Gears of War -elokuvassa nähdään tuttuja hahmoja Sera-planeetan rinnakkaistodellisuudessa Kommentit pois päältä artikkelissa Gears of War -elokuvassa nähdään tuttuja hahmoja Sera-planeetan rinnakkaistodellisuudessa 42

-pelistä on tekeillä elokuva, joka poikkeaa pelien tarinan kulusta sekä miljööstä, sillä se sijoittuu Sera-planeetan rinnakkaistodellisuuteen. Elokuvan tekijät lupaavat kuitenkin, että pelin suositut elementit löytyvät siitä.

IGN:lle antamassaan haastattelussa, The Coalition studion Rod Fergusson kertoi enemmän Gears of War -elokuvan teosta. Hän tähdentää, että ollakseen hyvä elokuva, sen on oltava ensisijaisesti suurenmoinen elokuva ja toissijaisesti Gears-elokuva. Siten elokuva ei tule olemaan pelkästään pelin faneille ja sitä katsotessa ei voi ajatella miltä Gears of War -elokuvan tulisi oikeasti näyttää. Fergussonin mielestä heidän projektinsa ei saa olla riippuvainen pelien tarinoista, joskaan se ei saisi myöskään vaikuttaa pelin tarinaan. Siten rinnakkaistodellisuus antaa tekijöille vapauden toteuttaa itseään ja estää heitä sotkemasta pelin tarinaa.

Rod Fergusson paljastaa, että tietyt hahmot tulevat elokuvaan mukaan. Muita päätöksiä ei ole vielä sinetöity. Heillä on kuitenkin laajemmat mahdollisuudet tarinan kerronnalle, kun he eivät ole rajanneet sitä tarkkoihin raameihin.

Gears of War -elokuvan tarkemmasta aikataulusta tai näyttelijöistä ei ole vielä kerrottu. Projektin etenemisestä tullaan varmasti kuulemaan myöhemmin lisää.

Kommentoi

Gears Of War 5:stä valunut tietoa ennen E3 Kommentit pois päältä artikkelissa Gears Of War 5:stä valunut tietoa ennen E3 67

Viime vuoden E3:ssa oli puhetta Gears Of Warin viidennestä osasta, mutta sen jälkeen siitä ei ole juurikaan ollut puhetta tai julkaisupäivää. Väitetysti Microsofilta on vuotanut salainen dokumentti, missä puhetta olisi 5:n ilmestymisestä sekä Xboxille, että PC:lle vielä vuonna 2019.

Pelin kuvaus paljastaa:

The world is crumbling. Humanity’s reliance on technology has become their downfall and enemies are uniting to wipe out all survivors. As Kait you must journey across the biggest, most beautiful Gears world to uncover the origins of the Locust, and fight with your squad to protect what’s left.

Never Fight Alone. Play solo or with a friend in local split-screen co-op, or online co-op. Battle alongside your friends anywhere with cross-play between Xbox One and PC.

Explore Sera. Skim across glaciers, sail over deserts and descend into sunken ruins to discover the largest and most diverse Gears world ever created.

Visual Showcase: Play every mode in 4K Ultra HD resolution with stunning HDR at a smooth 60 frames per second.

Just the Beginning: Additional features, co-op and competitive modes still to be announced.

4K Ultra HD, HDR ja 60 kuvaa sekunnissa ovat tietysti mukana, mutta vaikuttaisi siltä, että jonkinsuuntaista avoimempaa maailmaa olisi myös tulossa tutkittavaksi. Myös yhteistyöpelillä näyttää olevan iso painopiste. Pisteet myös naispääosalle tähän toiminnantäyteiseen adrenaliinisotimiseen.

Odotettavissa on, että kesän E3:ssa saamme lisää tietoa pelistä, ja hyvällä onnella myöskin julkaisupäivän!

Lähde: Daily Star

Kesällä PSVita on tosi kiva!

Kommentoi