Genshin Impact ja Control ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Genshin Impact ja Control ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

jakaa tällä viikolla kahta peliä ilmaiseksi. Jaossa on avoimen maailman roolipeli sekä kotimainen yliluonnollinen seikkailutoiminta Control.

on viime vuonna ilmestynyt avoimen maailman toimintaroolipeli, jossa pelaajat pääsevät seikkailemaan Teyvat nimisessä maailmassa kiipeillen, uiden sekä liitäen. Pelissä hallitaan kerrallaan yhtä hahmoa neljästä ja pelata voi joko yksin tai kavereiden kanssa. Pelin voit ladata ilmaiseksi Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

on puolestaan vuonna 2019 ilmestynyt psykologinen trilleripeli, joka arvosteltiin myös Errorin toimesta ilmestyessään. Sen kerrottiin vievän helposti mukanaan ja sen oppimista pidettiin suoraviivaisena. Pelissä yhdysvaltalaisen salaisen valtion viraston uusi johtaja tutkii Oldest Housen tapahtumia ja ilmiötä, joka vääristää todellisuutta. Pelin voit ladata ilmaiseksi Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio on saapunut Early Accessiin :llä Steam ja Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Steam Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

ilmestyy :lle ja OSX:lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, Xbox Series X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi