Godfall: Ultimate Edition tulossa Xboxille ja PC:lle huhtikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Godfall: Ultimate Edition tulossa Xboxille ja PC:lle huhtikuussa

Godfall

Alunperin PlayStation 5 -konsolille ilmestynyt toimintaroolipeli on saapumassa Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.

Kyseessä on pelin Godfall: Ultimate Edition -versio, joka sisältää peruspelin lisäksi Fire & Darkness -lisäosan ja kolme sisältöpäivitystä Primal, Lightbringer sekä Exalted. Lisäksi pelistä tulee olemaan saatavilla ennakkotilausversioita, jotka sisältävät lisäsisältöä.

Pelin uusin Exalted -päivitys tuo peliin paljon toivottuja ominaisuuksia kuten tavaraluettelon parannuksia sekä Knockdown 2.0 -taidon. Mukana on myös Spirit Realms -pelitila, jossa viisi pelaajaa voi pelata co-op tilassa.

Myös pelimekaniikkaan ja aseisiin on tuotu päivityksiä, sekä Exalted Tower of Trials tarjoaa halukkaille vastustajia aina 150 tasoon asti.

Godfall: Ultimate Edition saapuu Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle Steamin kautta huhtikuun 7. päivä.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

NBA 2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna

Far Cry 6

Tänä viikonloppuna elokuun 4.-7. päivä ilmaiseksi pelattavissa oleva Far Cry 6 -toimintapeli on kasvanut julkaisustaan lähtien kiehtovilla päivityksillä ja lisäyksillä. Näitä ovat muun muassa Stranger Things- ja Danny Trejo -teemaiset tehtävät omine minitarinoineen.

Ilmaisviikonlopun ajan pelin maailmaa ja sen tarinoita voi kokea omalla tavallaan, sillä Yaran eksoottinen saari tarjoaa paljon tekemistä, tutkittavaa ja löydettävää. Ilmaisviikonloppu alkaa jo torstaina 4. elokuuta ja päättyy sunnuntaina 7. elokuuta.

Far Cry 6 on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna elokuun 4.-7. päivä. Peli on saatavilla sekä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Google Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista.

Kommentoi