Gears 5 ensikokeilut osa 1: Boot Camp Kommentit pois päältä artikkelissa Gears 5 ensikokeilut osa 1: Boot Camp

julkaistiin syyskuun 6. päivänä ja se löytyy nyt jo Xbox Game Passilta. Kyseisen viihdelaatikon omistajaa, eli minua se ilahdutti suuresti. Olen ollut pelistä hyvin kiinnostunut ja sain sen kätevästi tätä kautta. Odotin sunnuntai-iltaa innolla, että pääsen vihdoin rauhalliseen vapaa-aikaan kokeilemaan sitä ensimmäisen kerran. Odotukset olivat hurjat.

Sanottakoon, että en pelisarjan mikään hirveän iso fani ole. Peli on toimiva ja tekee hyvin sen mitä se tekee, muttei ihan ole siellä minun kiinnostukseni kohteiden yläpäässä. Gears 5 hehkutus on tehnyt minuun jo ennakkoon vaikutuksen. Olen myös hyvin kiinnostunut siitä, tuoko naishahmo pelin narratiiviin jotain uutta – ne lihapäät kun eivät minua ole kiinnostaneet tai viihdyttäneet sitten pätkääkään!

Alle upotetusta videosta pääset näkemään ensitunnelmani Gears 5 parissa!

 

Kommentoi

Gears of War studion pääjehu loikkasi tekemään Diabloa Kommentit pois päältä artikkelissa Gears of War studion pääjehu loikkasi tekemään Diabloa

Diablo IV

The Coalition pelifirman johtaja Rod Fergusson on jättämässä yhtiön ja siirtymässä Blizzardin riveihin työskentelemään Diablo -pelien pariin. Fergusson kertoi aiheesta Twitter -tilillään.

Fergussonin ura alkoi 90-luvulla Microsoftilla ja 2000-luvun alussa hän siirtyi Epic Gamesin riveihin, jossa hän työsti Gears of War -pelejä aina vuoteen 2015 asti. Tällöin hän perusti The Coalitionin, joka sai Gears of War -pelit työstettäväksi Microsoftin ostaessa Epic Gamesin.

Pelisarjan viimeisin osa ilmestyi viime vuoden lopulla ja se sai kiitosta niin arvostelijoilta kuin pelaajiltakin.

Blizzard on kokenut viime aikoina kovia, lähinnä Warcraft III: Reforged kivisen julkaisun takia. Fergusson tulee kuitenkin keskittymään tulevan Diablo IV -pelin kehitykseen.

Kommentoi

Rock-yhtye Evanescencen laulaja Amy Lee teki coverin Fleetwood Macin ”The Chain” -kappaleesta Gears 5 -peliä varten Kommentit pois päältä artikkelissa Rock-yhtye Evanescencen laulaja Amy Lee teki coverin Fleetwood Macin ”The Chain” -kappaleesta Gears 5 -peliä varten

Yhdysvaltalaisen rock-yhtye Evanescencen laulaja Amy Lee teki Fleetwood Macin ”The Chain” -kappaleesta oman versionsa, joka soi Gears Of War -pelisarjan :ssa. Coveri on kuunneltavissa pelin trailerissa, mutta itse peliä saa odotella muutaman päivän ajan. ilmestyy syyskuun 10. päivä Xboxille, ja silloin pääsee kuulemaan Amy Leen ääntä vielä enemmän, sillä nainen antoi äänensä pelihahmolle nimeltä Kait.

Pelaajat, joilla on käytössään Ultimate Edition tai Xbox Live Game Pass Ultimate, pääsivät Gears 5:sen pariin jo torstai-iltana. Avauksessa tosin ilmeni serveriongelmia, mutta ne ovat myöhemmin korjattu.

Kommentoi