GOG haluaa yhdistää PC ja konsolipelaajat uudella sovelluksellaan Kommentit pois päältä artikkelissa GOG haluaa yhdistää PC ja konsolipelaajat uudella sovelluksellaan

Mm. ja tulevan Cyperpunk 2077 -pelin kehittäjä CD Project Red aikoo yhdistää PC- ja konsolipelaamisen kunnianhimoisella uudella kaikenkattavalla sovelluksellaan.

2.0 on tarkoitus yhdistää kaikki pelikirjastot läpi konsoleiden ja PC:n. Myös pelien statistiikat, saavutukset ja kaverit keräytyisivät samaan sovellukseen. Ohjelman aiempi versio mahdollisti Steamin tapaan vain pelien käynnistämisen, ostamisen ja selaamisen.

Tulevassa ohjelmassa on myös syöte, josta näet kaikkien kavereidesi viimeeksi pelaamat pelit ja näiden saavutukset. Tulevaisuudessa ohjelman kautta voi myös keskustella kavereiden kanssa vaikka nämä käyttäisivätkin konsolia pelaamiseen. Ohjelman avulla tulee myös näkemään mitkä pelit ovat tällä hetkellä suosittuja ja mitä pelejä on tulossa.

Voit tutustua tulevaan Galaxy 2.0 -sovellukseen tarkemmin täältä.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Cyberpunk 2077 -lisäosa Phantom Liberty ilmestyi – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -lisäosa Phantom Liberty ilmestyi – katso julkaisuvideo

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Kovasti odotettu ensimmäinen -pelin ensimmäinen lisäosa Phantom Liberty on vihdoin ilmestynyt. Voit katsoa lisäosan julkaisutrailerin alta.

Lisäosa tuo mukanaan täysin uudistetun Perk-järjestelmän, joka sisältää myös uusia taitoja. Taistelu on entistä dynaamisempaa ja vihollisten tekoälyä on paranneltu.

Peliin saadaan vihdoin myös kunnolliset poliisit, jotka reagoivat realistisemmin pelaajan toimiin takaa-ajojen ja tiesulkujen myötä.

Uusien ajoneuvojen lisäksi peliin on saatu myös ajoneuvojen välinen taistelu. Pelaajat voivat hakkeroida muita ajoneuvoja ajaessaan ja myös ampua takaa-ajajia kohti.

Phantom Liberty on saatavilla ja sekä S -konsoleille, että :lle. Cyberpunk 2077 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.