GOG Galaxy -ohjelma saapui avoimeen beta-kokeiluun Kommentit pois päältä artikkelissa GOG Galaxy -ohjelma saapui avoimeen beta-kokeiluun

Galaxy -sovellus on vihdoin saapunut avoimeen beta-kokeiluun. Ohjelma on -pelien ja tulevan Cyperpunk 2077 kehittäjän CD Projectin ylläpitämän GOG -kauppapaikan käynnistyssovellus.

2.0 -ohjelman on tarkoitus yhdistää pelaajan pelikirjastot läpi konsoleiden ja PC:n. Se kerää myös pelien statistiikkaa, saavutuksia ja myös pelaajien kaverit yhteen sovellukseen.

Kunnianhimoiseen ohjelmaan on tulossa vielä paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia. Yksi näistä on alustojen välinen chat-ominaisuus. Tämän avulla voit olla yhteydessä kavereihisi huolimatta siitä millä alustalla he ovat. Ohjelman on myös tarkoitus yhdistää kaikki alustojen väliset kaverilistat yhdeksi listaksi.

Voit ladata GOG Galaxyn beta-version täältä.

Starfield rikkoo ennätyksiä edelleen – ylitti 10 miljoonan pelaajan rajan Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield rikkoo ennätyksiä edelleen – ylitti 10 miljoonan pelaajan rajan

Starfield

Bethesda ilmoitti tiistaina, että on ylittänyt 10 miljoonan pelaajan rajan, jatkaen sen menestyskulkuaan suurimpana Bethesda Game Studiosin julkaisemana pelilaukaisuna koskaan. Tämä on muutaman miljoonan pelaajan kasvu edellisestä merkkipaalusta, kun Bethesda kertoi, että Starfield saavutti 6 miljoonan pelaajan rajan 7. syyskuuta 2023.

”Thank you to more than 10 million Starfield explorers for creating the biggest launch in Bethesda history.”

Tällainen on Idris Elban näyttelemä Solomon Reed tulevassa Cyberpunk 2077 -lisäosassa Phantom Liberty – katso haastatteluvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tällainen on Idris Elban näyttelemä Solomon Reed tulevassa Cyberpunk 2077 -lisäosassa Phantom Liberty – katso haastatteluvideo

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

RED on julkaisemassa odotettua ensimmäistä Phantom Liberty -lisäosaa -peliin tämän kuun lopulla. Uudella esittelyvideolla näyttelijä Idris Elba kertoo roolistaan lisäosan päätähtenä Solomon Reedinä. Katso video alta.

Lisäosa tuo mukanaan täysin uudistetun Perk-järjestelmän, joka sisältää myös uusia taitoja. Taistelu on entistä dynaamisempaa ja vihollisten tekoälyä on paranneltu.

Peliin saadaan vihdoin myös kunnolliset poliisit, jotka reagoivat realistisemmin pelaajan toimiin takaa-ajojen ja tiesulkujen myötä.

Uusien ajoneuvojen lisäksi peliin on saatu myös ajoneuvojen välinen taistelu. Pelaajat voivat hakkeroida muita ajoneuvoja ajaessaan ja myös ampua takaa-ajajia kohti.

Phantom Liberty ilmestyy syyskuun 26. päivä ja sekä S -konsoleille, että :lle. Cyberpunk 2077 on parhaillaan saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.