Ghost of Tsushima elokuva sai käsikirjoittajan Kommentit pois päältä artikkelissa Ghost of Tsushima elokuva sai käsikirjoittajan

Ghost of Tsushima

Sonyn samuraiseikkailupeli on saamassa elokuvaversion -elokuvien ohjaaja Chad Stahelskin toimesta. Nyt projektille on saatu käsikirjoittaja.

Leffan tulee käsikirjoittamaan Takashi Doscher, joka tunnetaan post-apokalyptisesta romantiikkaleffasta Only sekä A Fighting Chance -dokumentista.

Elokuva on toistaiseksi vasta alkutekijöissään, mutta siinä tullaan seuraamaan pelistä tutun Jin Sakain seikkailuja. Leffan tuotannosta vastaa yhdessä PlayStation Productionsin kanssa.

Quentin Tarantino heitti viimeiseksi aiotun elokuvansa roskikseen Kommentit pois päältä artikkelissa Quentin Tarantino heitti viimeiseksi aiotun elokuvansa roskikseen

Quentin Tarantinon kymmenes ja oletettu viimeinen elokuvahanke, , on äkillisesti hyllytetty ohjaajan toimesta, jättäen fanit pohtimaan mitä olisi voinut olla. Uudet tiedot :ltä valottavat syitä projektin kaatumisen taustalla ja tarjoavat kiehtovia vihjeitä siitä suunnasta, jota Tarantino oli harkitsemassa.

Raportin mukaan Tarantinon päätös johtui puhtaasti luovasta muutoksesta. Vaikka oli edelleen ”vakaasti mukana” yhteistyössä ohjaajan kanssa menestyksekkään yhteistyön jälkeen -elokuvan parissa vuonna 2019, paine mestariteoksen tuottamisesta viimeiseksi projektikseen saattoi käydä Tarantinolle liian raskaaksi. Tarantino on pitkään ilmoittanut aikovansa jäädä eläkkeelle kymmenen elokuvan jälkeen.

THR:n lähteet eivät pystyneet tarkkaan osoittamaan syytä, miksi Tarantino luopui The Movie Critic -projektista, mutta he paljastivat, että ”häntä olivat alkaneet enemmän kiinnostaa muut ideat”.

Lähde

Bad Boys 4 on saanut virallisen julkaisupäivänsä – täältä näet myös trailerin! Kommentit pois päältä artikkelissa Bad Boys 4 on saanut virallisen julkaisupäivänsä – täältä näet myös trailerin!

The Bad Boys, Mike Lowrey ja Marcus Burnett, ovat taas täällä, kun Will Smith ja Martin Lawrence valmistautuvat uuteen osaan poliisikaverusten sarjassa.

julkaisi uuden trailerin, joka seuraa Miami PD:n etsiviä Lowreya ja Burnettia, kun he pyrkivät selvittämään korruptiosta ja kartellin kanssa työskentelystä syytetyn vanhan poliisikapteeninsa nimen. Traileri vihjaa myös siihen, että jossain vaiheessa etsivät itse ajautuvat rikollisiksi.

Traileri paljastaa, että sisältää intensiivisiä tulitaisteluita, nopeita takaa-ajoja ja ennen kaikkea runsaasti huumoria. Elokuva on suora jatko-osa vuoden 2020 menestyselokuvalle , jonka ohjaajina toimivat Adil El Arbi ja Bilall Fallah.

Kuten edeltäjänsä, myös Ride or Die tullaan ohjaamaan Adil El Arbin ja Bilall Fallahin toimesta.

Bad Boys for Life ei keksi pyörää uudelleen, mutta jos pidit aiemmista elokuvista, tulet luultavasti rakastamaan tätä hurjaa jatko-osaa.

IGN:n arvio Bad Boys for Life -elokuvasta

Elokuvan Suomen ensi-ilta on 7.6.2024.

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin täältä.