Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin kehitys loppuu Kommentit pois päältä artikkelissa Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin kehitys loppuu

Ghost Recon Breakpoint -pelin heikko myynti on syynä pelien viivästymiseen.

on ilmoittanut lopettavansa avoimen maailman Tom Clancy’s Breakpoint -toimintapelin kehityksen.

Vaikka pelin kehitys loppuu, tulee Breakpointin ja sen edeltäjän Wildlandsin palvelimet pysymään käynnissä toistaiseksi.

Breakpointin julkaisu oli kivinen ja peli sai paljon kritiikkiä sen lootti- ja varustelujärjestelmästä. Sittemmin se muutettiin täysin ja peli sai lukuisia päivityksiä, joista viimeisin oli Operation Motherland sekä Ubisoftin paljon kritisoitu kokeilu NFT:iden maailmaan Quartzin myötä.

on saatavilla PlayStation 4 ja One -konsoleille, että PC:lle. Peli toimii myös ja Xbox Series X sekä S -konsoleilla. Lisäksi peli on saatavilla Google Stadia ja UPLAY+-tilauspalveluista.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään myöhemmin tänä vuonna PC:lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

ilmestynee tämän vuoden lopulla PC:lle.

Kommentoi