Gears 5 ensikokeilut osa 1: Boot Camp Kommentit pois päältä artikkelissa Gears 5 ensikokeilut osa 1: Boot Camp 43

julkaistiin syyskuun 6. päivänä ja se löytyy nyt jo Xbox Game Passilta. Kyseisen viihdelaatikon omistajaa, eli minua se ilahdutti suuresti. Olen ollut pelistä hyvin kiinnostunut ja sain sen kätevästi tätä kautta. Odotin sunnuntai-iltaa innolla, että pääsen vihdoin rauhalliseen vapaa-aikaan kokeilemaan sitä ensimmäisen kerran. Odotukset olivat hurjat.

Sanottakoon, että en pelisarjan mikään hirveän iso fani ole. Peli on toimiva ja tekee hyvin sen mitä se tekee, muttei ihan ole siellä minun kiinnostukseni kohteiden yläpäässä. Gears 5 hehkutus on tehnyt minuun jo ennakkoon vaikutuksen. Olen myös hyvin kiinnostunut siitä, tuoko naishahmo pelin narratiiviin jotain uutta – ne lihapäät kun eivät minua ole kiinnostaneet tai viihdyttäneet sitten pätkääkään!

Alle upotetusta videosta pääset näkemään ensitunnelmani Gears 5 parissa!

 

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Rock-yhtye Evanescencen laulaja Amy Lee teki coverin Fleetwood Macin ”The Chain” -kappaleesta Gears 5 -peliä varten Kommentit pois päältä artikkelissa Rock-yhtye Evanescencen laulaja Amy Lee teki coverin Fleetwood Macin ”The Chain” -kappaleesta Gears 5 -peliä varten 136

Yhdysvaltalaisen rock-yhtye Evanescencen laulaja Amy Lee teki Fleetwood Macin ”The Chain” -kappaleesta oman versionsa, joka soi Gears Of War -pelisarjan :ssa. Coveri on kuunneltavissa pelin trailerissa, mutta itse peliä saa odotella muutaman päivän ajan. ilmestyy syyskuun 10. päivä Xboxille, ja silloin pääsee kuulemaan Amy Leen ääntä vielä enemmän, sillä nainen antoi äänensä pelihahmolle nimeltä Kait.

Pelaajat, joilla on käytössään Ultimate Edition tai Xbox Live Game Pass Ultimate, pääsivät Gears 5:sen pariin jo torstai-iltana. Avauksessa tosin ilmeni serveriongelmia, mutta ne ovat myöhemmin korjattu.

Kommentoi

Gears 5:n ennakkojulkaisu ei pyöri kuin rasvatut rattaat Kommentit pois päältä artikkelissa Gears 5:n ennakkojulkaisu ei pyöri kuin rasvatut rattaat 68

Gears 5

-räiskintäpelin ”early access” julkaisu kärsii serveri- ja vakausongelmista kuten yhteyksien katkeamisia ja sisällön puuttumisia. Luonnollisesti pelin kehittäjä The Coalition on ilmoittanut työskentelevänsä näiden ongelmien kanssa. Alunperinhän pelin piti tulla pelattavaksi 10. syyskuuta, mutta jostain syystä se päätettiinkin aikaista jo 5. syyskuuta Ultimate Editionin ja Xbox Game Pass Ultimaten omistajille.

Taisi olla pieni virheaskel pistää rattaat pyörimään näin aikaisin. Tilapäiseksi ratkaisuksi ongelmiin annetaan perinteiset teknisen tuen älynväläykset, kuten pelin tai pelikoneen uudelleenkäynnistys.

Kaikista ongelmista huolimatta Gears 5 on jo ehtinyt kerätä varsin positiivista vastaanottoa, vaikka useat pelaajat potkaistaankin pelin toimesta kesken pelaamisen tai kampanjan pihalle ja niihin uudelleenliittyminen voi olla hyvinkin vaikeaa.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Kun Gears of War ja Funko Pop yhdistyvät – Gears POP! ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Kun Gears of War ja Funko Pop yhdistyvät – Gears POP! ladattavissa ilmaiseksi 70

Gears POP! on nimensä mukaan yhdistelmä Gears of War -universumia ja Funkon Pop -figuureja. Reaaliaikaisessa mobiilimoninpelissä pelaaja kasaa oman joukkonsa tutuista, mutta hieman söpömmistä Gears of War hahmoista ja asettaa ne sitten vastustajan joukkoja vastaan.

Pelihahmoja on yli 30 ja kaikilla on omat kyvyt ja ominaisuudet. Itse taistelussa on käytettävissä erikoistaitoja kuten pelisarjasta tuttu Hammer of Dawn.

Peliareenalla hahmot ottavat suojamuurit haltuun.

Itse peli on ilmainen, mutta pelihahmot ja muu lisäsisältö on ostettavissa. Gears POP! -pelin voi ladata Android ja iOS -laitteille sekä PC:lle.

Gears of War -pelisarjan kuudes installaatio puolestaan ilmestyy syyskuun 10. päivä PC:lle sekä Xbox One -konsolille.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi