Gigerin innoittaman Scorn -kauhuräiskinnän julkaisu viivästyy ensi vuodelle Kommentit pois päältä artikkelissa Gigerin innoittaman Scorn -kauhuräiskinnän julkaisu viivästyy ensi vuodelle

Scorn

H. R. Gigerin ja Zdzisław Beksińskin innoittamasta -kauhuräiskinnästä ei ole kuultu hiljattain paljoakaan, mutta nyt pelin julkaisua on viivästetty ensi vuoden puolelle.

Pelin serbialainen kehittäjä kertoi viivästymisestä Kickstarter -joukkorahoituspalvelussa. Yksinkertaisesti peli vaatii enemmän aikaa valmistuakseen kunnollisesti. Viestissään Ebb vetoaa esimerkiksi miten kävi Cyberpunk 2077 -pelille.

Odotettu peli on ollut tekeillä jo vuodesta 2014 ja sitä on rahoitettu useamman joukkorahoituskampanjan kautta. Pelin piti alunperin ilmestyä ja vuonna 2017, mutta sen julkaisua on viivästetty useampaan otteeseen.

Ahdistavan tunnelmallisessa pelissä joudut painajaismaiseen maailmaan ja joudut etenemään pulmia ratkomalla ja uusia avautuvia alueita tutkimalla. Pelissä ei varsinaisesti ole tarinallista kerrontaa vaan sen juoni paljastuu vähitellen pelimaailmasta pelaamalla.

Scorn ilmestyy :lle ja :lle Steamin, :n ja Microsoft Storen kautta vuoden 2022 aikana.

Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Towaga: Among Shadows

Sunnyside Gamesin kehittämä ja Noodlecaken julkaisema toimintapeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Towaga: Among Shadows on tyylikäs 2D-räiskintäpeli, jossa pelaaja omaksuu valon mestarin roolin. Matkaa lumotun maan halki ja taistele raivoisten olentojen laumoja vastaan käyttäen voimakkaita loitsujasi.

Peli tarjoaa yli 70 ainutlaatuista kenttää, joilla pelaaja voi hioa taitojaan ja avata uusia varusteita. Neljä erilaista pelitilaa pitävät kokemuksen monipuolisena. Samalla kun kukistat pahuuden voimia, paljastuu Az'Kalarin salaperäinen menneisyys kerättämiesi esineiden kautta.

Towagan visuaalinen ilme on animaatioelokuvien inspiroima ja mukaansatempaava ääniraita luo eeppisen tunnelman taisteluihin. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta

Rainbow Six Siege

tuo suosittuun -moninpeliin kiehtovan uudistuksen, joka muuttaa pelin luonnetta alokasoperaattoreilla. Pelin yhdeksännen vuoden toinen kausi, Operation New Blood, esittelee Recruit-uudistuksen. Sen myötä joukkoon liittyy kaksi keltanokkaa: Striker-hyökkääjä ja Sentry-puolustusoperaattori.

Näille hahmoille pelaajat voivat valita kaksi toissijaista laitetta. Tämä avaa kiehtovia uusia yhdistelmiä ja luo uusia mahdollisuuksia taktikoinnille.

Lisäksi pelipäivitys tuo mukanaan tasapainoa parantavia muutoksia Fenfirille ja Solisille. Armeijakäyttöinen piikkilanka on nyt entistä terävämpi ja vahingoittaa operaattoreita näiden liikkuessa langan läpi. Mukana on myös joukko pienempiä lisäyksiä, kuten muutoksia karttoihin ja pelimekaniikkoihin, sekä hienosäätöä pelattavuuteen.

Stadium Alpha- ja Stadium Bravo -kentät ovat käyneet läpi remontoinnin. Esimerkiksi luodinkestävien lasipintojen määrää on vähennetty ja samalla kenttien puolustettavuutta on parannettu. Versus AI -kenttävalikoima on laajentunut Coastline- ja Nighthaven Labs -kartoilla.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saatavana , , /S ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.