Ghostbusters-fanit iloitsevat! – animoitu Netflix-sarja edelleen kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa Ghostbusters-fanit iloitsevat! – animoitu Netflix-sarja edelleen kehitteillä

ohjaaja vahvisti äskettäin A Trip to the Movies with Alex Zane -Youtube kanavan haastattelussa, että projekti on edelleen hengissä ja hyvässä vauhdissa.

Vaikka yksityiskohdat ovatkin vähissä, Kenan paljasti, että hän näki äskettäin esityksiä, joissa esiteltiin sarjan ympäristöjä ja hahmoja, jossa haamujengiläiset tulevat olemaan. Hän painotti, että käsikirjoituksia kirjoitetaan parhaillaan ja luovaa tiimiä työstetään aktiivisesti.

Kesäkuussa 2022 julkaistun ilmoituksen jälkeen ei ole tullut paljon päivitystä, jolloin paljastettiin, että Sony Animation ja Netflix tekevät yhteistyötä animoidussa Ghostbusters-projektissa. Näyttää siltä, ​​​​että projekti on voinut olla lepotilassa jonkin aikaa.

-elokuvan ohjaaja on myös mukana projektissa, kirjoittaen samalla käsikirjoituksen Kenanin kanssa. On todennäköistä, että parin työ live-action-elokuvien parissa on estänyt heitä omistamasta paljon aikaa animaatiosarjoihin, mutta näyttää siltä, ​​​​että tämä on muuttumassa.

Tämä tuleva sarja liittyy aiempien Ghostbusters-animaatiosarjojen joukkoon, mukaan lukien ikoninen ja vähemmän tunnettu .

Ghostbusters: Frozen Empire saa tänään ensi-iltansa Suomessa – elokuva on jakanut hyvin vahvasti mielipiteitä Kommentit pois päältä artikkelissa Ghostbusters: Frozen Empire saa tänään ensi-iltansa Suomessa – elokuva on jakanut hyvin vahvasti mielipiteitä

debytoi tänään 3.4.2024 myös meillä täällä kylmässä pohjolassa, sillä odotettu Suomen ensi-ilta on koittava tänään!

Spengler-perheen tarinaa jatkava rymistely on jatkoa vuonna 2021 julkaistulle : Afterlifelle. Elokuvassa nähdään jälleen McKenna Grace, Finn Wolfhard ja Carrie Coon, Paul Rudd sekä alkuperäiset Ghostbusters-tähdet Bill Murray, Dan Aykroyd ja Ernie Hudson & Annie Potts.

Elokuva jakaa selvästikin mielipiteitä kahtia. Esimerkiksi Helsingin Sanomat kuvailee elokuvaa vanhan lämmittelyksi, mutta samalla myöskin varsin sympaattiseksi tapaukseksi. Vaikka pääosin kriitikot eivät ole vakuuttuneita elokuvasta, yleisö näyttää rakastuneensa siihen, sillä sen Rotten Tomatoes prosentti on kansalaisten äänten mukaan jopa 85%.

Ensi-iltansa saanut Ghostbusters: Frozen Empire nousi Yhdysvalloissa viikonlopun katsotuimmaksi elokuvaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Ensi-iltansa saanut Ghostbusters: Frozen Empire nousi Yhdysvalloissa viikonlopun katsotuimmaksi elokuvaksi

debytoi viikonloppuna ensimmäisenä listalla, keräten studioarvioiden mukaan noin 45,2 miljoonaa dollaria.

Tämä saalis lähes vastaa edeltäjänsä, : Afterlifen, avausviikonlopun 44 miljoonan dollarin lipputuloja vuonna 2021.

Vaikka kriitikot eivät vakuuttuneita elokuvasta, yleisö näyttää rakastuneensa siihen, sillä sen Rotten Tomatoes prosentti on yleisön puolelta on jopa 85%

Suomessa Ghostbusters: Frozen Empire saa ensi-iltansa 3.huhtikuuta.