Gears 5 ensikokeilut osa 1: Boot Camp Kommentit pois päältä artikkelissa Gears 5 ensikokeilut osa 1: Boot Camp

julkaistiin syyskuun 6. päivänä ja se löytyy nyt jo Game Passilta. Kyseisen viihdelaatikon omistajaa, eli minua se ilahdutti suuresti. Olen ollut pelistä hyvin kiinnostunut ja sain sen kätevästi tätä kautta. Odotin sunnuntai-iltaa innolla, että pääsen vihdoin rauhalliseen vapaa-aikaan kokeilemaan sitä ensimmäisen kerran. Odotukset olivat hurjat.

Sanottakoon, että en pelisarjan mikään hirveän iso fani ole. Peli on toimiva ja tekee hyvin sen mitä se tekee, muttei ihan ole siellä minun kiinnostukseni kohteiden yläpäässä. hehkutus on tehnyt minuun jo ennakkoon vaikutuksen. Olen myös hyvin kiinnostunut siitä, tuoko naishahmo pelin narratiiviin jotain uutta – ne lihapäät kun eivät minua ole kiinnostaneet tai viihdyttäneet sitten pätkääkään!

Alle upotetusta videosta pääset näkemään ensitunnelmani parissa!

 

Kommentoi

Humble tarjoilee räiskintäpelejä halvalla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble tarjoilee räiskintäpelejä halvalla

Dusk

tarjoilee uusimmassa Best of Boomer Shooters -pelipaketissa erinomaisia räiskintäpelejä edullisesti. Mukana on mm. Dusk, Amid Evil sekä Ion Fury.

Maksamalla yhden euron saat:

  • Hellbound

Jos maksat vähintään 10,58 euroa saat aiemman lisäksi myös:

  • DUSK
  • AMID EVIL
  • Ion Fury
  • Dread Templar
  • HROT
  • ULTRAKILL alennuskuponki 25%
  • Prodeus alennuskuponki 10%

Mikäli maksat vähintään 10,90 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös:

Paketti on ostettavissa täältä aina maaliskuun 25. päivään asti. Kaikki pelit ovat koodeja Steam -palveluun :lle. Osa peleistä toimii myös ja Linux -alustoilla.

Kommentoi

Humblen uusimmassa pelipaketissa mm. Cloudpunk ja Gears 5 edullisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Humblen uusimmassa pelipaketissa mm. Cloudpunk ja Gears 5 edullisesti

Cloudpunk

Humble Bundle tarjoilee uusimmassa Humble Heroines -pelipaketissa sankarittaria viliseviä pelejä kuten Bloodstained, sekä Scarlet Nexus.

Maksamalla yhden euron saat:

  • Tacoma

Jos maksat vähintään 10,55 euroa saat aiemman lisäksi myös:

Mikäli maksat vähintään 17,59 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös:

Paketti on ostettavissa täältä aina maaliskuun 23. päivään asti. Kaikki pelit ovat koodeja Steam -palveluun :lle. Osa peleistä toimii myös ja Linux -alustoilla.

Kommentoi