Ghostwire: Tokyo -pelistä saatiin uusi traileri ja 18-minuuttia pelivideota Kommentit pois päältä artikkelissa Ghostwire: Tokyo -pelistä saatiin uusi traileri ja 18-minuuttia pelivideota

Ghostwire: Tokyo

5 ja :lle maaliskuussa ilmestyvä Ghostwire: Tokyo -toimintaseikkailupeli on saanut uuden trailerin, jonka voit katsoa alta.

Traileri julkaistiin hiljattaisen PlayStationin State of Play -tapahtuman yhteydessä. Myös IGN -sivusto on julkaissut 18-minuuttisen uuden pelivideon, jonka voit katsoa täältä.

Ensimmäisen persoonan näkökulmasta kuvatussa jännittävässä ja psykologisessa pelissä pelaajat voivat käyttää erilaisia psyykkisiä ja paranormaaleja kykyjä, voittaakseen Tokiossa kummittelevat haamut ja henget.

Tokion asukkaat ovat kadonneet salaperäisesti ja erilaiset henget ovat tunkeutuneet kaupunkiin. Pelin päähenkilönä toimii Akito, joka alkaa muiden ihmisten kadottua huomata omat paranormaalit kykynsä.

Tango Gameworksin kehittämä ja Bethesdan julkaisema ilmestyy 5 -konsolille sekä :lle maaliskuun 25. päivä.

Kommentoi

Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker Kommentit pois päältä artikkelissa Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker

Meet Your Maker

Dead By Daylight -pelin kehittäjä Behaviour Interactive on julkaisemassa uutta scifiaiheista Meet Your Maker -peliä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyvät tukikohtien rakentaminen, niiden puolustaminen ja niihin hyökkääminen. Peli on kuin tornipuolustusta, mutta ensimmäisestä persoonasta kuvattuna.

Pelissä Maapallo on tekemässä kuolemaa ja pelaajat omaksuvat Custodianin roolin puolustaakseen arvokasta geneettistä materiaalia. Materiaalilla kehitetään menetelmää, jolla ihmiskunnan rippeet saataisiin takaisin eloon.

Pelaajat voivat varustaa tukikohtansa erilaisten palikoiden avulla, joihin kuuluvat erilaisia ansoja. Tukikohtiin voi myös asettaa erilaisia vartijoita. Pelaajat ottavat mittaa toisistaan yrittämällä päihittää toistensa tukikohdat.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Back 4 Blood

Back 4 Blood -co-op zombieräiskintäpeli on saamassa toisen lisäosansa nimeltään Children of the Worm elokuun 30. päivä.

Lisäosa tuo peliin täysin uuden kampanjan, joka vie pelaajat ennennäkemättömän vihollisen äärelle. Taisteluun avuksi pelaajat saavat uuden ”Prophet” Dan -pelihahmon. Mukana on myös 8 uutta hahmoskiniä, 12 uutta aseskiniä, uusia aseita, lisävarusteita sekä kortteja.

Children of the Worm on jatkoa pelin ensimmäiselle Tunnels of Terror -lisäosalle, joka ilmestyi huhtikuussa.

Peli sijoittuu katastrofisen tartunnan jälkeiseen aikaan, jossa suurin osa ihmiskunnasta on tuhoutunut tai Devil Worm -parasiitin tartuttamia. Olet osa Cleaners ryhmää, jonka tehtävänä on tuhota tartunnan saaneet ja vallata maailma takaisin.

Tunnels of Terror ilmestyy Back 4 Blood -peliin huhtikuun 12. päivä. Peli on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi