GameXpo-pelitapahtumassa nähdään 1000 pelaajan PUBG-liveturnaus Kommentit pois päältä artikkelissa GameXpo-pelitapahtumassa nähdään 1000 pelaajan PUBG-liveturnaus

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store järjestää yhteistyössä PUBG Finlandin, Messukeskuksen, Elisan sekä muiden kumppaniensa kanssa 1000 pelaajan PUBG-liveturnauksen -oelitapahtumassa Helsingin messukeskuksessa 15-17.11.2019.

PUBG eli PlayerUnknown’s Battlegrounds on yksi suosituimmista peleistä Suomen e-urheilijoiden keskuudessa. PUBG:lla on muun muassa oma Suomen mestaruusliiga, jossa kilpailee yhteensä 64 pelaajaa 4 hengen joukkueissa. PUBG on myös kasvussa maailmanlaajuisesti. Hiljattain DFC Intelligence -tutkimusyhtiö ennusti, että suosittujen Battle Royale -pelien liikevaihto kasvaa tänä vuonna kolmanneksen ja ylittää viiden miljardin dollarin rajapyykin jo ensi vuonna. Samassa ennusteessa PUBG ohittaisi Fortniten suosituimpana Battle Royale -pelinä.

PUBG1000-turnaus tarjoaa kaikille yli 16-vuotiaille avoimen mahdollisuuden kokeilla PUBG-kilpapelaamista -tapahtumassa. Jopa yli 1 000 pelaajalla on mahdollisuus osallistua PUBG-liveturnaukseen, jossa kilpaillaan yhteensä 5 000 euron palkintopotista. Turnaukseen voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista vain saapumalla paikalle. Yhden pelikierroksen enintään 80 pelaajasta kolme parasta pääsevät sunnuntaina järjestettävään finaaliin. Tarkemmat turnaussäännöt ja palkintopotin jako löytyvät osoitteesta www.PUBG1000.gg.

”Viime vuonna ensimmäinen PUBG1000-liveturnauksemme oli kaikilla mittareilla menestys, joten halusimme jatkaa menestyskonseptia tänäkin vuonna”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Me ja kumppanimme toimivat turnauksen mahdollistajina, mutta vasta innokkaat pelaajat luovat onnistuneen turnauksen. Kaikki ovat tervetulleita pelaamaan ja kokeilemaan miltä kilpapelaaminen tuntuu yleisön edessä.”

PUBG1000-turnausta voi seurata myös suorina lähetyksinä tai tallenteina Viihteeltä, Elisa Viihde Sportilta ja Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalta. Elisan lisäksi muita PUBG1000-turnauksen kumppaneita ovat ASUS, BenQ/Zowie, ja Rockstar Energy Drinks.

Kommentoi

Noblechairs julkaisi uusia laadukkaita Legend -pelituoleja Kommentit pois päältä artikkelissa Noblechairs julkaisi uusia laadukkaita Legend -pelituoleja

Noblechairs Legend

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store tuo myyntiin korkealaatuiset LEGEND -pelituolit.

LEGEND -tuolimallisto on suunniteltu sekä saadun käyttäjäpalautteen että aikaisempien tuolimallien pohjalta. LEGEND-pelituolien ainutlaatuisessa tyylissä yhdistyvätkin aiemmat piirteet, kuten -malliston sporttisuus, ICON-tuolien linjakkaampi muotoilu sekä HERO-mallien alaselän tuki ja jämäkkä rakenne. Nämä kaikki pidetyt ominaisuudet kohtaavat toisensa LEGEND-tuolien suunnittelufilosofiassa, joka mahdollistaa ensiluokkaisen istumiskokemuksen mukavuutta ja laatua tarjoten.

Uusi muotoilu sekä näyttää että tuntuu hyvältä. Ainutlaatuinen ulkoasu on saanut innoitusta superautojen korkealaatuisista istuimista. Niskatuessa on viilennysaukko, joka mahdollistaa paremman ilmanvaihdon niskan ja hartioiden alueelle. Niskatuki tuntuu mukavalta sekä sellaisenaan että lisätyynyllä.

Pelituolin pehmusteet ja verhoiluvaihtoehdot ovat ensiluokkaista laatua. Saumoitus on silmiä hivelevän kaunista jälkeä ja työn jälki korostuu yksityiskohdissa. Monipuolisesti säädettävät käsituet liikkuvat neljään eri suuntaan. Se mahdollistaa sopivan istuinasennon löytymisen vaivatta. Jämäkän alaselän tuen ansiosta istuminen tuntuu miellyttävältä pitkissäkin pelisessioissa ilman väsymistä.

LEGEND -pelituoli on saatavana viidellä eri värivaihtoehdolla ja kolmella eri materiaalivaihtoehdolla. Harmaassa LEGEND TX Edition -mallissa verhoiluna on klassinen kangas, joka tuntuu miellyttävältä ja pehmeältä. Ruskea LEGEND Java Edition ja musta LEGEND Black Edition on verhoiltu korkealaatuisella saksalaisella keinonahkalla, joka on miellyttävä ja hengittävä. Ajotunnelma puolestaan korostuu punaisen, valkoisen ja mustan värin yhdistävässä Black/White/Red-mallissa, jossa verhoiluna on myös laadukas keinonahka.

Valkoisen LEGEND White -mallin verhoiluna on ainutlaatuinen hybridikeinonahka. Tämä Saksassa kehitetty materiaali koostuu ainutlaatuisesta vinyylin ja polyuretaanin sekoituksesta, jossa yhdistyy molempien parhaimmat puolet. Tämän ansiosta pinta säilyttää hyvin värinsä ja on helppo pitää puhtaana.

Innovatiivinen keinonahka tarjoaa täydellisen istuinmukavuuden ja parannetun kestävyyden. Verhoilussa käytetään pelkästään liuotinvapaita raaka-aineita sekä korkealuokkaisia, vesiliukoisia PU-yhdisteitä ja pintakäsittelyaineita. Valmistusprosessissa tapahtuvan kemiallisen reaktion ansiosta materiaalin sisään syntyy mikrohuokosia, jotka päästävät lävitseen sekä ilmaa että vesihöyryä. Näin istuinmukavuus on täysin omaa luokkaansa. Pinta on suunniteltu tarttumattomaksi ja miellyttävän tuntuiseksi riippumatta siitä, miten pitkään tuolilla istuu. Pinta on ensiluokkaisen kestävä, joten se näyttää hyvältä vielä vuosienkin käytön jälkeen. Verhoilu ei repeä ja se kestää kovaa hankausta. Lisäksi se on erittäin helppo pitää puhtaana. Saksassa kehitetty ja valmistettu vegaaninen keinonahkalaatu on erityisen pehmeää eikä sen käytössä ole käytetty eläinpohjaisia materiaaleja. Mikrohuokoinen rakenne maksimoi ilmankierron, joten hengittävän ja pehmeän keinonahan ja huokoisen kylmävaahtomuovipehmusteiden yhdistelmä mahdollistaa ainutlaatuisen istuinmukavuuden.

LEGEND -pelituolien kokonaiskorkeus on säädöistä riippuen 132–142 senttimetriä. Painoa tuolilla on 30 kilogrammaa. Istuin sopii enintään 150 kilogrammaa painaville käyttäjille.

Korkealuokkaisten valmistusmateriaalien ja huolellisen muotoilun ansiosta -pelituolit tekevät istumisesta miellyttävää ja ergonomista. Samalla pelituolit myös tuovat silmäniloa upealla muotoilullaan. Urheiluautojen istuimista innoituksensa saaneet noblechairs-pelituolit korostavat hyvää ergonomiaa, oikeanlaista istuma-asentoa, huippulaadukkaita materiaaleja ja eleganttia näyttävyyttä. Tuolien selkäosat tukevat hyvin istumista ja ovat samalla tyylikkäitä. Istuinosien kestävät pehmusteet tukevat vartaloa erinomaisesti.

-pelituolit eivät ole pelkästään pelaajien suosiossa, vaan niitä käyttävät myös muut paljon istumatyötä tekevät, jotka arvostavat työtuolin ensiluokkaista mukavuutta ja ergonomiaa.

Hinta ja saatavuus

LEGEND -pelituolit on saatavilla 519,90–569,90 euron hintaan. Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta.

Kommentoi

Logitech lanseerasi valkoisen version G815 -pelinäppäimistöstä Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech lanseerasi valkoisen version G815 -pelinäppäimistöstä

Logitech G815 Lightspeed RGB

Valkoisessa G815 LIGHTSYNC RGB -pelinäppäimistössä käytetään Logitech G:n korkeatasoisia GL-kytkimiä. Ne ovat tyypilliseen mekaaniseen kytkimeen verrattuna puolet kevyempiä. Lisäksi ne tarjoavat peräti 25 prosenttia nopeamman painalluksen ja miellyttävän käyttökokemuksen. GL-kytkimiä on saatavilla kolmea eri mallia, joita ovat GL Linear, GL Tactile ja GL Clicky.

Linear-kytkimet takaavat kevyen ja lähes äänettömän painalluksen. Tactile-kytkimet tuottavat vahvemman, mutta hiljaisen mekaanisen vasteen. Clickyssä puolestaan yhdistyvät sekä Tactilen selkeä painallusvaste että äänekäs naksahdus, joka on monelle pelaajalle tärkeä ominaisuus. Kaikki kytkinmallit on tarkasti suunniteltu yhteensopivaksi näppäimistön kanssa.

Matalaprofiilisessa näppäimistössä yhdistyvät toisiinsa huippuluokan muotoilu, ensiluokkainen käytettävyys ja upea RGB-valaistus. Näppäimistön LIGHTSYNC-tekniikka mahdollistaa peräti 16,8 miljoonan värivalikoiman käytön näppäimistön valaistuksessa. Sen asetuksia voidaan muokata G HUB -peliohjelmistolla omien tarpeiden ja halujen mukaan.

Alumiinirunkoisessa pelinäppäimistössä on myös viisi ohjelmoitavaa G-makropainiketta, joihin on mahdollista määritellä eri toimintoja tai kokonaisia komentoketjuja. Langallisessa näppäimistössä on usb-läpivienti ja mukana tuleva usb-johto läpivientiä varten.

Hinta ja saatavuus

Valkoinen G815 LIGHTSYNC RGB -pelinäppäimistö tulee myyntiin lokakuussa 209 euron hintaan.

Kommentoi