Gears of War -elokuvassa nähdään tuttuja hahmoja Sera-planeetan rinnakkaistodellisuudessa Kommentit pois päältä artikkelissa Gears of War -elokuvassa nähdään tuttuja hahmoja Sera-planeetan rinnakkaistodellisuudessa 73

-pelistä on tekeillä elokuva, joka poikkeaa pelien tarinan kulusta sekä miljööstä, sillä se sijoittuu Sera-planeetan rinnakkaistodellisuuteen. Elokuvan tekijät lupaavat kuitenkin, että pelin suositut elementit löytyvät siitä.

IGN:lle antamassaan haastattelussa, The Coalition studion Rod Fergusson kertoi enemmän Gears of War -elokuvan teosta. Hän tähdentää, että ollakseen hyvä elokuva, sen on oltava ensisijaisesti suurenmoinen elokuva ja toissijaisesti Gears-elokuva. Siten elokuva ei tule olemaan pelkästään pelin faneille ja sitä katsotessa ei voi ajatella miltä Gears of War -elokuvan tulisi oikeasti näyttää. Fergussonin mielestä heidän projektinsa ei saa olla riippuvainen pelien tarinoista, joskaan se ei saisi myöskään vaikuttaa pelin tarinaan. Siten rinnakkaistodellisuus antaa tekijöille vapauden toteuttaa itseään ja estää heitä sotkemasta pelin tarinaa.

Rod Fergusson paljastaa, että tietyt hahmot tulevat elokuvaan mukaan. Muita päätöksiä ei ole vielä sinetöity. Heillä on kuitenkin laajemmat mahdollisuudet tarinan kerronnalle, kun he eivät ole rajanneet sitä tarkkoihin raameihin.

Gears of War -elokuvan tarkemmasta aikataulusta tai näyttelijöistä ei ole vielä kerrottu. Projektin etenemisestä tullaan varmasti kuulemaan myöhemmin lisää.

Kommentoi

Gears 5 ensikokeilut osa 1: Boot Camp Kommentit pois päältä artikkelissa Gears 5 ensikokeilut osa 1: Boot Camp 44

Gears 5 julkaistiin syyskuun 6. päivänä ja se löytyy nyt jo Xbox Game Passilta. Kyseisen viihdelaatikon omistajaa, eli minua se ilahdutti suuresti. Olen ollut pelistä hyvin kiinnostunut ja sain sen kätevästi tätä kautta. Odotin sunnuntai-iltaa innolla, että pääsen vihdoin rauhalliseen vapaa-aikaan kokeilemaan sitä ensimmäisen kerran. Odotukset olivat hurjat.

Sanottakoon, että en pelisarjan mikään hirveän iso fani ole. Peli on toimiva ja tekee hyvin sen mitä se tekee, muttei ihan ole siellä minun kiinnostukseni kohteiden yläpäässä. Gears 5 hehkutus on tehnyt minuun jo ennakkoon vaikutuksen. Olen myös hyvin kiinnostunut siitä, tuoko naishahmo pelin narratiiviin jotain uutta – ne lihapäät kun eivät minua ole kiinnostaneet tai viihdyttäneet sitten pätkääkään!

Alle upotetusta videosta pääset näkemään ensitunnelmani Gears 5 parissa!

 

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Rock-yhtye Evanescencen laulaja Amy Lee teki coverin Fleetwood Macin ”The Chain” -kappaleesta Gears 5 -peliä varten Kommentit pois päältä artikkelissa Rock-yhtye Evanescencen laulaja Amy Lee teki coverin Fleetwood Macin ”The Chain” -kappaleesta Gears 5 -peliä varten 136

Yhdysvaltalaisen rock-yhtye Evanescencen laulaja Amy Lee teki Fleetwood Macin ”The Chain” -kappaleesta oman versionsa, joka soi -pelisarjan Gears 5:ssa. Coveri on kuunneltavissa pelin trailerissa, mutta itse peliä saa odotella muutaman päivän ajan. Gears 5 ilmestyy syyskuun 10. päivä Xboxille, ja silloin pääsee kuulemaan Amy Leen ääntä vielä enemmän, sillä nainen antoi äänensä pelihahmolle nimeltä Kait.

Pelaajat, joilla on käytössään Ultimate Edition tai Xbox Live Game Pass Ultimate, pääsivät Gears 5:sen pariin jo torstai-iltana. Avauksessa tosin ilmeni serveriongelmia, mutta ne ovat myöhemmin korjattu.

Kommentoi

Gears 5:n ennakkojulkaisu ei pyöri kuin rasvatut rattaat Kommentit pois päältä artikkelissa Gears 5:n ennakkojulkaisu ei pyöri kuin rasvatut rattaat 68

Gears 5

Gears 5 -räiskintäpelin ”early access” julkaisu kärsii serveri- ja vakausongelmista kuten yhteyksien katkeamisia ja sisällön puuttumisia. Luonnollisesti pelin kehittäjä The Coalition on ilmoittanut työskentelevänsä näiden ongelmien kanssa. Alunperinhän pelin piti tulla pelattavaksi 10. syyskuuta, mutta jostain syystä se päätettiinkin aikaista jo 5. syyskuuta Ultimate Editionin ja Xbox Game Pass Ultimaten omistajille.

Taisi olla pieni virheaskel pistää rattaat pyörimään näin aikaisin. Tilapäiseksi ratkaisuksi ongelmiin annetaan perinteiset teknisen tuen älynväläykset, kuten pelin tai pelikoneen uudelleenkäynnistys.

Kaikista ongelmista huolimatta Gears 5 on jo ehtinyt kerätä varsin positiivista vastaanottoa, vaikka useat pelaajat potkaistaankin pelin toimesta kesken pelaamisen tai kampanjan pihalle ja niihin uudelleenliittyminen voi olla hyvinkin vaikeaa.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi