Ghost Recon Breakpoint saa Project Titan raid-pelitilan Kommentit pois päältä artikkelissa Ghost Recon Breakpoint saa Project Titan raid-pelitilan

Ghost Recon Breakpoint

Project Titan on Breakpoint -toimintapelin ensimmäinen raid-pelitila pelisarjan historiassa. Se tarjoaa ennennäkemätöntä haastavuutta tiimipelaamista vaativassa paketissa.

Neljän pelaajan Project Titan asettaa pelaajan vaativan haasteen eteen. Nimensä mukaisesti vastassa ovat Skell Technologyn kovimmat ja hurjimmat vastukset eli Titan-droonit. Näiden nujertaminen Golem-saarella vaatii saumatonta yhteistyötä, huipputason varusteita ja taktikointia. Droonien lisäksi vastassa ovat Red Wolves -sotilaat, jotka ovat vallanneet uhkaavan tulivuorisaaren omaksi tukikohdakseen.

Valloittaakseen saaren, pelaajien ohjastamat Ghosts-sotilaat joutuvat kohtaamaan ja voittamaan saaren neljä päävastusta. Baal, Quantum Computer, Gargoyle ja Cerberus tarjoavat jokainen omanlaiset taistelutaktiikkansa ja vahvuutensa, joiden ymmärtäminen on avain voittoon. Lisäksi raid-tehtävän aloittaminen vaatii vähintään varustetason 150 tai paremmat varusteet, jotta tehtävää voi edes yrittää.

Project Titan on saatavilla sekä One- ja 4 -pelikonsoleille että :lle ja Uplay+-tilauspalvelun kautta. Lisäksi Project Titan -pelilaajennus on pelattavissa Stadia-pelipalvelussa.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä Studios on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa :lle Steam ja GOG -palveluiden kautta sekä Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri

Cyberpunk 2077

on julkaissut Game Awards -tapahtuman yhteydessä uuden trailerin tulevasta 2077 -pelin Phantom Liberty -lisäosasta.

Trailerilla nähdään uusi lisäys pelin näyttelijäkaartiin ja se on Idris Elba, joka tunnetaan mm. Luther sarjasta ja sekä The Suicide elokuvista.

Elba nähdään Solomon Reedin roolissa, joka on ainoa henkilö johon pelaajat voivat luottaa mahdottomalta tuntuvan vakoojatehtävän yhteydessä.

Phantom Liberty -lisäosa ilmestyy ensi vuoden puolella 2077 -peliin. Peli on saatavilla :lle sekä ja Xbox -konsoleille

Kommentoi