää laajan valikoiman pelituotteita kuulokkeista ja pelihiiristä uuteen kädessä pidettävään G CLOUD -pelikonsoliin ja Logitech G923 -rattiohjaimeen.

Hinta ja saatavuus

Logitech G PRO X TKL Lightspeed, Logitech G PRO X Superlight 2 ja Logitech G PRO X 2 Lightspeed ovat saatavilla 229, 169 ja 269 euron hintaan.