Gears of War -elokuvassa nähdään tuttuja hahmoja Sera-planeetan rinnakkaistodellisuudessa Kommentit pois päältä artikkelissa Gears of War -elokuvassa nähdään tuttuja hahmoja Sera-planeetan rinnakkaistodellisuudessa

Gears of War -pelistä on tekeillä elokuva, joka poikkeaa pelien tarinan kulusta sekä miljööstä, sillä se sijoittuu Sera-planeetan rinnakkaistodellisuuteen. Elokuvan tekijät lupaavat kuitenkin, että pelin suositut elementit löytyvät siitä.

IGN:lle antamassaan haastattelussa, studion Rod Fergusson kertoi enemmän Gears of War -elokuvan teosta. Hän tähdentää, että ollakseen hyvä elokuva, sen on oltava ensisijaisesti suurenmoinen elokuva ja toissijaisesti Gears-elokuva. Siten elokuva ei tule olemaan pelkästään pelin faneille ja sitä katsotessa ei voi ajatella miltä Gears of War -elokuvan tulisi oikeasti näyttää. Fergussonin mielestä heidän projektinsa ei saa olla riippuvainen pelien tarinoista, joskaan se ei saisi myöskään vaikuttaa pelin tarinaan. Siten rinnakkaistodellisuus antaa tekijöille vapauden toteuttaa itseään ja estää heitä sotkemasta pelin tarinaa.

Rod Fergusson paljastaa, että tietyt hahmot tulevat elokuvaan mukaan. Muita päätöksiä ei ole vielä sinetöity. Heillä on kuitenkin laajemmat mahdollisuudet tarinan kerronnalle, kun he eivät ole rajanneet sitä tarkkoihin raameihin.

Gears of War -elokuvan tarkemmasta aikataulusta tai näyttelijöistä ei ole vielä kerrottu. Projektin etenemisestä tullaan varmasti kuulemaan myöhemmin lisää.

Kommentoi

Gears of War -pelin kehittäjät siirtyvät Unreal Engine 5 -pelimoottoriin Kommentit pois päältä artikkelissa Gears of War -pelin kehittäjät siirtyvät Unreal Engine 5 -pelimoottoriin

Gears 5

on ilmoittanut siirtyvänsä Engine 5 -pelimoottoriin. Työlään prosessin myötä studion viimeisimmän Gears 5 -pelin kehitys tulee hidastumaan.

Vuonna 2019 ilmestynyt Gears 5 -peli tulee vielä saamaan uutta sisältöä Operation 7 ja Operation 8 -kausien muodossa. Molemmissa näistä tulee olemaan kaksi sisältöä tuovaa päivitystä. Päivitykset sisältävät mm. uusia hahmoja ja karttoja.

päivittyi ja S -konsoleille niiden ilmestyessä viime marraskuussa.

Engine 5 on erityisesti seuraavan sukupolven konsoleille ja :lle suunnattu pelimoottori.

Kommentoi

Gears of War studion pääjehu loikkasi tekemään Diabloa Kommentit pois päältä artikkelissa Gears of War studion pääjehu loikkasi tekemään Diabloa

Diablo IV

The Coalition pelifirman johtaja Rod Fergusson on jättämässä yhtiön ja siirtymässä Blizzardin riveihin työskentelemään Diablo -pelien pariin. Fergusson kertoi aiheesta Twitter -tilillään.

Fergussonin ura alkoi 90-luvulla Microsoftilla ja 2000-luvun alussa hän siirtyi Epic Gamesin riveihin, jossa hän työsti Gears of War -pelejä aina vuoteen 2015 asti. Tällöin hän perusti The Coalitionin, joka sai Gears of War -pelit työstettäväksi Microsoftin ostaessa Epic Gamesin.

Pelisarjan viimeisin osa ilmestyi viime vuoden lopulla ja se sai kiitosta niin arvostelijoilta kuin pelaajiltakin.

on kokenut viime aikoina kovia, lähinnä III: Reforged kivisen julkaisun takia. Fergusson tulee kuitenkin keskittymään tulevan Diablo IV -pelin kehitykseen.

Kommentoi