GOG haluaa yhdistää PC ja konsolipelaajat uudella sovelluksellaan Kommentit pois päältä artikkelissa GOG haluaa yhdistää PC ja konsolipelaajat uudella sovelluksellaan

Mm. ja tulevan Cyperpunk 2077 -pelin kehittäjä aikoo yhdistää PC- ja konsolipelaamisen kunnianhimoisella uudella kaikenkattavalla sovelluksellaan.

GOG 2.0 on tarkoitus yhdistää kaikki pelikirjastot läpi konsoleiden ja :n. Myös pelien statistiikat, saavutukset ja kaverit keräytyisivät samaan sovellukseen. Ohjelman aiempi versio mahdollisti Steamin tapaan vain pelien käynnistämisen, ostamisen ja selaamisen.

Tulevassa ohjelmassa on myös syöte, josta näet kaikkien kavereidesi viimeeksi pelaamat pelit ja näiden saavutukset. Tulevaisuudessa ohjelman kautta voi myös keskustella kavereiden kanssa vaikka nämä käyttäisivätkin konsolia pelaamiseen. Ohjelman avulla tulee myös näkemään mitkä pelit ovat tällä hetkellä suosittuja ja mitä pelejä on tulossa.

Voit tutustua tulevaan GOG 2.0 -sovellukseen tarkemmin täältä.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä Studios on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla Early Access tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa :lle ja GOG -palveluiden kautta sekä Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri

Cyberpunk 2077

on julkaissut Game Awards -tapahtuman yhteydessä uuden trailerin tulevasta Cyberpunk 2077 -pelin Phantom Liberty -lisäosasta.

Trailerilla nähdään uusi lisäys pelin näyttelijäkaartiin ja se on Idris Elba, joka tunnetaan mm. Luther sarjasta ja Fast and Furious sekä The Suicide Squad elokuvista.

Elba nähdään Solomon Reedin roolissa, joka on ainoa henkilö johon pelaajat voivat luottaa mahdottomalta tuntuvan vakoojatehtävän yhteydessä.

Phantom Liberty -lisäosa ilmestyy ensi vuoden puolella Cyberpunk 2077 -peliin. Peli on saatavilla :lle sekä PlayStation ja Xbox -konsoleille

Kommentoi