God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna

God of War

Pitkään spekuloitu aiemmin PlayStation -yksinoikeuspeli God of War on saapumassa :lle ensi vuoden alussa. Peli löytyy jo Steam -palvelusta ja sen voi lisätä toivelistalle.

Sony jatkaa siis aiemmin aloittamaansa kaavaa ja tuo yksinoikeuspelejään saataville myös -pelaajille. Aiemmin yritys on julkaissut mm. ja Death Stranding -pelit :lle. Myös Uncharted: Legacy of Thieves -kokoelma on tulossa alkuvuodesta 2022 PC:lle sekä 5 -konsolille.

God of War -pelin -versiossa tulee olemaan parannuksia kuten tarkemmat grafiikat, tuki -resoluutiolle sekä ultrawide -näytöille. Myös ruudunpäivitysnopeus on vapaa. Luonnollisesti grafiikoista löytyy myös enemmän säädettävää. Peli tukee myös hiiri ja näppäimistö ohjausta.

Lisäksi pelin -version mukana tulee viisi skinipakettia Death’s Vow Armor Sets, Exile’s Guardian Shield, Buckler of the Forge Shield, Shining Elven Soul Shield sekä Dökkenshieldr Shield.

God of War ilmestyy :lle tammikuun 14. päivä 2022. Pelisarjan uusin osa God of War: Ragnarok on puolestaan tulossa ensi vuoden puolella 5 -konsolille ja ehkä myös tulevaisuudessa PC:lle.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ei saa enää päivityksiä tänä vuonna – 1.5 versio ilmestyy alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ei saa enää päivityksiä tänä vuonna – 1.5 versio ilmestyy alkuvuodesta 2022

Cyberpunk 2077

2077 -pelin julkaisusta tulee pian kuluneeksi vuosi ja peliä on korjattu ontuneen julkaisun jälkeen vaihtelevaan tahtiin. Nyt kehittäjä CD Projekt REDin toimitusjohtaja Adam Kiciński on kertonut antamassaan haastattelussa pelin tulevista päivityksistä.

Syyskuussa ilmestynyt 1.31 -päivitys tulee olemaan viimeinen mitä peliin saadaan tämän vuoden puolella. Sen lisäksi kehittäjä tulee hyppäämään version 1.4 yli ja ensi vuoden alussa peliin saadaan merkittävämpi 1.5 päivitys.

2077 -peli on saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle ja Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee alkuvuodesta 2022.

Kommentoi

Joulukuun PS Plus -pelit paljastuivat ennakkoon – luvassa mm. Godfall ja Mortal Shell Kommentit pois päältä artikkelissa Joulukuun PS Plus -pelit paljastuivat ennakkoon – luvassa mm. Godfall ja Mortal Shell

Godfall

Kuten jo monena edellisenä kuukautena, myös joulukuun ilmaiset PS Plus -pelit on vuodettu ennakkoon julki. Luvassa on Godfall, Mortal Shell sekä Lego DC Super-Villains.

Huhujen taustalla on jälleen Dealabs foorumin käyttäjä, joka on onnistuneesti paljastanut myös syyskuun, lokakuun ja marraskuun PS Plus -pelit.

Godfall on viime vuonna ilmestynyt toimintaroolipeli, jossa fantasiamaailma jakautuu maan, veden ja ilman elementteihin. Pelaajat omaksuvat Knight’s Order jäsenen roolin ja yrittävät pysäyttää maailmanlopun. Kyseessä on pelin Challenger Edition -versio.

Mortal Shell on myöskin viime vuonna ilmestynyt kolmannesta persoonasta kuvattu toimintaroolipeli, joka keskittyy lähitaisteluun. Pelaajat joutuvat testaamaan tarkkuuttaan haastamalla erilaisia vastustajia. Päihittäessään näiden kuoren (shell) voi ottaa haltuunsa. Jokaisella kuorella on omanlaisensa pelityyli.

Lego DC Super-Villains on puolestaan toimintaseikkailu perheen pienemmille. Siinä seikkaillaan aiemmista Lego -peleistä tuttuun tapaan kolmannesta persoonasta DC -universumista tutuilla hahmoilla kuten The Joker ja Harley Quinn.

Kommentoi