Ghost Recon Breakpoint ilmestyy lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Ghost Recon Breakpoint ilmestyy lokakuussa

Seuraava Ghost Recon instanssi nimeltään Breakpoint ilmestyy lokakuun 4. päivä. Se on jatkoa Ghost Recon Wiladlands -pelille, joka ilmestyi vuonna 2017.

Ubisoftin kehittämä peli sijoittuu fiktiiviselle Auroan saaristolle Tyynelle valtamerelle ja siinä neljä pelaajaa voi vaeltaa pelin avoimessa maailmassa. Pelissä tulee olemaan myös PvP -tila.

Uusina ominaisuuksina peliin on tuotu luokkajärjestelmä, avoimesta maailmasta löytyy nyt loottia ja lievää selviytymiselementtiäkin on tarjolla.

ilmestyy lokakuun 4. päivä ja -konsoleille sekä :lle.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.