Ghost Recon -pelisarja muuntuu yli 100 pelaajan battle royaleksi Kommentit pois päältä artikkelissa Ghost Recon -pelisarja muuntuu yli 100 pelaajan battle royaleksi

Tom Clancy's Ghost Recon Frontline

on paljastanut tulevan Frontline -pelin, jossa yli 100 pelaajaa ottaa yhteen. Pelin testausvaihe käynnistyy ensi viikolla valikoiduilla alueilla Euroopassa.

Pelistä tulee löytymään useampia pelitiloja, mutta Expedition -pelitilassa yli 100 pelaajaa taistelee toisiaan vastaan kolmen hengen joukkueissa. Peli sijoittuu suureen avoimen maailman saareen nimeltä Drakemoor. Luvassa on myös muita nopeampia pelimuotoja.

Muiden pelaajien metsästämisen lisäksi pelaajat keräävät ja suojelevat tietoa. Pelissä voi myös kuulustella kaapattuja vastustajia, selvittääkseen missä näiden joukkuekaverit sijaitsevat. Käytössä on erilaisia välineitä kuten ajoneuvoja, automaattisia tykkejä sekä suojia.

Frontline on tulossa 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle Storen kautta.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja äänet PC:lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut :n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. PC:llä on saatavilla myös -ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

PC:llä pelaajat voivat nauttia PlayStation 5 -konsolin :n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös Xbox Series X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla PC:lle sekä 4 ja One -konsoleille.

Kommentoi