Gears 5:n ennakkojulkaisu ei pyöri kuin rasvatut rattaat Kommentit pois päältä artikkelissa Gears 5:n ennakkojulkaisu ei pyöri kuin rasvatut rattaat 148

Gears 5

-räiskintäpelin ”early access” julkaisu kärsii serveri- ja vakausongelmista kuten yhteyksien katkeamisia ja sisällön puuttumisia. Luonnollisesti pelin kehittäjä The Coalition on ilmoittanut työskentelevänsä näiden ongelmien kanssa. Alunperinhän pelin piti tulla pelattavaksi 10. syyskuuta, mutta jostain syystä se päätettiinkin aikaista jo 5. syyskuuta Ultimate Editionin ja Xbox Game Pass Ultimaten omistajille.

Taisi olla pieni virheaskel pistää rattaat pyörimään näin aikaisin. Tilapäiseksi ratkaisuksi ongelmiin annetaan perinteiset teknisen tuen älynväläykset, kuten pelin tai pelikoneen uudelleenkäynnistys.

Kaikista ongelmista huolimatta Gears 5 on jo ehtinyt kerätä varsin positiivista vastaanottoa, vaikka useat pelaajat potkaistaankin pelin toimesta kesken pelaamisen tai kampanjan pihalle ja niihin uudelleenliittyminen voi olla hyvinkin vaikeaa.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Uusi Samurai Jack -peli kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Samurai Jack -peli kehitteillä 28

Cartoon Networkilla ja Adult Swimillä pyörineestä suositusta animaatiosarjasta julkaistaan uusi peli vuoden 2020 aikana. Samurai Jack: Battle Through Time on pelisarjan kolmas julkaisu. Kaksi aiempaa julkaisua tapahtuivat jo 2003 ja 2004.

Julkaisutrailerin perusteella ei pysty pelistä paljoakaan kertomaan, mutta nimen perusteella pelin tehtävänä lienee löytää taistelujen välistä portaali jonka avulla Jack voisi matkustaa takaisin omaan aikaansa kukistaakseen Akun. Animaatiosarjassa Aku, joka alkoi vallata maailmaa vankilasta vapauduttuaan, lähetti Jackin tulevaisuuteen turvatakseen oman selustansa.

Samurai Jack: Battle Through Time julkaistaan ilmestyessään PC:lle, PlayStation 4:lle, :lle ja Nintendo Switch.

IT-suunnittelija ja tietojärjestelmätieteiden opiskelija

Kommentoi

The Division 2: Warlords of New York -lisäosa sai näyttävän animoidun trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2: Warlords of New York -lisäosa sai näyttävän animoidun trailerin 42

The Division 2: Warlords of New York

The Division 2 -pelin Year 2 -sisältöön ja takaisin New Yorkiin vievä Warlords of New York on saanut varsin näyttävän animoidun trailerin, joka pureutuu tulevan lisäosan taustoihin. Lisäosa ilmestyy ensi viikon tiistaina maaliskuun 3. päivä.

Warlords of New Yorkissa nimensä mukaan palataan pelisarjan ensimmäisen osan maisemiin, jotka on kuitenkin muuttuneet hurrikaanin jäljiltä. Siinä metsästetään entistä Division -agenttia nimeltään Aaron Keener ja tämän kätyreitä.

Sopivasti ennen lisäosan ilmestymistä peli on ilmaispelattavissa tulevana viikonloppuna helmikuun 27. päivästä aina maaliskuun 2. päivään asti.

Tuleva lisäosa ei kuulu pelin Year 1 -sisältöön, vaan on erikseen ostettavissa. Pelistä on myös tulossa Ultimate Edition -versio, joka sisältää peruspelin ja uuden lisäosan lisäksi myös Year 1 -sisällöt.

The Division 2 on saatavilla PlayStation 4 ja -konsoleille sekä PC:lle, että Google Stadia -pelipalvelun kautta. Pelin perusversio on parhaillaan hyvässä alennuksessa ja sen saa ostettua konsoleille ja PC:lle n. 10€ hintaan.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Tulevassa Microsoft Flight Simulatorissa tulee olemaan KAIKKI maapallon lentokentät Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevassa Microsoft Flight Simulatorissa tulee olemaan KAIKKI maapallon lentokentät 65

 

Uskomattoman laajan Microsoft Flight Simulatorin uusimman painoksen kehitystyössä on käytetty hyväksi Bing-karttapalvelua, Azure-pilvipalvelua, ilma -ja satelliittikuvia. Lentokenttien lisäämiseen he kehittivät lisäksi oman työkalun (ks. video alla) realistisemman lopputuloksen saamiseksi. Näiden päälle kehittäjät ovat vielä käsitelleen manuaalisesti 37 000 lentokenttää, joista suosituimmat 80 sai vielä tarkemman käsittelyn ja muutama ikoninen lentokenttä vieläkin tarkemman tason käsittelyn rakennuksineen kaikkineen.

Aavikolle, viidakkoon, saarille taikka isoon omenaan laskeutumista joutuu vielä hetkisen odottelemaan ja tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa. Useimmat tahot veikkaavat julkaisun tapahtuvan tämän vuoden puolella, joka lienee realistinen, koska alpha-testaus alkoi lokakuussa 2019.

 

Microsoft Flight Simulator ilmestyy PC:lle ja Xbox Onelle.

IT-suunnittelija ja tietojärjestelmätieteiden opiskelija

Kommentoi