Gigerin innoittaman Scorn -kauhuräiskinnän julkaisu viivästyy ensi vuodelle Kommentit pois päältä artikkelissa Gigerin innoittaman Scorn -kauhuräiskinnän julkaisu viivästyy ensi vuodelle

Scorn

H. R. Gigerin ja Zdzisław Beksińskin innoittamasta Scorn -kauhuräiskinnästä ei ole kuultu hiljattain paljoakaan, mutta nyt pelin julkaisua on viivästetty ensi vuoden puolelle.

Pelin serbialainen kehittäjä Ebb kertoi viivästymisestä Kickstarter -joukkorahoituspalvelussa. Yksinkertaisesti peli vaatii enemmän aikaa valmistuakseen kunnollisesti. Viestissään Ebb vetoaa esimerkiksi miten kävi 2077 -pelille.

Odotettu peli on ollut tekeillä jo vuodesta 2014 ja sitä on rahoitettu useamman joukkorahoituskampanjan kautta. Pelin piti alunperin ilmestyä ja vuonna 2017, mutta sen julkaisua on viivästetty useampaan otteeseen.

Ahdistavan tunnelmallisessa pelissä joudut painajaismaiseen maailmaan ja joudut etenemään pulmia ratkomalla ja uusia avautuvia alueita tutkimalla. Pelissä ei varsinaisesti ole tarinallista kerrontaa vaan sen juoni paljastuu vähitellen pelimaailmasta pelaamalla.

ilmestyy Series X:lle ja :lle Steamin, :n ja Storen kautta vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

while True: learn()

Games Store jakaa tällä viikolla myös toista peliä. Kyseessä on pulmanratkontaa ja simulaatiota yhdistelevä while True: learn().

Pelissä päästään tutustumaan koneoppimisen, neuroverkkojen, massadatan sekä tekoälyn maailmaan. Mutta kaiken tämän takana on se, että haluat tuntea kissasi paremmin.

Pelissä olet koodaaja, jonka kissa on koodivelho, mutta ei ymmärrä ihmisten kieltä. Sinun tehtäväsi on käyttää koneoppimista ja visuaalista ohjelmointia auttaaksesi ymmärtämään kissaasi paremmin.

Peli soveltuu niille jotka haluavat oppia ymmärtämään koneoppimista ja siihen liittyviä komponentteja.

Voit ladata while True: learn() -pelin ilmaiseksi :lle Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Steam Deck -käsi-PC:n pakkaus – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Steam Deck -käsi-PC:n pakkaus – katso kuvat

Valven kannettavaa peli-PC:tä, joudutaan odottelemaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt sen lopullisesta pakkauksesta on saatu uusia kuvia.

Valve julkaisi kuvia tulevan laitteen minimalistisesta pakkauksesta ja myös laitteen kovakotelosta sivustollaan.

Aiemmin tänä vuonna lanseerattu noudattelee Nintendo Switch -käsikonsolin ulkonäköä, mutta sillä pystyy pelaamaan Steam -kirjaston pelejä. Kädessä pideltävästä peli-PC:stä on kolme eri versiota ja saatavilla tulee olemaan myös erillinen telakka.

Laitteen piti alunperin ilmestyä joulukuussa 2021, mutta Valve ilmoitti aiemmin tänä vuonna lykkäävänsä laitteen julkaisua helmikuulle 2022.

Kommentoi