GOG haluaa yhdistää PC ja konsolipelaajat uudella sovelluksellaan Kommentit pois päältä artikkelissa GOG haluaa yhdistää PC ja konsolipelaajat uudella sovelluksellaan

Mm. ja tulevan Cyperpunk 2077 -pelin kehittäjä aikoo yhdistää PC- ja konsolipelaamisen kunnianhimoisella uudella kaikenkattavalla sovelluksellaan.

2.0 on tarkoitus yhdistää kaikki pelikirjastot läpi konsoleiden ja :n. Myös pelien statistiikat, saavutukset ja kaverit keräytyisivät samaan sovellukseen. Ohjelman aiempi versio mahdollisti Steamin tapaan vain pelien käynnistämisen, ostamisen ja selaamisen.

Tulevassa ohjelmassa on myös syöte, josta näet kaikkien kavereidesi viimeeksi pelaamat pelit ja näiden saavutukset. Tulevaisuudessa ohjelman kautta voi myös keskustella kavereiden kanssa vaikka nämä käyttäisivätkin konsolia pelaamiseen. Ohjelman avulla tulee myös näkemään mitkä pelit ovat tällä hetkellä suosittuja ja mitä pelejä on tulossa.

Voit tutustua tulevaan 2.0 -sovellukseen tarkemmin täältä.

Kommentoi

This War of Mine ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa This War of Mine ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

This War of Mine

Palkittu sotaselviytymispeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Puolan hallituksen toimesta.

Kyseessä on siis pelin Puolan kielinen versio, joka on tarkoitettu oppilaille ja opettajille käytöksi opetusmateriaalina.

Suositussa pelissä pelaajat yrittävät selviytyä siviileinä sodasta kärsivässä kaupungissa. Sodanvastaisen pelin kehittäjä 11 Bit Studios onnistui keräämään yli 600 000 euroa sodasta kärsivälle Ukrainalle.

This War of Mine -pelin voi ladata ilmaiseksi :lle täältä. Peli on parhaillaan myös 80% alennuksessa Steamissä.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla

Cyberpunk 2077: Gangs of Night City

2077 on saamassa oman lautapelin nimeltään Cyberpunk 2077: Gangs of Night City. Projekti kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarter -joukkrahoituskampanjan avulla.

Pelin taustalla on Games, joka on aiemmin toteuttanut lautapelejä mm. God of War ja Bloodborne -peleistä.

Gangs of Night City -pelissä 1-4 pelaajaa hallitsee Night Cityn häikäilettömiä jengejä ja yrittää saada alamaailmaa haltuunsa. Muita jengejä voi haastaa lihasvoimalla tai hakkeroimalla.

Pelissä nähdään videopelistä tuttuja hahmoja kuten Jackie Welles, Johnny Silverhand sekä Judy Alvarez.

Kommentoi